На море в Турция - тема 49

• 135 967
  • 803
  •   1
Отговори
# 225
Адаленд е нещо друго или е хидропарка на Аквата ?
Тези цени да ги смятам ли за нормални?

Аквата си има собствен аквапарк, Адаленд е отделно, плаща се отделно, 18 евро на ден. Него ти го казвам като алтернатива, ако си в хотел без аквапарк да отидете за 1-2-3 дни на Адаленд, но отива вече цифра. Аз поне така правя. Цените, които са дали са в рамките на разумното. Грубо казано от сайта на ТА от цената за пътуване с автобус за конкретната дата махни 100 лв/човек и получаваш със собствен транспорт.
100лв на човек до Кушадасъ ама друг път.До там приспадат по 60-70 лв на човек зависимост от агенцията.

# 226
Здравейте, препоръчайте хубав хотел /плаж, обслужване, стаи/ в района на Кушадасъ

# 227
  • София
Здравейте,за първи път ще почиваме и ходим изобщо в Турция. Резервирахме в края на юни в Ефезия Холидей бийч клуб Кушадасъ. С деца на 8,7 и 2г сме. Някой бил ли е скоро там ? Мъжете в групата мислят да вземем пътя наведнъж като тръгнем вечерта. Как мислите ? Изобщо всяко мнение и съвет относно пътуване и престой ще са ни от полза.  Crazy

# 228
  • Варна
Някой може ли да ми каже колко време е пътя с автобус до Кушадасъ?
Сега съм се ориентирала натам, заради мненията в групата. Ако имате хубави отзиви за някой хотел, моля споделете, тъй като още се лутам кой да избера, а пък и бюджетът е малък.

може 16 часа , ама сме го правили и 26
.В района на Кушадасъ хубавите плажове са на юг -  Лейди Бийч  и Давутлар.Ако търсите море и  плаж забравете за хотели в града и на север от него.Изберете си хотел на плажа Давутлар.Аз лично препоръчвам  Palm Wings Beach Resort & Spa Kuşadası
няма да сбъркате   Simple Smile
Пред хотела спират долмуши за града и Флора аутлет , а пазар има и на пеша разтояние.Иначе самия плаж Давутлар е към 8 км. с много хотели по него , заведенийца , място бол за разходка ,   ако ти трябват подробности питай  на ЛС

# 229
  • Русе
peterky2002, и аз съм доволна от Палм уинкс в Давутлар, но последните отзиви за него са коренно различни от нашите.

Както е писала mimi0585 - за Кушадасъ се приспадат 70 лв от цената със собствен транспорт. За Дидим - 80 лв., а дори и за Алания ми предложиха 80 лв. Така, че Валери пак се изказа неподготвен.

# 230
  • София
Така, че Валери пак се изказа неподготвен.

И кога пак....иначе толкова....70 лв след като питах до Кушадасъ

# 231
  • Морска приказка
Идвам да се оплача от Ориент 99.......
Аз в момента гледам оферти на Версо травел за този хотел, със собствен транспорт и има свободни стаи.
Къде видя места? Отворих и аз току що и навсякъде с червено пише, че няма места за май-юни, септември.

Когато избера опция собствен транспорт след 21.09 има места. Ако търсите конкретни дати, вече може и да са заети. Аз гледам датите след 21.09 и за това писах, че има свободни. Преди 4 години пътувахме пак със собствен транспорт, резервация направихме през Лъки холидей- в момента гледах и няма информация за конкретните дати, но също работят с този хотел, може и там да проверите.
 На нас ни приспаднаха 80 лв за пътуване до Кушадасъ от общия пакет преди 4 г.

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 14:58 от Danili

# 232
  • Русе
Идвам да се оплача от Ориент 99.......
Аз в момента гледам оферти на Версо травел за този хотел, със собствен транспорт и има свободни стаи.
Къде видя места? Отворих и аз току що и навсякъде с червено пише, че няма места за май-юни, септември.

Когато избера опция собствен транспорт след 21.09 има места. Ако търсите конкретни дати, вече може и да са заети. Аз гледам датите след 21.09 и за това писах, че има свободни.
Ааа, 21-ви!А кой ще ходи на училище? Точно поради тази причина не става и за юни да резервирам. Имаме ученик до 30.06.

# 233
  • Морска приказка
И ние имаме ученичка, ама реших покрай празниците да съберем няколко дни отсъствие, а и в началото няма какво да изпусне Simple Smile. Пробвай в Лъки холидей Simple Smile

# 234
Здравейте, препоръчайте хубав хотел /плаж, обслужване, стаи/ в района на Кушадасъ

Костур клуб е ТОП, по-евтин , но също перфектен е Батихан  Peace

# 235
Някой ползвал ли е "самолетна програма за лято Турция" с Емералд ?
Благодаря, ако някой сподели впечатления, че трябва да плащам за ранни, а не сме ги ползвали до този момент. Знам за Ориент , че са О.К , но за хотел към който имаме интерес Ориент предлага само клубна стая , без вариант "стандартна" и иска неоправдано над 200 лева по-висока цена ....

# 236
Ние летяхме по миналата година с Емералд, не сме имали никакви проблеми.

# 237
Някой може ли да ми каже колко време е пътя с автобус до Кушадасъ?
Сега съм се ориентирала натам, заради мненията в групата. Ако имате хубави отзиви за някой хотел, моля споделете, тъй като още се лутам кой да избера, а пък и бюджетът е малък.

може 16 часа , ама сме го правили и 26
.В района на Кушадасъ хубавите плажове са на юг -  Лейди Бийч  и Давутлар.Ако търсите море и  плаж забравете за хотели в града и на север от него.Изберете си хотел на плажа Давутлар.Аз лично препоръчвам  Palm Wings Beach Resort & Spa Kuşadası
няма да сбъркате   Simple Smile
Пред хотела спират долмуши за града и Флора аутлет , а пазар има и на пеша разтояние.Иначе самия плаж Давутлар е към 8 км. с много хотели по него , заведенийца , място бол за разходка ,   ако ти трябват подробности питай  на ЛС
Благодаря за отговора! Разговарях с познати и приятели, които всяка година ходят на море само в Турция и в крайна сметка се спряхме като за първо море в Айвалък. Не сме с деца, така че не ни интересува дали има забавления, аквапарк и програми. Само спокойствие и вкусна храна. Следващата година обаче решихме да почиваме в Кушадасъ със самолет, тъй като с автобус пътят идва много дълъг.

# 238

Благодаря за бързия отговор!

# 239

Благодаря за бързия отговор!

Ние също по-миналото лято летяхме с тях! Не сме имали проблеми, всичко беше много добре организирано!:plus1:

Общи условия

Активация на акаунт