С какво ви дразнят свекървите - тема 91

• 78 088
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
Мъжът ми се чува с майка му 2-3 пъти седмично, може и повече, обикновено тя звъни. Аз избягвам да се чувам с нея, само в краен случай. С мама почти ежедневно се чувам.

# 211
Аз се чувам (и виждам) с моята по-често от мъжа ми Simple Smile общо взето 2-3 пъти седмично, като има моменти в които той повече си говори с нея от мен. Зависи от ангажиментите. Ако с мъжа ми пътуваме някъде, комуникацията се води между тях двамата.

# 212
Аз се чувам по-често с майката на ММ, отколкото той. Звъним си през ден някъде, а идва вкъщи веднъж седмично.

# 213
Какво значение има колко пъти той говори с майка си? Аз се чувам с моята всеки ден и би ми било неприятно да ми каже да спрем. Докато пуша една цигара или готвя се чуваме. Не виждам с какво преча.
ММ не знам кога и колко се чува с майка си. Колкото е нужно явно. Тя е възрастна и сама, нормално е по-често да я проверява, особено зимата.

# 214
  • София
Какво значение има колко пъти той говори с майка си? Аз се чувам с моята всеки ден и би ми било неприятно да ми каже да спрем. Докато пуша една цигара или готвя се чуваме. Не виждам с какво преча.
ММ не знам кога и колко се чува с майка си. Колкото е нужно явно. Тя е възрастна и сама, нормално е по-често да я проверява, особено зимата.

Само ти ли не разбра, че истинския мъж не бива да говори често с майка си? newsm78
Всеки ден- това го правят най- неспасяемите муньовци и трябва или да им забраниш, или да ги изриташ при мама им.

И за себе си се замисли- какво е това лигавене и държене за полата на мама?
Ти не можеш ли да сФанеш къде са ти приоритетите, след като вече имаш семейство? Mr. Green Joy

# 215
  • Варна
Почти всеки ден се чувам с майка ми, ей така, да знам, че са добре. Свекърва ми е в чужбина и си пишем по вайбъра, но определено аз по-често си пиша с нея отколкото синът й.

# 216
http://m.dw.com/bg/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0 … %D0%B0/a-14750311
Иде реч за научно изследване и статистика, доказваща зловредната природа на свекървата не само за снахата, но и за внуците!:cold_sweat:
Статистика?-въобще не се е "допряла" статията до тази наука.
ПП Ще споделя до няколко дена конфронтация,
обвързана със здравословно състояние на синът ми,
точно касаещ баба(майка на бившият ми съпуг)/внук.
Тя компрометира лечението му по всевъзможни начини.
Последен:
- да пропътува с автомобил до нея, като разстоянието е 320км
- той, сам да шофира
- автомобилът е технически неизправен
(няма зимни гуми, няма технически преглед, няма застраховка ГО)
Синът ми е болен и благодарение на БП е жив.

# 217
  • София
БП? newsm78

# 218
И аз не го разшифровах. Пав, какво е БП?

# 219
Бърза Помощ
Благодаря,
На екипа на "Спешно Отделение" в Многопрофилна  болница "Св. Анна"-гр.Варна! bouquet
Датата е 12.11.2017г
Благодаря Ви Медици, за професионализма!  bouquet

# 220
  • София
http://m.dw.com/bg/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0 … %D0%B0/a-14750311
Иде реч за научно изследване и статистика, доказваща зловредната природа на свекървата не само за снахата, но и за внуците!:cold_sweat:
Статистика?-въобще не се е "допряла" статията до тази наука.
ПП Ще споделя до няколко дена конфронтация,
обвързана със здравословно състояние на синът ми,
точно касаещ баба(майка на бившият ми съпуг)/внук.
Тя компрометира лечението му по всевъзможни начини.
Последен:
- да пропътува с автомобил до нея, като разстоянието е 320км
- той, сам да шофира
- автомобилът е технически неизправен
(няма зимни гуми, няма технически преглед, няма застраховка ГО)
Синът ми е болен и благодарение на БП е жив.

Ще е интересно да разкажеш, но си мисля, че излизаме извън темата- синът ти е пълнолетен и сам взима решенията си.
Аз не бих обвинявала подстрекателя, а този, който не се е научил да казва " не" и е готов да сгази правилата.
А, ако не е бил пълнолетен, проблем е че родителите не са се справили с нахалната баба.

# 221
Абсурт, рядко съм на едно мнение с теб. Обаче тоз път не е така.

На един истински мъж никой нищо не може да му забрани, най-вече пък да чува майка си. Аз нямам работа в техните отношения. Това си го знам от ден първи и спрях всички опити да ме замесят в тях. Свеки правеше опити да говори с него през мен - кажи му това, поръчай му онова и т.н. Това доста обтягаше отношенията, защото винаги посредника е......

# 222
  • при късмета
За обажданията към и от родители, няма нормални и ненормални брой обаждания. При всеки е различно и всичките са нормални. По-скоро би било проблем естеството на разговорите.
Последния такъв казус в темата беше, на потребителка, която се оплака по-скоро от това, че тя е единствената тема за разговорите, а не за това, че изобщо си говорят. Ако си говорят техни неща, да се чуват колкото искат. Но ако като при нея говорят само за нея, какво е готвила, какво е правила, защо избрала еди коя си специалност, а не тази дето е казала свекървата, това вече не е нормално.

PAV1 и аз не можах да я разбера съвсем. Как ще му компрометира лечение, щом е на 320км? А за пътуването е виновен изцяло и единствено сина ѝ. Никой, никого не може да задължи да се качи на кола без ГО, прегледа дори да не го броим и ако не е сигурен в нея. Виновен е само и единствено този който сяда зад волана, защото го прави по свой избор

# 223
Ще е интересно да разкажеш, но си мисля, че излизаме извън темата- синът ти е пълнолетен и сам взима решенията си.
Аз не бих обвинявала подстрекателя, а този, който не се е научил да казва " не" и е готов да сгази правилата.
А, ако не е бил пълнолетен, проблем е че родителите не са се справили с нахалната баба.
Peace
Абсолютно съгласна съм!  Hug
Обаче, синът ми , който е пълнолетен Е на лекарствена терапия, която се съблюдава от лекар!
(на 12.11.17 бе хоспитализиран)
ПП Досещането е елементарно, спрямо мненията, които съм написала.

# 224
  • София
Пак не разбирам, но няма да гадая.
Когато си готова ще кажеш. Peace

Общи условия

Активация на акаунт