НАРЪЧНИК ЗА КРАСИВО ТЯЛО И ОТСЛАБВАНЕ

• 709 435
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря за информацията за кръвна група Б   bouquet

# 631
а някой чувал ли е за някакъв сироп който се прави от кленов сироп, лимони и джинджифил. Било като здраве в тубичка дет се вика. Било супер полезно, ако направиш няколко прочистващи дни само на него имало страхотен ефект. А и да си го пиеш вместо глупавите соково пълни с консерванти и Ета. Но не помня каква беше рецептата. Май беше 10 супени лъжици кленов сироп, 10 супени лъжици лимон, настърган джинджифил и се долива вода на вкус. Това било и страшеб антиоксидант и въобще полезно за всичко Simple Smile Някой някакви мнения или да е чувал за това Simple Smile
Приятно е за пиене, наистина действа пречистващо и тонизиращо. Но лично аз, когато съм го правила не издържах само на това и си хапвах по малко. Отслабва се, но ако спреш режима и продължиш да ядеш както преди - връщаш.

# 632
Еххх да, то това е ясно! Както се казва мечтата на всяка жена е на да срещне перфектния мъж, а може да яде колкото и каквото поиска без да пълнее Grinning Grinning Grinning Трябват си ограничения, няма начин... Аз имам една приятелка, която от години яде само, ама само здравословна храна и никакви вафли, шоколади и така нататък и казва че ако сега хапне нещо такова, даже не и е вкусно и и става зле на корема. Ето линк към нейната страница, редовно дава идеи за много вкусотии, които са на 100% полезни: http://www.-spam152-/bg/category/recepies/
Уникални неща публикува и са адски вкусни Simple Smile

# 633
Еххх да, то това е ясно! Както се казва мечтата на всяка жена е на да срещне перфектния мъж, а може да яде колкото и каквото поиска без да пълнее Grinning Grinning Grinning Трябват си ограничения, няма начин... Аз имам една приятелка, която от години яде само, ама само здравословна храна и никакви вафли, шоколади и така нататък и казва че ако сега хапне нещо такова, даже не и е вкусно и и става зле на корема. Ето линк към нейната страница, редовно дава идеи за много вкусотии, които са на 100% полезни: http://www.--спам--/bg/category/recepies/
Уникални неща публикува и са адски вкусни Simple Smile

Може ли пак да дадеш линк, тъй като този не води към никъде Simple Smile

# 634
Здравейте, чела съм и съм изпитала, че хапването на повече ябълки и яйца намалява дневния прием на калории. Ако искате да поотслабнете за лятото можете да пробвате закуска яйчица, а по обяд някоя друга ябълка Simple Smile

# 635
Здравейте на всички красиви дами ,не съм чела всички страници на форума и предварително ще се извиня ,ако ще повтарям въпрос ,но искам да ми помогнете .Искам съвет за добър продукт за уголемяване на бюста .Моят е малък за съжаление ,но компенсирам с това ,че е стегнат .Искам малка поне малка промяна в бюста колкото да запълня чашката както се казва  Laughing четох добри отзиви и бързи резултати за Билка ,но вие можете ли да ми дадете повече мнение и да споделите вашия опит ?  newsm78 newsm78  bouquet  bouquet Stop Stop Stop Laughing Laughing

# 636
Не съм чувала някой да си е уголемил бюста с мазила;) Ако ставаше така, нямаше да има пластични хирурзи;)

# 637
  • Испания и Стара Загора
Здравейте на всички красиви дами ,не съм чела всички страници на форума и предварително ще се извиня ,ако ще повтарям въпрос ,но искам да ми помогнете .Искам съвет за добър продукт за уголемяване на бюста .Моят е малък за съжаление ,но компенсирам с това ,че е стегнат .Искам малка поне малка промяна в бюста колкото да запълня чашката както се казва  Laughing четох добри отзиви и бързи резултати за Билка ,но вие можете ли да ми дадете повече мнение и да споделите вашия опит ?  newsm78 newsm78  bouquet  bouquet Stop Stop Stop Laughing Laughing

Прочети тази тема   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692774.msg23792844#msg23792844

# 638
Записвам се и аз тук!За 2 седмици само с пиене на оцет по 1 лъжица преди всяко ядене,без да се ограничавам свалих 14 кг!Сега ще започна и с тренировките,че имам дооста за сваляне!
Пожелавам успех на всички отслабващи!

# 639
Това не е ли вредно за стомаха? Да не си докараш някаква язва....
 Thinking

# 640
Това не е ли вредно за стомаха? Да не си докараш някаква язва....
 Thinking

Засега нямам проблеми с това...чувствам се страхотно и смаочувствието ми е на макс..ако усетя дори лека болка ще спра и ще се изследвам,но засега нямам такива намерения Simple Smile

# 641
Според мен недей да чакаш да проимаш проблеми или да те заболи. Обикновено тогава вече е късно- щетите са нанесени и цял живот ще трябва да се съобразяваш  с тях.
почети малко
Цитат
Скрит текст:
Диетата с ябълков оцет също е полезна, ако се прави един или два пъти седмично. При всяко хранене се приема по една чаена лъжичка оцет. С тази диета не трябва да се прекалява и тя е забранена за хора със стомашни болести.
от http://gotvach.bg/n6-22566-Бързи_диети

# 642
  • Пловдив
Записвам се и аз тук!За 2 седмици само с пиене на оцет по 1 лъжица преди всяко ядене,без да се ограничавам свалих 14 кг!Сега ще започна и с тренировките,че имам дооста за сваляне!
Shocked Е,по-голяма глупост не бях чела...!
За 2седмици - 14кг. Crazy Да бе,да!

# 643

Няма шанс!

# 644
14 килограма за 2 седмици определено е нереалистично  Thinking  и то само с оцет преди хранене :Д

Общи условия

Активация на акаунт