С какво ви дразнят свекървите - тема 91

• 78 088
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Никой, никого не може да задължи да се качи на кола без ГО, прегледа дори да не го броим и ако не е сигурен в нея. Виновен е само и единствено този който сяда зад волана, защото го прави по свой избор
Именно, този, който е зад волана!
Обаче, той не е вече същият, а и под въздействие на лекарственото лечение нещата са променени.
Опасен е за себе си и околните, шофирайки това МПС.
Аз отказах да подновя винетки, ГО, преглед! МПС-то да е В гаража.
Тя го подтиква да тръгва, с МПС-то,
понеже материално можела да се погрижи по-добре.

Последна редакция: чт, 18 яну 2018, 21:38 от Анонимен

# 226
Ама ужасни сте. Момичето искаше да чуе, че е ненормално да си говори н-брой пъти с майка си.

# 227
Аз отказах да подновя винетки, ГО, преглед, и МПС-то да е В гаража.

Явно не е достатъчно. Приберете ключове, документи, свалете и скрийте акумулатора, някаква друга важна част на автомобила, без която да не може да запали...
Сега виновна е бабата, но утре може негов приятел да се окаже подстрекателят...

# 228
Ами не  е нормално без причина ,от нужда да е с мама да си звънка,по емнайсе пъти на ден.
Ако е от тези,я  дразни.
Реален случай- пълнолетен над 20 отива да кандидатства за работа с родител.Жена май  няма да го направи.Такъв е  потискан и   зомбиран да не може крачка сам.Не  са много,но ги има за жалост.
Нали мъж е символ на стабилност и  сила.Дженджъри разни ...

# 229
  • при късмета
Никой, никого не може да задължи да се качи на кола без ГО, прегледа дори да не го броим и ако не е сигурен в нея. Виновен е само и единствено този който сяда зад волана, защото го прави по свой избор
Именно, този, който е зад волана!
Обаче, той не е вече същият, а и под въздействие на лекарственото лечение нещата са променени.
Опасен е за себе си и околните, шофирайки това МПС.
Аз отказах да подновя винетки, ГО, преглед, и МПС-то да е В гаража.
Тя го подтиква да тръгва, с МПС-то,
понеже материално можела да се погрижи по-добре.

Само предполагам, че става въпрос за психично заболяване. Като имаш възможността да не му поддържаш колата и зависи от теб, да му беше взела ключовете и документите. (даже са ми го взели от клавиатурата) Не можеш да го спреш да говори с когото и да е, включително и с баба си.
Ако толкова не може да ръководи собствените си действия, виновни за каквото и да е ще са или самия той, или този, който отговаря за него.

# 230
  • Варна
Продай колата за да ти е по-спокойно. Така и така без гуми, ГО и преглед вероятно не я ползвате.

# 231
Могат и да я спрат от движение просто.

# 232
  • Варна
Аз бих свалила гумите с джантите и бих я оставила на трупчета в гаража. Гумите - в гаража на доверен приятел.

# 233
Интересно какъв е проблемът.

# 234
  • при късмета
Могат и да я спрат от движение просто.
Вече коли с изтекла гражданска така или иначе отпада от регистрация, не само да я спрат от движение. Месец след изтичането на предишната пращат известие да я подновиш (независимо дали използваш колата) и ти дават още 15 дни. След това направо трябва номерата да върнеш. Вързаха с КАТ общата система на ГО.

Сега се замислям, че и книжка трябва да има момчето, щом се е вдигнал, сигурен в себе си на толкова дълъг път. ПАВ, замислете се за тези неща, ако положението е толкова сериозно и щом сама казваш, че е опасен и за себе си и за околните

# 235
Приберете ключове, документи, свалете и скрийте акумулатора, някаква друга важна част на автомобила, без която да не може да запали...
Сега виновна е бабата, но утре може негов приятел да се окаже подстрекателят...
Единствената "важна" част, която би затруднила синът ми е липса на двигател.
(липса на МПС)
Бабата подстрекава синът ми, да подкара МПС-то , за да достигне до нея-320км.
Никой друг няма интерес от Точно това МПС!
ПП  идея: да си поръча платформа

# 236
ПАВ, замислете се за тези неща, ако положението е толкова сериозно и щом сама казваш, че е опасен и за себе си и за околните
Ако се качи зад волана на точно този автомобил!
Вече коли с изтекла гражданска така или иначе отпада от регистрация, не само да я спрат от движение. Месец след изтичането на предишната пращат известие да я подновиш (независимо дали използваш колата) и ти дават още 15 дни. След това направо трябва номерата да върнеш. Вързаха с КАТ общата система на ГО.
ГО беше до 04.01.2018г
Моля, дайте линк към обвързаност ГО/регистрация.

# 237
Бабата ще е виновна.

# 238
Чий е този автомобил? Продайте го, щом носи толкова неприятности. За колко голямо дете говорим?

# 239
А бабата информирана ли е и осъзнава ли колко е сериозно положението с внука и колата му?
На твое място нямаше да съм толкова спокойна и щях да взема мерки да не може да подкара колата, когато му скимне (щом не трябва).
Ще се повторя, но... Днес подстрекател е бабата, утре може да е приятел или просто на него самия да му хрумне.

Общи условия

Активация на акаунт