НАРЪЧНИК ЗА КРАСИВО ТЯЛО И ОТСЛАБВАНЕ

• 709 423
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 555

Valandin можеш да попиташ тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=636911.0

# 556
Стархотна тема! Браво  Grinning

# 557
Вмъквам се в темата, за да ви кажа аз как свалих 10 килограма за 5 месеца. След раждането качих още, защото кърмих 14 месеца и това ми струва доста.
Започнах Ноември с фитнес тренировки, главно кардио, по около 50-60 мин + гръб, корем, гирички и земя. Свалях по 2 кг на месец, като се ограничавах малко от храната, просто понамалих количеството.
Тренирам 4 пъти в седмицата около час и половин.
преди време правих НВД и бях много доволна, но сега с близнаците ми е трудно.

# 558
zdraveite na vsi4ki koito iskate da imate xubavo tqlo stegnato i krasivo Simple Smile)) az li4no imax problem bqx ka4ila 10 kila otgore dietite ne mi pomognaxa 4esno kazano si4ko se varna obratno sled kato otslabnax .....zatova re6ix 4e 6te xodq na fitnes i 4 pativ sed. xodix na fitnes vzex si i lida sa6to mn barzo otslabnax sega v momenta sam 58 kilograma na viso4ina 1.70 mn sam dovolna iskam da spodqlq 4e i si xapvam i si  zapazix kilogramite ...vig te go na tozi sait iot tam si vzex az Simple Smile www.hitsteroids.com Simple Smile))

# 559
Здравейте, за мен най- приятният и неусетен начин за влизане във форма беше- салсата (и другите всевъзможни видове танци- предполагам). Просто извайва фигурата. За съжаление, трябваше да прекъсна уроците заради други ангажименти (езиков курс) и сега съм почти без никакво движение. Час на фитнес е мисия невъзможна за мен (от времева гледна точка)... и се чудя какво да направя.... добре че са разходките през уикенда, използвам всяка възможност за ползване на стълби вместо ескалатор или асансьор... но явно не е достатъчно...

# 560
  • Бургас
Не мога да не се включа в темичката  Hug
Момичета, според мен, за да имаш красиво тяло, трябва да се потрудиш за това в тийнеджърска възраст - нали знаете как точно тогава най-много се вторачваме във външността си и все нещо не си харесваме. Аз реших, че съм закръглена и започнах с упражнения  вкъщи. Гледах из разни списания упражненията и ги практикувах, къде с успех, къде не. Тогава нямах интернет, но имах мотивация. Мисля, че благодарение на постоянството се постига моделиране на фигурата по начин по който искаме, именно във възрастта 15-16-19 г. Постигнете ли го това - нататък е по-лесно, защото мускулите имат памет. Но затова ще пиша друг път.
Е, храненето също е от голямо значение.
Ето една полезна статия по темата http://samozajeni.com/%d0%b4%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%b8/%d0%be%d1%8 … 0%b5%d1%82%d0%b0/

mep_1984 , обожавам танците и напълно подкрепям постинга ти  Peace

# 561
  • Бургас
Някой да е ползвал билковата серия Слим Пам на д-р Памуков? Не можах да намеря никакви мнения за продукта. Моля споделете   bouquet

# 562
Някой да е ползвал билковата серия Слим Пам на д-р Памуков? Не можах да намеря никакви мнения за продукта. Моля споделете   bouquet
И аз попаднах на тези добавки на Памуков в един сайт за билкови добавки, но честно казано за първи път чувам за тях?!Може някой да знае нещо повече от нас и да сподели? Hug

# 563
Вмъквам се в темата, за да ви кажа аз как свалих 10 килограма за 5 месеца. След раждането качих още, защото кърмих 14 месеца и това ми струва доста.
Започнах Ноември с фитнес тренировки, главно кардио, по около 50-60 мин + гръб, корем, гирички и земя. Свалях по 2 кг на месец, като се ограничавах малко от храната, просто понамалих количеството.
Тренирам 4 пъти в седмицата около час и половин.
преди време правих НВД и бях много доволна, но сега с близнаците ми е трудно.
По колко време правиш кардиото на ден и в каква схема натоварване?Благодаря!

# 564
  • България
момичета от сряда трябва да почна да свалям
до 12.05 искам и трябва да сваля 4-5 кг
сега съм 56кг
доволна съм от 90 дневната диета,но нямам време
мисля да наблегна на салати и разделно хранене,един вид моно диета
приемам предложения и препоръки

# 565
rositoooo аз ти предлагам да пробваш НВД + фитнес или някакъв спорт. Много е удачна и аз много добре свалих с нея.

# 566
  • Бургас
Съгласна съм, че понякога диетата е наложитлена, но моят съвет към rositoooo е ако има 20-25 мин на ден(дори през ден) да си прави леко кросче(кардио), паралелно с разделното хранене  Peace Тичането прави чудеса, момичета  Hug Ужасно ми липсва, сега нямам време за това  Confused

# 567
Ето нещо което може да се допълни към първоначалния списък на методите и средствата за отслабване: Отслабване в група - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=655080.0

# 568
Много диети, много нещо..... събравни все под 1 покрив.... Интересно защо НЕ Е включен в списъка метода за намаление на теглото (отслабване) чрез броене на калории!?!?!  newsm78  А знае се - той е доста ефективен и почти на 100% без гадния йо-йо ефект....  Twisted Evil За любознателните тук, прилагам линк към 4-тата тема за тоя метод в този сайт - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=655477.0

Успехи на всички в борбата им с излишните КГ...  Peace

# 569
аз всеки ден скачах на въже по 30мин.и мога да ви кажа, че за 1 месец свалих 4кг.+ доста стегнато и оформено тяло. Разбира се хубаво е малко и храната да се намали Simple Smile
Успех на всички !!!!!!!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт