НАРЪЧНИК ЗА КРАСИВО ТЯЛО И ОТСЛАБВАНЕ

• 709 486
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ти Simple Smile ще пробвам и дано се получи newsm51

# 661
Сонатра,дай повече инфо-оцета-какъв е,как го пиеш-чист или разтворен ввъв вода?

# 662
Трябва да започвам да свалям кила. Много са ми. Не ям много обаче си навредих на здравето имай са хормони.

# 663
здравейте, преди 2 месеца започнах усилено да спортувам,като не следях особен хранителен режим ( ограничавам сладкото) сега след тези 2 месеца тренировки 2 пъти в седмицата се оформиха едни ОГРОМНИ мускули на бедрата,които често да си призная изглеждат ужасно грозно,наистина си мислех,че само със спорт ще постигна желаната фигура,но в момента краката ми са като на някое момче. Можете ли да ми дадете съвет към коя диета трябва да се обърна,за да го оправя и да спра ли спорта,докато съм на диетата? Мерси предварително  Hug

# 664
  • София
Някой чел ли е това

http://www.blitz.bg/news/article/242453&nbs … sp;    

Нали канелата беше много полезна за пречистване на организма, за отслабване - сега пък това  Shocked Shocked

# 665
  • Buffyworld
здравейте, преди 2 месеца започнах усилено да спортувам,като не следях особен хранителен режим ( ограничавам сладкото) сега след тези 2 месеца тренировки 2 пъти в седмицата се оформиха едни ОГРОМНИ мускули на бедрата,които често да си призная изглеждат ужасно грозно,наистина си мислех,че само със спорт ще постигна желаната фигура,но в момента краката ми са като на някое момче. Можете ли да ми дадете съвет към коя диета трябва да се обърна,за да го оправя и да спра ли спорта,докато съм на диетата? Мерси предварително  Hug

Това някак си не мога да си го представя, честно. не че не ти вярвам, но просто не мога да си  го представя. Аз от години се занимавам с бягане. Тренирам няколко пъти седмично. Бягането натоварва именно краката и въпреки това не мога да кажа, че имам големи мускули. Съвсем малки - може би. И то с години, години тренировки.  Не знам как това може да стане при теб само за два месеца.

# 666
Бягането наистина натоварва краката, но ако не говорим за спринтове, а за кросове на по-дълги разстояния (джогинг), тогава краката се натоварват по друг начин, а цялостният ефект от тренировката е по-скоро кардио. Кардиото не прави големи мускули. Големите мускули стават от упражнения с тежести или с тежестта на тялото (например клекове) - сигурно това има предвид nom_nom. И решението е да се промени видът на тренировките.

# 667
  • Buffyworld
Не съм се замисляла за това, но може би затова нямам мускули - наистина е кардио, без спринтове и тежести. Доволна съм от това бягане - прави тялото стегнато и слабо, без да има нужда да си на някаква специална диета.

# 668
Супер. Много полезна тема. Аз вече се възползвах от някои от съветите  newsm74

# 669
Бягането наистина натоварва краката, но ако не говорим за спринтове, а за кросове на по-дълги разстояния (джогинг), тогава краката се натоварват по друг начин, а цялостният ефект от тренировката е по-скоро кардио. Кардиото не прави големи мускули. Големите мускули стават от упражнения с тежести или с тежестта на тялото (например клекове) - сигурно това има предвид nom_nom. И решението е да се промени видът на тренировките.

точно   bouquet принципно фитнес инструкторът ми наистина ми ограничава бягането и се набляга на натоварване на краката под друга форма,но явно ще трябва да го отменя той и без това май повече ми нанесе вреда,отколкото полза

# 670
Благодаря ви.Помогнахте ми много  Simple Smile

# 671
Здравейте момичета!

Не знам за вас, но аз много често се опитвам да спазвам различни диети, като разбирам че за да има продължителен ефект трябва да има баланс - тип и количество храна и спорт. Може да бъде 40 минутна разходка в парка или в мола (твърде модерно Shocked).

Сега съм решила, че ще правя само разтоварващи диети, два-три пъти в годината, а през другото време правилно и здравословно хранене плюс малко спорт (няма време за повече Simple Smile)

Единствено това което ме дразни, е че трудно се поддържа добрия метаболизъм.  ConfusedДали някоя от вас използва хранителни добавки, витамини и минерали които помагат да поддържате метаболизма си?

Мисля че това ще ми помогне да поддържам баланса, които си изградих а и пък ще се чувствам малко по хубава.хахаах Laughing Laughing Laughing

# 672
Здравейте и от мен и благодаря и аз за пълноценното инфо. Аз също съм опитвала с различни диети, но все нещо не успявам да докарам нещата до край и да постигна резултатите, които съм желала. Известно време нищо не правих и на бързо качих няколко екстра килца. Сега от 2 седмици активно започнах да спортувам във фитнеса и да ходя на скуош 2 пъти седмично. Мисля да започна и пак с някоя диета и този път да бъда по-сериозна. Пожелайте ми успех Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 20:31 от verislavaus

# 673
verislavaus

А каква диета мислиш да започнеш?
И много много успех разбира се Grinning

# 674
Благодаря ти  super_girl!

За диетата още имам своите колебания и не знам с какво да започна, дали разделно хранене или да започна нещо по-различно като диета с кленов сироп, която ми препоръча една колежка. Най-големият ми проблем е вечер, тъй доста късно успявам да смогна да си приготвя нещо за ядене, пък не ми се ляга гладна. Ще споделя какво съм предприела скоро  Wink

Общи условия

Активация на акаунт