НАРЪЧНИК ЗА КРАСИВО ТЯЛО И ОТСЛАБВАНЕ

• 709 442
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 615
Seagirl, естествено че е възможно.. Браво! Благородно ти завиждам и аз се боря с килограмите и до никъде не съм стигнала, но разбрах че с правилната нагласа и много положително мислене и в никакъв случай насилване се получават чудеса. Аз пробвах всичко - от Дюкан до глада на Петър Дънов и нищооо, някакви мижави килограми и после айде наново.. и просто се научих да обичам тлъстинките си и да се опитам "по-нежно" да ги разкарам Grinning но най-важното е - ограаничение в храненето спрямо собствения режим и повечко движение - разходки, коремни преси - може и пред телевизора - много мотивиращо ми подейства този блог - има много диетични вкусотийки, а и мацката пише много мотивиращи и позитивни статии, казва се inspiredfitstrong Simple Smile Който се интересува, да чете, мен лично много ми помогна Simple Smile

# 616

seagirl браво Simple Smile Точно така е -всеки открива какво му действа най-добре и си го следва ама докато го откриеш....Поне при мене отне 4 години......какво ли не пробвах - сигурно няма диета която да не съм пробвала и не мога и не мога да ги сваля тези + 30 от бремеността , сестра ми ми каза за една книга на един доктор за Хранене спрямо кръвната група. Не е диета а режим на хранене за цял живот. От 9 дни я спазвам стриктно ,е със съвсем малки нарушения и се чувствам невероятно...Все едно летя...Най-важното за мене е да съм здрава, за да мога да си гледам детето а и искам още деца и не искам да забременявам от толкова много килограми. А с този режим усещам как метаболизма ми работи на 100%. В смисъл идеята ми е ,че каквото и да правим върнем ли се към стария начин на хранене край със постигнатите цели...
mama_na_koko преди време правих проучване с тези колани но много страшни неща четох... ако можеш го върни! Няма начин да не правиш нищо и да отслабнеш и да се стегнеш. Всяко нещо си има цена ! Не си съсипвай здравето или тялото...

# 617
  • Пловдив

seagirl браво Simple Smile Точно така е -всеки открива какво му действа най-добре и си го следва ама докато го откриеш....Поне при мене отне 4 години......какво ли не пробвах - сигурно няма диета която да не съм пробвала и не мога и не мога да ги сваля тези + 30 от бремеността , сестра ми ми каза за една книга на един доктор за Хранене спрямо кръвната група. Не е диета а режим на хранене за цял живот. От 9 дни я спазвам стриктно ,е със съвсем малки нарушения и се чувствам невероятно...Все едно летя...Най-важното за мене е да съм здрава, за да мога да си гледам детето а и искам още деца и не искам да забременявам от толкова много килограми. А с този режим усещам как метаболизма ми работи на 100%. В смисъл идеята ми е ,че каквото и да правим върнем ли се към стария начин на хранене край със постигнатите цели...
mama_na_koko преди време правих проучване с тези колани но много страшни неща четох... ако можеш го върни! Няма начин да не правиш нищо и да отслабнеш и да се стегнеш. Всяко нещо си има цена ! Не си съсипвай здравето или тялото...

Кажи коя е книгата Peace

# 618
Книгата се казва Правилният начин на хранене за вашата кръвна група от д-р Питър Д`Адамо Peace ако имате други въпроси насреща съм Simple Smile

# 619
  • Пловдив
http://www.book.store.bg/p1589/pravilniat-nachin-na-gotvene-za-v … katrin-uitni.html

Това трябва да е...или http://www.kutlovica.com/detail.php?id_prod=841 но не е налична.

Каже и 2-3 изречения в какво се състои менюто ти...Ти коя група си?

# 620
Втората я имам, не за готвенето, другата взех я от Orange книжарниците.
Аз съм О кръвна група, не ям никаква пшеница, оцет, царевица, картофи по принцип и кафето пише,че не ткрябва но него не мога да го откажа Simple Smile какво ям : месо без свинско и шунка, от млечните само моцарела и дунавия ( в книгата не го пише но е с растителен произход а тя е писана за американския пазар ) Взех си соево мляко си слагам в кафето, ям броколи печени с зехтин и моцарела, грах с пилешко, ориз с пилешко и/или зеленчуци, пържолки на скара, шишчета, сега мисля да пробвам агнешки шишчета, риба печена, пържени тиквички без брашно, дробчета с масло и лук, моркови и краставици с лимон и сол. Понякога пия бяло вино вечер и може естествено газирана минерална вода Simple Smile и зелен чай правя сутрин 1,5 литра с мед и го слагам в хладилника Simple Smile в общи лении е това  за 10 дни , но ще продължавам да откривам и други неща. Ти коя кръвна група си?

# 621
  • Пловдив
Звучи добре,но... Thinking съмнявам се да мога да го правя.
Аз съм гр.А.

# 622
за група А е друго Simple Smile

храни от които пълнееш : едрозърнест бял боб сорт лима, млечни продукти, месо, обикновен зрял боб, пшеница в големи количества

храни допринасящи за намаляване на теглото : ананас, зеленчуци, растителни мазнини, соеви продукти ,бяла риба, щука, пастърва, скумрия, сьомга, треска, шаран , зехтин, ленено масло,тиквени семки, фъстъци, фъстъчено масло, леща, соя, чебен и шарен боб, амарант, елда, хляб от покълнало жито, хляб от соево брашно ,

неутрални : от тях също може : кокошка, пиле, пуйка, , риба тон, кисело мляко, козе сирене, козе мляко, моцарела, пресен кашкавал, рикота, сладолед от кисело мляко, фета, бадеми, бадемово мляко, маково семе, орехи, слънчогледови семки, слънчогледово олио, тахан, лешник, грах и зелен грах, ечемик лимец, овесени трици, овесено брашно, ориз, просо, царевично брашно, ръжен хляб 100% , хляб без глутен, от лимец, шведски хляб,кафяв ориз, киноа, кускус,

от зеленчуците отбягвяйте бели картофи, бяло зеле, домати, чушки, маслини, култивирани гъби, патладжани, сладки картофи сорт лима, червени картофи,

от плодовете отбягвайте банани, кок.орехи, манго, мандарини, папая, портокали, пъпеш медена роса

от подправките : оцет, пиперите, каперси, чист желатин, кетчуп майонеза, туршии
напитки полезни : зелен чай, кафе, кафе без кофеин , червено вино
от време на време бяло вино

спортуване : без напрежение йога, голф Simple Smile

това пише  Hug дано помогне да си знаеш, ако решиш да спазваш по-добре да вземеш книгата, че не мога да напиша всичко  Joy
ние в къщи сме две О и А Simple Smile  и е забавно

# 623
а някой чувал ли е за някакъв сироп който се прави от кленов сироп, лимони и джинджифил. Било като здраве в тубичка дет се вика. Било супер полезно, ако направиш няколко прочистващи дни само на него имало страхотен ефект. А и да си го пиеш вместо глупавите соково пълни с консерванти и Ета. Но не помня каква беше рецептата. Май беше 10 супени лъжици кленов сироп, 10 супени лъжици лимон, настърган джинджифил и се долива вода на вкус. Това било и страшеб антиоксидант и въобще полезно за всичко Simple Smile Някой някакви мнения или да е чувал за това Simple Smile

# 624
а ето открих нещо: http://www.maple-bg.com/diets/maple-siryp-diet.html

При тази диета можете да отслабнете с 5 до 10 кг. само за 10 дни. Това се дължи на активното намаляване на мастните натрупвания и ефикасното елиминиране на токсините от тялото. Диетата с кленов сироп може да се прилага три до четири пъти годишно.

Аз бих тествала май  Peace

# 625

това е темата за кленовия сироп
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718698.0;all

Maria27 благодаря ти за старанието да препишеш
храните за група А  Hug

# 626
Няма защо  Hug ако някой друг иска за друга кръвна група ще го напиша и другото. Разбира се няма как да е супер подробно но като ориентир дали да си вземеш книгата става  Peace
Да не ви казвам каква колекция имам от книги за отслабване  Joy Joy Joy

# 627
  • София-Младост
Няма защо  Hug ако някой друг иска за друга кръвна група ще го напиша и другото. Разбира се няма как да е супер подробно но като ориентир дали да си вземеш книгата става  Peace
Да не ви казвам каква колекция имам от книги за отслабване  Joy Joy Joy
Когато ти е удобно за група Б. Simple Smile

# 628
ето и за кръвна група Б
Вашият начин на хранене предполага най-голямо разнообразие.Консумацията на месо се препоръчва а освен това вие сте единствените за които млечните продукти са подходяща храна. Спортувайте с умерено натоварване например плуване или ходене.

Храни допринасящи за увеличаване на теглото : елда, леща, пилешко месо, пшеница, сусамови семена, фъстъци, царевица

Храни допринасящи за намаляване на теглото : зелени зеленчуци, месо, Чай от сладък корен - никога не приемайте хранителни добавки със сладък корен без лекарски надзор, чаят е безвреден! яйца и млечни продукти с ниско съдържание на мазнини

Така и тук вече започвам по групи да изброявам едните са  

Много полезни :агнешко, заек,бяла риба, риба тон, щука, пъстърва, сардина, треска,

Другите са неутрални :пуйка, телешко, черен дроб ,говеждо
по-късно ще ги допиша, че с малкия не можем да си разделим компютъра Simple Smile
Само да кажа,че пропускам някои неща нетипични за нас например говежда кайма, овнешко и подобни Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 18:38 от Maria27

# 629
  • Пловдив
Намерих тема тук...http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=472300
Ей,тая БГ Мама всичко знае и има в нея Joy

Общи условия

Активация на акаунт