Звездни компромати - 349 част

• 114 138
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, как Хилда ще е бездарна!?
За мен е много красива, освен талантлива. Ама, вярно, не е от тези с претенциите.... Тогава може би щеше да е по-забележима за масата...

Графа е също талантлив изпълнител, неговите песни са ми едни от любимите български Peace

А, Теди Кацарова освен да пищи, щото нейното не е говор и да разтяга устенца от ухо до ухо с друго не ме впечатлява.

# 436
На първо място по бездарност аз слагам Хилда Казасян.
Направо си вземи думите назад!

# 437
Графа като продуцент и композитор може да е ок, обаче не знам кой го набеди за певец. И да го слагат под общ знаменател с Любо Киров или Орлин Павлов или пък Мария Илиева... лудост!

# 438
Да ида в друга посока, но за мен и Марта Вачкова си ми е бездарно дете на известен..

# 439
Може би не толкова даровита, като баща си, но чак бездарна. Къде, къде по- кьопави има:)

# 440
Графа като продуцент и композитор може да е ок, обаче не знам кой го набеди за певец. И да го слагат под общ знаменател с Любо Киров или Орлин Павлов или пък Мария Илиева... лудост!
Графа по-зле от Мария Илиева? Айлелелеле...

# 441
Лудост е този коментар Rolling Eyes То вярно,че хората имаме различни вкусове, ама да кажеш, че Марийчето е по-талантливо от Графа Tired Face на Любо Киров му знам няколко песни и дотам, та не съм сигурна и той с какво бие Графа Thinking

Последна редакция: сб, 20 яну 2018, 18:21 от Spring is my season

# 442
  • Пловдив
E вие го обърнахте на кой е по-по -най. Истината е че ,децата рядко надминават родителите си в тези среди.Бездарни чак не са децата , но не успяват да достигнат нивото на родителите си. Говоря за деца и родители с еднакви професии.

# 443
Е в случая на Графа, той определено е надминал родителите си.

# 444
  • До морето
Всеки има право да харесва или не харесва когото си иска, но трябва да си истински глух, за да обявиш Мария Илиева за певица, камо ли по-добра от някого.

Любо Киров има феноменален глас! Фе-но-ме-на-лен!!!

# 445
Само който не е слушал Любо на живо, може да твърди, че не може да пее.

# 446
Любо пее, но Мария Илиева е просто една циркаджийка. Пеене?! Може да прави предполагам всичко друго, но не и да пее.

# 447
  • софия
Любо направи УНИКАЛЕН концерт в НДК. А аз не съм му от най-отдадените фенове и като свиреше по клубове по времето на моята бурна младост не му обръщах много внимание, но колегите му го уважавахи и признаваха още тогава.

# 448
Какво стана с бременеетено на Мария Илиева?

# 449
Не случайно казах "певец",  а не талантлив човек. Съжалявам, не харесвам Мария Илиева, но като певица може повече, както и останалите изброени, пред Графа.

Общи условия

Активация на акаунт