НАРЪЧНИК ЗА КРАСИВО ТЯЛО И ОТСЛАБВАНЕ

• 709 482
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 645
Записвам се и аз тук!За 2 седмици само с пиене на оцет по 1 лъжица преди всяко ядене,без да се ограничавам свалих 14 кг!Сега ще започна и с тренировките,че имам дооста за сваляне!
Пожелавам успех на всички отслабващи!

Това не го вярвам изобщо  Crazy

# 646
Ти май 2 седмици си карала само на оцет без яденето

# 647
Това наистина звучи нереалистично ...

# 648
# 649
Така и не разбрах твърдението на жената по-горе,че като пила ЧИА осдлабала,но като добавила и спорт-спряла да топи!?Не го разбирам...Защо?Та нали всичко което пием ако го съчетаем със спорт.....действието ме се усилва? Нещо да няма повтаряща се грешка?

# 650
Поздравления наистина за тази тема! Simple Smile Аз само ще добавя нещичко Simple Smile Препоръчвам да гледате клипчета от Youtube когато отивате на работа, най-вече от сорта: Motivational training. Аз лично съм си свалила една апликация на телефона: Abs , с която се зареждам супер много преди да напусна апартамента Simple Smile

# 651
Аз отслабнах 3 кг за 1 месец - бавно но сигурно и то без да гладувам.... Без хапчета, здравословна храна и протеини. Дори ям повече отколкото от преди. Пила съм доста хапчета, но само проблеми си съсдадох....Сега вече съм ок. Мога да кажа да не се лъжете с хапчета или драстични диети, особено за бъдещите мами

# 652
  • София
И аз се записвам за темата, тъй като отказах цигарите и според злите езици се напълнява, а и имам едни 5 килограма в повече. Според мен спорта му е майката и хубава храна, но ще видим..... с удоволствие ще прочета (ако смогна) всички идеи и предложения  Wink

# 653
  • Buffyworld
Поздравления, че си отказала цигарите ! Здравето ти е по- важно от някакви си 5 килограма   bouquet

# 654
  • София
И аз мисля така  Grinning Има случаи , в които момичета нарочно пушат за да убиват апетита и да са по-слаби, други пък като ги откажат и качват килограми (които не знам по каква закономерност винаги са 10), за това го казах, да се надяваме при мен да не е така  Wink

# 655
Здравейте Simple Smile
Тази тема много ме вълнува. Аз от средата на юни съм на палео-диета и свалих 12 килограма за 3 месеца и се чувствам чудесно, но от тогава нищо, въпреки, че не съм спирала дори за ден. Добрата новина е, че не качвам, но все пак ми имам още едни 5 кг., дето искам да сваля и после да задържам. Ще съм благодарна на всеки който даде съвет за излизане от застоя.

# 656
SuperPetia, не знам дали правиш нисковъглехидратно палео, или умереновъглехидратно, но заповядай в темата за ВМ-НВХ - там храненето ни е подобно, само дето се стремим да бъде нисковъглехидратно Peace Палеото и нисковъглехидратното-високомазнинно хранене са доста сходни.

Конкретно по твоя въпрос (излизане от застоя), решението вероятно зависи от няколко неща:
1. Как се храниш в момента, т.е. какво ядеш? Питам, защото има нисковъглехидратно палео, но има и палео с картофи, ориз и повечко плодове, което е по-скоро умереновъглехидратно. Тогава решението може да бъде да ограничиш въглехидратите.
2. На какви килограми си в момента и при какъв ръст? Ако и сега си с нормално тегло и ти остават само последните 5 кг, които искаш да свалиш от суета, наистина става доста по-трудно и са необходими по-сериозни ограничения.
3. Имаш ли някакви здравословни проблеми, напр. хипофункция на щитовидната жлеза? Ако имаш, тя затруднява отслабването.
4. Нямаш ли никаква промяна в мерките, дори кантарът да не показва намаление? Защото, особено ако спортуваш, често се получава намаление в мерките, но теглото остава същото (защото качваш мускулна маса).
5. На какво казваш застой? Свалила си 12 кг за 3 месеца - това е абсолютно страхотен резултат Peace Сега от колко време си спряла да сваляш? Ако са минали поне 1-2 месеца без никаква промяна нито в мерките, нито в теглото, тогава може да се говори за застой.

# 657
Благодаря ти за загрижеността Cioccolata. Аз съм по-скоро на високомазнинна палео диета. Не ям картофи, ориз, царевица и т.н.. Позволявам си само от време на време малко плодове и то не от тези, които са твърде сладки, като бананите или гроздето, например. Храня се предимно с месо (включително и по-тлъсто понякога), яйца, по малко ядки и голямо количество зеленчуци и единственото ми отклонение е, че всяка сутрин изяждам по едно кисело мляко с накиснати овесени трици в него.
Аз съм 174 см. и в момента тежа 67 кг. Тренирам йога 2 или 3 пъти в седмицата и всеки ден правим много дълги разходки с дъщеря ми.
Проблема ми е, че в идеална форма съм когато съм 62 кг, а и излишните са около корема.

# 658
А, забравих да кажа и че нямам никакви заболявания и съм в застой от 1 месец вече

# 659
От една страна 1 месец не е кой знае колко много. От друга страна е добре да махнеш млякото с триците Peace Нито триците са палео (а и не са никак полезни), нито киселото мляко е наистина палео. Или ако държиш на млякото, поне махни триците. А най-добре на закуска да ядеш яйца, зеленчуци, месо - такива неща. Колкото повече белтъчини и мазнини и по-малко въглехидрати има в закуската, толкова по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт