На море в Турция - тема 49

• 135 941
  • 803
  •   1
Отговори
# 405
Тук може би и аз се изразих правилно - не искам да кажа , че хотелите в Кушадъсъ са лоши сами по себе си , а че със самолет почивката се оскъпява и в тази връзка според мен е по-добре тези пари да се дадат за хотел в Анталия , където ще се намери по-добър хотел , а и трансефа ще бъде по-кратък.

# 406
Тук може би и аз се изразих правилно - не искам да кажа , че хотелите в Кушадъсъ са лоши сами по себе си , а че със самолет почивката се оскъпява и в тази връзка според мен е по-добре тези пари да се дадат за хотел в Анталия , където ще се намери по-добър хотел , а и трансефа ще бъде по-кратък.

Абсолютно съм съгласна... Кацането в Милас ...на над 130 км.... обезсмисля самолетна почивка в Кушадасъ.

# 407

А към хората, които са си резервирали Клуб Тархан в Дидим, защо не си направихте проучване преди да резервирате? Хотелът е в много лошо състояние, както сме писали тук много пъти. Дори повечето агенции вече не го предлагат. Ако не сте чели последното мнение за там, ето го:
http://bg-mam.ma/p/925333/33401482

Dizzy FaceFrowning1

Може би трябваше...

Предпочитам сама да се уверя, защото имам и хубави отзиви за там от приятели, а и  хотелът отговаря на изискванията на всички от групата. Така или иначе за мен това ще е само едно от всичките морета за годината .

# 408
Имате ли представа аквапарка на Рискос в Белек дали може да се посещава от външни лица , които не са гости на хотелите им и какви са цените? Досега рових в сайта им , но не се ориентирах , само за резервирана на стая открих? 🤔

# 409
Имате ли представа аквапарка на Рискос в Белек дали може да се посещава от външни лица , които не са гости на хотелите им и какви са цените? Досега рових в сайта им , но не се ориентирах , само за резервирана на стая открих? 🤔

Не може ако става въпрос за Риксос Премиум Белек. Преди е можело, но сега си имат Ланд оф Леджендс. То през 2016 работеше само една пързалка и басейна с изкуствени вълни. Всичко друго беше заградено и покрито. Иначе входа за Леджендс мисля че беше 45 долара. За гости на Риксосите е безплатно. Има представления с делфини. Може и да плувате с тях. Има пингвини и още много неща. Имат отделен сайт само на Land of Ledgens.

# 410
За Land of legends имах предвид, рових в сайта им , но не открих информация само за еднодневно посещение.

# 411
Не може, ако става въпрос за Риксос Премиум Белек. Преди е можело, но сега си имат Ланд оф Леджендс. То през 2016 работеше само една пързалка и басейна с изкуствени вълни. Всичко друго беше заградено и покрито. Иначе входа за Леджендс мисля че беше 45 долара. За гости на Риксосите е безплатно. Има представления с делфини. Може и да плувате с тях. Има пингвини и още много неща. Имат отделен сайт само на Land of Ledgens.
Troy Aquapark в Rixos Premium Belek е разрушен. Не се предвижда в хотела да има аквапарк. Искат да превърнат Rixos Premium Belek в спокоен семеен хотел. Който иска забавления - безплатни шатъл и вход в Rixos Land of Legend. Цената за вход за гости, които не са отседнали в някой Rixos, е 45 $. Не се позволява да се внася вода и храна - трябва да си ги купиш вътре. В един от английските форуми имаше пост, че ако си гост на някой от другите Rixos-и, можеш да внасяш храна и вода.

# 412
За Land of legends имах предвид, рових в сайта им , но не открих информация само за еднодневно посещение.
150tl за въздрастен, 105 тл за дете над 2г.

# 413
# 414
Благодаря!

# 415
Здравейте!За почивка през месец юни кой от турските курорти препоръчвате?
Разгледах оферти и виждам че повечето са за периода след август ,септември.И самолетни и автобусни.А ние искаме да почиваме през юни и да направим една хубава морска почивка-с много слънце ,забавления,екскурзии и т.н.

# 416
  • Бургас

А към хората, които са си резервирали Клуб Тархан в Дидим, защо не си направихте проучване преди да резервирате? Хотелът е в много лошо състояние, както сме писали тук много пъти. Дори повечето агенции вече не го предлагат. Ако не сте чели последното мнение за там, ето го:
http://bg-mam.ma/p/925333/33401482

Dizzy FaceFrowning1

Може би трябваше...

Предпочитам сама да се уверя, защото имам и хубави отзиви за там от приятели, а и  хотелът отговаря на изискванията на всички от групата. Така или иначе за мен това ще е само едно от всичките морета за годината .
Не мога на повярвам, че може да има добри отзиви за тоя хотел. Мои приятели бяха там преди 2 години и изреваха на умряло. Пълна трагедия бил.

Аз искам да попитам как са температурите на морската вода и въздуха втората половина на октомври в Анталия, Сиде. Става ли за плаж? Знам, че си има сайтове за времето, но искам някой да сподели личните си впечатления. Да поясня, че ще сме с бебе и сме зиморничави

# 417
Струва си да се посети Ланд оф Леджендс. Дано да няма адски много хора като отидете. Първо се влиза в част изпълнена с  магазини повечето луксозни, най различни заведения. Има канал с гондоли. Много е красиво. На входа на самия аквапарк ви проверяват вече за храна и вода и стават опашки на местата където си зареждате пари в гривната която са ви сложили на входа. Цените не са прекалено високи. Зависи все пак какво ще консумирате. Като излизате от мястото където сте си заредили гривната ви връщат до стотинка това което имате като неизхарчено. Територията е огромна. Забавленията са много и най различни. Малко е озеленяването и е много много горещо. Не е близо до морето и няма и грам ветрец.

# 418
Ние сме с резервация за Titanic Beach Lara и трябва да намеря как да стигнем до Land of Legends, защото съм обещала на баткото да го заведа за рожденият му ден. Някой дали има представа от Лара дали има някакви автобусчета до там?

# 419
galina_malina , ако намериш информация по въпроса , сподели я тук, защото и ние ще сме в Лара.
Снощи най- накрая пуснах заявка за резервация и се надявам в понеделник да ни потвърдят!

Общи условия

Активация на акаунт