Звездни компромати - 349 част

• 114 429
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Починала е вокалистката на The Cranberries
Много жалко😢много харесвах гласа ù

# 76
  • София
По дяволите...много харесвах Долорес О'Риърдън 😞

# 77
Тази жена имаше уникален глас...
Точно така.....жалко Confused

# 78
О, много тъжно за Долорес..((

# 79
Дето казва приятелка, да се умре в хотелска стая внезапно на 46, не прилича на естествена смърт... Тепърва ще се разбере. Жалко за Долорес и за този прекрасен, неподражаем глас!

# 80
Любимата ми Мадона със сина си Дейвид:

https://instagram.com/p/Bbs-EPyhE7C/
Ех, ех и моя любимка!

# 81
Дето казва приятелка, да се умре в хотелска стая внезапно на 46, не прилича на естествена смърт... Тепърва ще се разбере. Жалко за Долорес и за този прекрасен, неподражаем глас!

Записвала е нов албум, дано поне малко от него излезе на яве... Sob
А за хотелската стая - може да е внезапно, човек не знае кога ще настъпи часа му... как да си избира.

# 82
  • София

Записвала е нов албум, дано поне малко от него излезе на яве... Sob
А за хотелската стая - може да е внезапно, човек не знае кога ще настъпи часа му... как да си избира.
Биполярна и тн, не е като да я е застигнал инфаркт. Но е тъжно, много хубав глас, много хубава музика.

# 83
Благодаря за новата тема Simple Smile
Записвам се с една снимка на популярен чешки радио-водещ и Кен:
https://www.instagram.com/p/Bd1TcazgpOD/?taken-by=leosmares
Като знам чеха колко е дребен, то Кен си е направо миниатюр.. язък за голямата глава.
Същият с Адам Ливайн:
https://www.instagram.com/p/Bd1ziiQggRQ/?taken-by=leosmares

# 84
Починала е и актрисата Мариана Аламанчева. Ако тук има такива, дето помнят предаването "Захарно петле"

# 85
Жълтурите пишат, че Валери чака дете от Биляна Дол 🤣

# 86
  • София
Стъки и Юлияна пак се глезонтят:

Стъки на Юлияна: Тя е жената, която съм търсил

Много романтично, докато не стигнеш до абзаца с майка му.

Цитат
Тя разказа, че преди брака Станислав редовно правел много хубави салати и я чакал на свещи, а това вече не се случва. Но той сподели, че затова е довел помощник, който е майка му, която живее със семейството.
Laughing
Да не ми се правят много на влюбени. Стъкито постоянно пише на моя приятелка и я сваля...... Нямам думи! #2gunfire #Cussing out

Ужас...

# 87
Много тъжна новина за Долорес! Cry
Тийнейджърските ми години....

# 88
  • Sofia
Незнаех,че Юлиана и във филми е участвала.Сега я мернах в "Пастирът"с Жан Клод Ван Дам.

# 89
Мария Игнатова с Енчо Кирязов ли е била след Рачков? /Мернах заглавие в някакъв вестник по темата./

Общи условия

Активация на акаунт