На море в Турция - тема 49

• 135 999
  • 803
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря за отговорите. ММ разбрал, че е необходим документ от министерството на правосъдието. И изобщо какви документи са необходими, ако автомобилът не е на наше име. И на трите семейства, които ще пътуваме, колите са на името на бабите  Joy Как стои въпросът с интернета. За телефоните, предполагам техни карти се купуват. За навигацията в колата  newsm78
Трябва ти за колата --Нотариално заверено пълномощно от собственика. Добре е да е преведено на Турски или поне на английски.
Интернет има в хотелите не е супер бърз но го има.
за телефоните ние ползване план на Мтел--1,99лв на 24 часа --дава 500 минути входящ или изходящи и 200мв интернет
На навигацията на колата не и трябва интернет за да работи. Там се качват карти като се обновява с дискове или SD карта и новите карти се купуват от представителството на марката или от интернет си ги сваляте.

Моля за информация, какъв е този план на МТЕЛ?

# 211
Благодаря за отговорите. ММ разбрал, че е необходим документ от министерството на правосъдието. И изобщо какви документи са необходими, ако автомобилът не е на наше име. И на трите семейства, които ще пътуваме, колите са на името на бабите  Joy Как стои въпросът с интернета. За телефоните, предполагам техни карти се купуват. За навигацията в колата  newsm78
Трябва ти за колата --Нотариално заверено пълномощно от собственика. Добре е да е преведено на Турски или поне на английски.
Интернет има в хотелите не е супер бърз но го има.
за телефоните ние ползване план на Мтел--1,99лв на 24 часа --дава 500 минути входящ или изходящи и 200мв интернет
На навигацията на колата не и трябва интернет за да работи. Там се качват карти като се обновява с дискове или SD карта и новите карти се купуват от представителството на марката или от интернет си ги сваляте.

Моля за информация, какъв е този план на МТЕЛ?

Ето линк към страницата
https://www.mtel.bg/rouming-tarifen-plan-mtel-europe-and-balkan

общо взето входящо/изходящо --1000минути
SMS-1000 бр
интернет --200мв
цена 1,99лв с ДДС на всеки 24часа

# 212
]Пътя до Анталия го сложи още 2 часа.Ние направихме една междинна нощувка до Денизли и съвсем не ни се увидя. Тази година живот и здраве пак така.
[/quote]

mimi0585,може ли да споделиш мястото на което сте спали в денизли?

# 213
]Пътя до Анталия го сложи още 2 часа.Ние направихме една междинна нощувка до Денизли и съвсем не ни се увидя. Тази година живот и здраве пак така.

[/quote]Охх ами не помня .Ако намеря визитка ще пиша.Не сме резервирали предварително /и тази ще е така/решихме като се уморим спираме където ни хареса.Това беше малко преди Денизли 10-15 км някъде Имаше ресторант. хранителен магазин и стаи за нощувка .

# 214
Идвам да се оплача от Ориент 99.
Миналата година бяха толкова коректни - резервацията, капарото и всичко се случи точно за 2 дни.
Тази година - вече седми ден им се моля да купя три пакета за общо 11 човека за Аквасис в Дидим.
Отначало нямаше възможност за датата, която искахме, после не ми отговаряха сумати време, после свършиха стаите, които искаме, сега вече 5 дни чакам дали от хотела ще ми направят резервация.

Не знам голям е наплива за този хотел ли, в хотела ли е проблема, в агенцията ли е, но някак ми навяват усещането, че абсолютно им е все тая дали ще ги продадат тези пакети.

Наистина започна яко да ми писва.

Като идея ,защо не провериш в Емералд и Турс клуб  какво ще ти предложат за хотела ,който сте избрами в Дидим те също предлагат оферти със собствен транспорт?

# 215
Някой може ли да ми каже колко време е пътя с автобус до Кушадасъ?
Сега съм се ориентирала натам, заради мненията в групата. Ако имате хубави отзиви за някой хотел, моля споделете, тъй като още се лутам кой да избера, а пък и бюджетът е малък.

# 216
  • Русе
Миналата година бяха толкова коректни - резервацията, капарото и всичко се случи точно за 2 дни.
Тази година - вече седми ден им се моля да купя три пакета за общо 11 човека за Аквасис в Дидим.
Отначало нямаше възможност за датата, която искахме, после не ми отговаряха сумати време, после свършиха стаите, които искаме, сега вече 5 дни чакам дали от хотела ще ми направят резервация.

