НАРЪЧНИК ЗА КРАСИВО ТЯЛО И ОТСЛАБВАНЕ

• 709 421
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Темата не е спамо чат - такива има две в подфорума - "Рицарките" и "Дневникът". Има тема за тренировки, има отделна и за тренировки в домашни условия. Има теми и за различни режими/диети. Освен това има и лични съобщения. Така че ще помоля да откриете друго място за диалог.
Благодаря!

# 541
O съжалявам, мислих, че темата за наръчник за красота е тази. Embarassed
В никакъв случай не съм фен на спама, така че предварително се извинявам, ако изглежда така. Просто исках да споделя Sad

# 542
  • Buffyworld
И аз не разбирам защо не можем тук да говорим за тренировки, а пък за диети е позволено ?  newsm78

За да имаш хубаво тяло само с диети ли трябва да го постигаш.   Confused

# 543
Абсолютно си права Buffy, диетата е само леко мъчение за тялото с временен ефект. Нищо не може да замени високия тонус, блясъкът на кожата, стягането на мускулите, настроението,....все неща, които се постигат с тренировки newsm39 running jump

# 544
Много хубава тема! Мерсаж Wink

# 545
Да не забравяме и увеличеното либидо  Mr. Green gydi

# 546
  • Пловдив
И аз не разбирам защо не можем тук да говорим за тренировки, а пък за диети е позволено ?  newsm78

За да имаш хубаво тяло само с диети ли трябва да го постигаш.   Confused

Темата не е спамо чат - такива има две в подфорума - "Рицарките" и "Дневникът". Има тема за тренировки, има отделна и за тренировки в домашни условия. Има теми и за различни режими/диети. Освен това има и лични съобщения. Така че ще помоля да откриете друго място за диалог.
Благодаря!

# 547
Тази тема може да се обсъжда без край , но най-важното за едно красиво тяло е постоянството. Аз никога не съм имал проблем с килограмите , докато не забременят и ми останаха едни 10 кг отгоре. Нещата се свеждат до едно много просто нещо не диета а хранителен режим! В интернет има много рецепти за ястия до 300 калории за порция , неща които съм приготвяла и са доста вкусни. Ако някой се интересува ще му изпратя няколко рецепти .
А какво става с онези 10 кг свалени за 1 месец или по-малко ,без да сте тренирали и 1 час ? Аз не мисля , че бързото сваляне на килограми ще  направи тялото ви  да изглежда добре.

# 548
За да изглежда едно тяло добре си трябват тренировки, защото съгласете се с мен, че колко и слаба да изглежда една жена, като си свали дънките и й увисне задника, едва ли е супер гледка. За жалост аз съм потресена от повечето слаби дами, които виждам на плажа, защото са отпуснати и с целулит. А за една уважаваща себе си жена, това е недопустимо!!!!!!!!!! Да не говориме, че разваля пейзажа на хората. smile3516

# 549
Ореика неможе всички да имат стегнати дупета,а като ти развалят гледката изгони ги или пък ти се скрий някъде.Издребняваш!!!

# 550
Коси Боси , благодаря за предложението, не се бях сетила  Grinning
Виж нямам намерение да се заяждам или да издребнявам, но всеки може да си стегне трътката и е въпрос на желание. Това отзад не е възглавничка за седене, а огромна и мощна мускулатура, която за жалост малко хора използват за друго освен за разходка до колата. Призива ми е да използват хората възможностите на тялото си докато са млади, а не като остареят да се сетят, че имат крака и ръце, които са им вършили едно време работа, но вече са ги амортизирали.

# 551
Права си и то много,позасегнах се малко,приех го малко лично.Понатоварих се от написаното от теб,макар че знам,че не си казала нищо което да касае мен...но вината в мен се обади.Аз лично на 19 години като бях започнах да свалям килограми и в рамките на 2-3 години от 100 успях да стана 55,но забременях и без да искам или със да искам станах пак 100.Сега не съм толкова,но вече 2 години и 6 месеца се мъча да сваля по какви ли не начини и не се получава като преди,явно нещо в организма ми не е същото незнам.Или не съм достатъчно упорита.Да си кажа обаче на плаж не съм ходила от 3 години някъде и на мен не ми прави впечетление някое виснало слабо дупе,а едни такива разплути женища дето са се разтлали по хавлиите си и не приличат на по-малко от 150 кг,тях вече не мога да ги разбера,но си казвам,,е и те са хора,ходи им се,а и като нямат задъжки кво лошо'' Simple Smile

# 552
Ееее Коси Боси, не знаех, че съм те засегнала, много се извинявам, целта ми  не беше такава:(. Съжалявам. На мен просто ми омръзна от тези скапани диети и това, което причиняват върху физиката и психиката на жените. Аз съм се подлагала на 1000 диети и единственото, което ми помогна да се чувствам добре и да се харесвам бяха тренировките и затова непрекъснато все за тях говоря. Те ми дадоха самоувереност, сила и самочувствие. А, ти не се притеснявай, с подходяща тренировка, всичко е възможно:)

# 553
  • Пловдив
Казвам за пореден път - темата е "наръчник за красиво тяло и отслабване" - т.е.  споделяне начин, по който може да се отлабне. От там нататък си има отделни теми за всеки от начините. Ако няма можете да започнете нова тема. Но не и да правите темата спамо-чат и да водите лични разговори. За тях си има лични. Излишните разговори ще бъдат изтрити без предупреждение.

# 554
Момичета, предварително се извинявам, че се появявам така ненадейно в темата и моля модераторите да ме извинят ако въпросът ми не е за тук или не е подходящ за разискване.

Моя близка приятелка е решила да посети събитие -тренинг: "Правилно хранене за по-добър живот".  Четох информация за човека, който води тренинга- Ипократис Пападимитракос- разбирам, че е светило в областта, но моето притеснение е възможно ли е да бъде постигнат някакъв резултат от еднодневна дискусия, с какво би била полезна тя и т.н. Момичето е от онзи тип хора, които се хвърлят презглава в нещо, после се отказват обезкуражени, после пак го започват, опасенията ми са свързани с това как би и се отразило нещо такова.Това е описанието на събитието

Предварително благодаря за отговорите и още веднъж се извинявам за нахлуването в темата и за евентуално глупавия ми въпрос Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт