На море в Турция - тема 49

• 135 847
  • 803
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте! Имаме резервация за май месец за Calista Luxury Resort, Белек. Можете ли да ми препоръчате хубав хотел в района, 5 звезди, търся за наши приятели, които искат да се включат за същия период, но бюджета им е около 100лв на човек на вечер. Досега не сме били в този район и хотелите са ми напълно непознати. Почивали сме в Бодрум ,Мармарис и Кушадасъ.Предварително благодаря! Simple Smile

# 166
  • София
Благодаря на всички за отговорите Simple Smile

# 167
Здравейте! Имаме резервация за май месец за Calista Luxury Resort, Белек. Можете ли да ми препоръчате хубав хотел в района, 5 звезди, търся за наши приятели, които искат да се включат за същия период, но бюджета им е около 100лв на човек на вечер. Досега не сме били в този район и хотелите са ми напълно непознати. Почивали сме в Бодрум ,Мармарис и Кушадасъ.Предварително благодаря! Simple Smile
С какъв транспорт е този бюджет? 100 лв. на човек х 2 прави 100 евро на ден или общо 700 евро за двама. Белек е скъп курорт, трудно ще бъде. Освен ако не става въпрос за началото на май.

# 168
  • София
Говорим за цена без транспорт за средата май. Може и малко отгоре, но не много - макс 120лв. на човек
Понякога през туроператор от чужбина цената е по-добра, така че и това е опция  Peace
Забравих да уточня - ще ходим без деца.

Последна редакция: нд, 21 яну 2018, 13:53 от anisunshine

# 169
Честито на всички с резервация!
Лара ми е мечта, но бюджета Angry Миналаа година като оставяхме туристи имаше прекрасни отзиви за Миракъл.

Та моята дилема е:
Hotel Turan Prince World Анталия Сиде или Азура Делукс Алания?!
Приемам всякакви коментари, + и - .

# 170
Здравейте,
тази година мислим да посетим със семейството Кушадасъ.
Някой ходил ли е и има мнение за хотел "Асена"?

# 171
С какъв транспорт е този бюджет? 100 лв. на човек х 2 прави 100 евро на ден или общо 700 евро за двама. Белек е скъп курорт, трудно ще бъде. Освен ако не става въпрос за началото на май.
Ако държите да сте наблизо, единствения хотел, който не е много далеч от вашия и отговаря на техния бюджет е
Belconti Resort hotel. Погледнах в сайта на "Турс клуб", в автобусните им програми /т.е. ако няма транспорт, ще бъде малко по-евтино, но не знам дали предлагат такава опция/. Club room за 2-ма за 2 дати около средата на май са съответно 1538 лв. и 1584 лв. Standart land view room - 1708 лв.

# 172
  • София
Благодаря за отговора. Сега ще го разгледаме. Въпроса е хотела да е в Белек, не е задължително да сме близо. Все пак така или иначе ще сме в различни хотели. т.е ако има някой по-хубав и да е по-отдалечен от нашия, също е ок

Гледахме и Titanic Deluxe Golf Belek, но нещо не мога да разбера какъв му е случая с плажа? Като че ли не е много близо?  newsm78

# 173
  • Пловдив
Случая с плажа на Titanic Deluxe Golf Belek е ,че не е пред хотела а те извозват с малко корабче до там.

Последна редакция: нд, 21 яну 2018, 15:50 от slavei4e

# 174
  • Стара Загора
Някой има ли мнение или наблюдение за хотел Sunis Elita ?

# 175
  • Русе
Имам и аз питане или по-скоро искам съвет.
Двоумя се коя дата да избера за почивката ни - 25.08 или 01.09, предвид байряма преди първата дата и трафика по това време по границите, допълнително натоварен и от гастарбайтерите. Ще пътуваме със собствен автомобил. И при двата варианта на 01.09(няколко часа +-) ще сме на граница. Въпроса е в коя посока ще е по-добре да сме - посока Турция или посока България?

# 176
  • Балчик
И ние след дълго умуване вече сме с резервация за Von resort Golden beach от 21.09. Ще сме с две големи деца 14 и 21г. Не можахме да си намерим компания и ще почиваме сами. Хареса ми градината на хотела, аквапарка за децата и това, че са къщички. Обичаме да посещаваме нови места и понеже не сме били в Сиде, тази година решихме това да е нашия курорт. Имате ли идея какви организирани екскурзии предлагат от агенциите на място. Сиде смятаме сами да разгледаме, но не знам какво може да видим организирано.

# 177
  • Русе
Здравейте, тъй като съм отчаян от цените в Гърция , а знам какво предлагат ,реших да сменя дестинацията.
 Проблема идва от съпругата - не ще автобус...
И така ,като за сефте в Турция и най близка дестинация за кола си мисля за Айвалък. С дете сме на 10г. Бихте ли ме насочили към хотел с водни атракции за детето , анимация и ... а бе да останем с добри първи впечатления.
 От средата на юни някъде , като пари незнам .... ще се ориентирам по хотелите
 Благодаря Ви предварително !
   Как може да си го причините това,като за пръв път да отидете точно в Айвалък?Кушадасъ Дидим са по-добри курорти.Ако е заради детето нашите бяха на 4 и 5 год.като пътувахме за Анталия и до сега не сме имали проблеми.Но да дам пари и да отида в Айвалък където ходят само турските пенсионери-не мерси по добре да отида в Бг на море.С едно изречение ако отидете там ще останете с грешно впечатление за турските курорти.

# 178
-не мерси по добре да отида в Бг на море

И аз като си помисля колко път ще се бъхти, какво му е на нашето море. Ей ти Дюни, св. Тома, Елените, Аркутино, голф клубовете край Балчик, и още луксозни места. С парите от самолетния билет мога да резервирам поне три европейски дестинации от промоциите на нискотарифните. Да оставим, че с парите за седмица в Сиде, ще изкараме две седмици тук. Ще се навра в някаква тясна стая за 2к, като мога да си резервирам луксозен апартамент през еърбнб-то за 100 лв в Мажестик или Хелена парк, или вила на Елените. Почти сме се отказали за почивка в Турция  #Crazy #Crazy

# 179
  • на кой му пука, майна
Някой знае ли какво значи това :double annex room? Ясно ми е ,че е двойна стая ,но каква по-точно. Може би въпроса ми е доста глупав ,но ще се радвам някой да ми отговори .

Това е стая която е по-ниска категория и/или е в отделна част на хотела. Напълно вероятно е дори да не можете да се храните в по-високата категория ресторанти на хотела. Демек един хотел е разделен на 2 категории звезди и тази стая е в по-ниската категория звезди.

Общи условия

Активация на акаунт