С какво ви дразнят свекървите - тема 91

• 78 030
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
  • при късмета
Дай пример от темата за мъж звънящ на майка си ежедневно?
Всички се оплакват, че свекървата звъни, ако ще е всеки ден. В последния пример, освен, че звъни всеки ден, го прави дори в неподходящо време, при положение, че е помолена да не го прави

# 376
  • София
Е, ти ако не сложиш етикет, няма да си получиш дневната доза.

Девойката трябва да се постарае да 'зает' сутрин, докато звъни телефона. Ако предпочете да говори с майка си вместо да се гушка с гаджето...Ммм, лош знак! hahaha

Всъщност, ето това предизвика "слагането на етикета", но просто не вярвах, че може млада жена да е с толкова ниско самочувствие, че да парира разговора по телефона на майка и син, отваряйки крака, без значение дали има желание! Mr. Green

# 377
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а беше такава хубава тема. Sad

# 378
  • София
Koга? Преди да я окупират и ос...т свекървите ли - мдааа  Laughing!

# 379
  • София
Младата жалка жена с ниско самочувствие, а там- горе на пиедестала- МАЙКА И СИН. Само по изказа си личат някои работи, че отиват към патология Laughing

Не може да му забрани да си гука с майка си, но може да му забрани да дава отчет за неща, в които тя участва. Това е

# 380
  • Canada
Е, ти ако не сложиш етикет, няма да си получиш дневната доза.

Девойката трябва да се постарае да 'зает' сутрин, докато звъни телефона. Ако предпочете да говори с майка си вместо да се гушка с гаджето...Ммм, лош знак! hahaha

Всъщност, ето това предизвика "слагането на етикета", но просто не вярвах, че може млада жена да е с толкова ниско самочувствие, че да парира разговора по телефона на майка и син, отваряйки крака, без значение дали има желание! Mr. Green

И аз не вярвах, че може да съществува толкова неудовлетворена от живота жена, но ето, продължаваш да го доказваш във всяка тема. hahaha
А това за телефона и 'отварянето на крака' къде го прочете? Или гушкане за теб автоматично означава 'отваряне на крака"??? Оох, кой за квот' си мисли, бабче. Или квото му липсва, по-скоро.

# 381
Всички се оплакват, че свекървата звъни, ако ще е всеки ден. В последния пример, освен, че звъни всеки ден, го прави дори в неподходящо време, при положение, че е помолена да не го прави

Всъщност, оплакват се само жени.

# 382

Когато само се плюеше по свекървите?.

# 383
Все пак за това е темата или бъркам Wink

# 384
  • София
Все пак за това е темата или бъркам Wink

Laughing Явно се бъркаш.
Да, темата е за плюене по свекървите. Ако бях на мястото на оплакващите се и част от спорещите, изобщо нямаше да отразявам коментарите на тези със свекървенския характер, тъй като нямат място тук.
Жалко, че повечето се поддават на провокации и отговарят.

# 385
Форумът е за взаимопомощ все пак.  А темата е едно местенце, където снахи си споделят. `ми не е много комфортно, онова, от което се оплакваш и тук да го намериш в същия вид - със също толкова дразнещо свекървенско поведение.
Единственото изключение, което мен ме е впечатлило, е Боряна.

# 386
  • Насред хаоса
А като им се каже на свекървите, че са предубедени, не било вярно. Глупости на снахите били това. Е, темата ясно показва.

# 387
  • при късмета

Всъщност, оплакват се само жени.
И се оплакват със "свекървата звъни всеки ден и ангажира мъжа ми", а не с "мъжа ми се обажда на майка си всеки ден". Вярвам, че схващаш разликата

# 388
А мъжът винаги е идиот, мама го тормози, той не може да каже НЕ. Добре, че се намира една жена да го отрехне.

# 389
  • София
АбсурТ, постоянното вменяване на съдържание, неизказано от потребителя, опитвайки се да го поставиш в дефанзивна позиция, е виртуален тормоз,   който с мен няма да ти се получи, защото съм наясно, че такова поведение е сериозна девиация с уклон към характеропатия.

Постоянно вменяване на неща, изказване, което при контраргументи не просто бива отричано, а свързано непременно с човека и лепене на етикети, вменяване на вина у хората, които се оплакват от нещо,
всяване на хаос в темите, 
енергиен вампиризъм всичко да се върти около теб  в теми, в които изобщо не си главно действащо лице,
постоянни лични нападки и подмятания за нечия депресия и напълняване,
измишльотини и обиди, скрити зад условни изречения, с които хлъзгаво ще се врътнеш и ще кажеш "не съм го твърдяла, казах ако.."

Спести си иронията, повечето са забелязали това, което съм написала.

Общи условия

Активация на акаунт