Не знам голям е наплива за този хотел ли, в хотела ли е проблема, в агенцията ли е, но някак ми навяват усещането, че абсолютно им е все тая дали ще ги продадат тези пакети.

Като идея ,защо не провериш в Емералд и Турс клуб  какво ще ти предложат за хотела ,който сте избрами в Дидим те също предлагат оферти със собствен транспорт?
В Ориент 99 Aquasis е продаден на 100%. Когато се обаждах предната седмица още преди да съм посочила периода ми го отговориха. Говорих със Снежана. Турс клуб не го предлагат въобще. В Емералд като за нас имаше само от скъпите стаи, а това не ни устройваше.
Като компромис се спрях на Палм уингс Ефесус. Не ни бърка пясъка на плажа. Аз не плувам и почти не влизам във водата, а ММ и децата - има ли пързалки, в морето рядко плуват.

# 217
Може да направите почивка на Памуккале, което е на около 30 км от Денизли. Тази година планирам да направим междинната почивка там. Като проверявах хотелите, ми се видяха добри цените.

[/quote]

# 218
  • Морска приказка

В Ориент 99 Aquasis е продаден на 100%. Когато се обаждах предната седмица още преди да съм посочила периода ми го отговориха. Говорих със Снежана. Турс клуб не го предлагат въобще. В Емералд като за нас имаше само от скъпите стаи, а това не ни устройваше.
Като компромис се спрях на Палм уингс Ефесус. Не ни бърка пясъка на плажа. Аз не плувам и почти не влизам във водата, а ММ и децата - има ли пързалки, в морето рядко плуват.
Аз в момента гледам оферти на Версо травел за този хотел, със собствен транспорт и има свободни стаи.

# 219
  • Русе

Аз в момента гледам оферти на Версо травел за този хотел, със собствен транспорт и има свободни стаи.
Къде видя места? Отворих и аз току що и навсякъде с червено пише, че няма места за май-юни, септември.

# 220
Може да направите почивка на Памуккале, което е на около 30 км от Денизли. Тази година планирам да направим междинната почивка там. Като проверявах хотелите, ми се видяха добри цените.

[/quote]
Ние спахме в този хотел --Venus Suite Hotel--Pamukkale Mah. Sümbül Sokak No:7 Pamukkale, 20280 Памуккале, Турция--уникален хотел запазва се през букинг само. не приемат по телефона резервации. Имаме кодове за отстъпка за 15 долара --2 кода, ако на някой му трябват мога да му дам.Човека от рецепцията казваше че доста туристи който пътуват към Анталия спят в памуккале, пък и е доста интересно да се разгледа .

# 221
Здравейте пак,
аз като преориентирал се от Гръцката тема в Турската ,бързо схванах че Айвалък не става(по ваши съвети и мой представи) за новобранец и вече си имам оферти за Кушадасъ за които искам помощ.
    Мисля за добра офертата от 570 евро за Pine Bay (собствен транспорт) --- интересно ми е Вие как мислите ?
     Другото е 807 евро за Aqua Fantasy (пак собствен транспорт)
което нямам представа добре ли е ?
 Става въпрос за средата на Юни и имайте предвид че досега не съм стъпвал в Турция . Искам детето да се забавлява, весели вечери и както е казал Мечо Пух : колкото повече .........

# 222
  • София
Аквата е перфектна като за пръв път. Ще вдигнете летвата обаче. Атлантик също имат хубав аквапарк. ПайнБей пък е на 1 педя от Адаленд също размазване от кеф на деца и дърти. Но се плаща докато другите 2 влиза в цената.

# 223
Адаленд е нещо друго или е хидропарка на Аквата ?
Тези цени да ги смятам ли за нормални?

# 224
  • София
Адаленд е нещо друго или е хидропарка на Аквата ?
Тези цени да ги смятам ли за нормални?

Аквата си има собствен аквапарк, Адаленд е отделно, плаща се отделно, 18 евро на ден. Него ти го казвам като алтернатива, ако си в хотел без аквапарк да отидете за 1-2-3 дни на Адаленд, но отива вече цифра. Аз поне така правя. Цените, които са дали са в рамките на разумното. Грубо казано от сайта на ТА от цената за пътуване с автобус за конкретната дата махни 100 лв/човек и получаваш със собствен транспорт.

Общи условия

Активация на акаунт