НАРЪЧНИК ЗА КРАСИВО ТЯЛО И ОТСЛАБВАНЕ

• 714 955
  • 1 021
  •   2
Отговори
# 435
  • Пловдив
Здравейте мацки, надявам се , че приемате нови членове Hug Аз от март месец съм на диета.Смисъл в началото започнах с едно 5 дневно гладуване, за пречистване на организма и за един добър старт.Пих и хапчета за отслабване ( не , че имах много да слабея 4 5 кг, но исках да вляза във форма) .След това гладуване започнах едно захарнване.. и така вече 3-ти месец 49 кг съм, хапвам си от всичко (без хляб, газирано не пия) даже сладко си ям, но по - мъничко и си подържам килограмите и се чувствам супер.В къщи си имам велоергометър ( колело) и си ги карам всеки ден по 50 мин, върши ми чудесна работа.В общи линии това е при мен.Мога да кажа, че най ефикасно за отслабване е без хляб и газирано и след 6 7ч да не се яде нищо.

А какви са хапчетата?

# 436
Lida Dai Dai hua.. Казват, че били врдени и какво ли още не, намен лично на нищо не ми навредиха, убиват апетита на 100% , наистина си действат.. ако някой иска инфо мога да дам.

# 437
nat t  Според мен най - точната и правилна комбинация е диета съчетана с подходящ спорт.Само с диета пак ще отслабнеш, но зависи и колко кг искаш да отслабнеш.Със спорта ще стане сравнително по - бързо и ще се стегнеш..Хапвай си по - малко, когато усетиш глад, хапни една зелена салата, или краставички със сиренце, нарязани печени чушки, домати, плодове, яж риба и всякакъв вид месо, избягвай картовите и бобовите храни (неказвам изобщо да не ги ядеш но ги намали), НЕ ЯЖ ХЛЯБ, НЕ ПИИ ГАЗИРАНИ СЛАДКИ НАПИТКИ И НАТУРАЛНИ СОКОВЕ ОТ МАГАЗИНИТЕ, избягваи сладкото ( ако можеш без него ще си супер).Незабравяй, че има и течни калории.. това са сокове, пълни със захари, шейкове, и т.н.. най - добре си пий вода!щом искаш да отслабнеш в дупето, наи - добре започни да бягаш, отначало по - малко 20 мин и увеличавай постепено и също важно е, не яж след 6 7 ч..!Гаранция успех ще има, по - добре бавничко отслабвай, за да няма йо - йо вфект.Дано съм била полезна, успех..!

# 438
zdraveite ,bih iskala da  popitam nqkoi dali zane nqkoq uspe6na i traina dieta za  da mi prepora4a az sam na iskamda svalq okolo 25 kg ,blagodarq  vi predvaritelno

# 439
desislava 26 защо не прочетеш горния ми пост, по - тарайно и сигорно отслабване от това няма..

# 440
  • Пловдив
zdraveite ,bih iskala da  popitam nqkoi dali zane nqkoq uspe6na i traina dieta za  da mi prepora4a az sam na iskamda svalq okolo 25 kg ,blagodarq  vi predvaritelno

Прочетете различните диети и режими в подфорума, преценете коя ще ви хареса най-много и я започвайте. Тук всеки ще ви препоръчва неговата си и така или иначе ще трябва да ги погледнете. Имате избор - прочетете и изберете.

# 441
Добро утро!
 Имам въпрос: ходя веднъж седмично на сауна, но вече става топло, и ми става много тежко в сауната... Искам през лятото да я сменя с парна баня, но никога не съм ходила. Как се използва-пак ли се стои интервално, взема ли се душ в почивките, колко време се стои?
 На някои може и да им се стори тъпо, но наистина-за първи път ще ходя. Благодаря предварително!

# 442
Според вас колко често би трябвало да спортувам, за да има ефект с цел отслабване - в момента ходя 2 пъти седмично на плуване, но ми се струва малко. какъв друг спорт да добавя  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Благодаря на отзовалите се със съвет

# 443
може да бяхгаш

# 444

Aма ти вярно си ентусиаст. Аз търся нещо без много усилия, ама ефективно, природно и полезно.

# 445
  • Пловдив
Йога Wink

# 446
  • GYM
Е, тук вече се засмях от сърце Laughing Ако йогата е лесна и без усилие, що ли се потя така всеки ден newsm78 по тая логика и каланетиката е лесна и без усилие hahaha Я не говорете наизуст, моля ви Whistling
qna_vi, само със спорт няма да стане Peace Каквото и да спортуваш, трябва и режим на хранене. Имаме си тема за домашни тренировки, заповядай там, момичетата са много отзивчиви Simple Smile Само че не се навивай, че без зор ще стане нещо Wink Усилия са необходими, ако искаш резултати Peace

# 447
  • Пловдив
Цитат
ефективно, природно и полезно
Не говоря на изуст, и аз практикувам. Не казвам, че е лесно, но не е така натоварващо, задъхващо и изцеждащо енергията, а точно обратното - ще се зарежда с енергия, вместо да я изразходва, като бонуса е оформянето на тялото и хармонизирането на духа. А то няма такъв "спорт" (за мен йога не е спорт), при който да не се потиш - нормално е като прегряваш и да се охлаждаш.

# 448
  • GYM

Аз търся нещо без много усилия, ама ефективно, природно и полезно.
за ефективно, природно и полезно съм съвсем съгласна Peace Имах предвид болднатия текст. Освен това практикуването на йога иска и една по-фина, да не казвам\ духовна\ настройка.

# 449
  • София
Здравейте момичета.
Интересно ми е как се справяте с обяда на работното място?
Носите ли си от вкъщи или хапвате нещо на вън?

Общи условия

Активация на акаунт