Звездни компромати - 349 част

• 115 051
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Колко ограничаващо - да ходиш все с един и същи грим. Вярно, че не е вечно, но поне година си седи Grinning

# 241
  • Once there was a Hushpuppy...
Трябва й на жената, за да не губи време, нищо не разбираме! Освен това друго си е да си красива за в тоалетната, банята, леглото - най-вече!

# 242
Колко ограничаващо - да ходиш все с един и същи грим. Вярно, че не е вечно, но поне година си седи Grinning
Да, и на мен ми е странно.
Аз разбирам грима по друг начин. Да подчертава красотата по определен начин, в определени моменти.
Лек бизнес грим за работа, свеж(с експерименти) грим за свободното време, за дискотека по-силен...

# 243
Пък аз за първи път чувам, че имало и бизнес грим! Я да ме образовате, моля! Какво представлява?

# 244
Предполагам по-лек и дискретен грим.

# 245
Е, не гледахте ли клипа? Там обясняват много подробно всичко.
Антония го подновява с временни пигменти постоянно /може и д постоянни, но тя не иска, защото и омръзва и следи модата в цветовете/. Преди седмица се е правила. Грима е на очите, на устните и вежди. Тя няма руж май. Не се трие, а избледявало равномерно за около година, но те се пристрастяват и искат още.
Лъщи защото слагат глос на устните, червило си имат, всеки път Бисерка я прави с различен пигмент. Сега е с по-прасковено и слагат от същия глос и на клепачите, за да дава различни отражения върху техния вече направен опушен преманентен грим. Може да се направи примерно само очна линия, но те искат много, от всичко.
Можеш да се гримира отново с цветове всеки ден, както пожелаеш отгоре, но ако не искаш, винаги си гримирана. Ако се покрие с фон дьо тен не се личи нищо и започваш с четките начисто. Можеш за слагаш различни пигменти с пръст, показаха как и да си много силно гримирана постоянно. Много лесно е.
Правят се така за улеснение, друг е въпроса, че са грозни.
Антония прилича на леля ми, а е 85 набор. Беше готино девойче в гимназията, модерно, богато, интересно и надуто. Сега е вълкодав с претенции без никакво покритие. Грозна, подута, сбръчкана и неприятна, с отвратителни нокти. Ако продължава така ще си съсипе външността. Майка и изглежда по-добре от нея в момента.

# 246
  • София
ма то нейното на повечето снимки не е опушен грим, а сажди, като да е излязла току-що от пожар, а не от кантора.

# 247
Нищо не разбираме! Може да е бизнес грим за дело в съда...

# 248
Тя е май мой набор и наближава 40 те нали?
Какичка си ѝ, Тоци ще прави 34 през май.

# 249
Нищо не разбираме! Може да е бизнес грим за дело в съда...
Да, ако защитава сутеньора. Stuck Out Tongue Winking Eye

Иначе под "бизнес грим" визирах точно лек, дискретен грим за работа. Без брокати, опушено, котешка очна линия и т.н.
Това, което видях при Гала, е за рубрика "Как не се прави..." Laughing

# 250
....
Кое му е недостижимото - отишла на гости на приятели в щатите? Реших, че кой знае в какъв курорт е била, пък тя в Маями..

Еми и на мен по същия начин ми прозвуча как Сидерови ги засекли в някаква дискотека на Доминикана  Joy Joy Joy Joy Според мен думата"дискотека" е употребена за благозвучие, защото аз такива наличности като дискотеки не се сещам да има там. Даже не знам и как могат да се нарекат "дискотеките" там. Има разни места обособени за песни и танци на народите, в примес с местните им танганайки, където се изпиват тонове евтин алкохол и толкоз.

# 251
  • София
Риана нещо съвсем е отпуснала края, но пък демонстрира пълен непукизъм  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 252
Такива бутове, пък няма грам корем или паласки  Shocked

# 253
Е че тя си е нормална гледка за Щатите. Под път и над път с нейната визия, даже и не намират нищо грозно в такова телосложение. Иначе много я харесвам в лице ( и по снимки и списания най-вече).

# 254
Да не си е правила нещо кимкардашианско, ръцете и лицето й са много слаби. То и моята фигура е от типа слаба горна част и по-едра долна, ама чак такава разлика...

Божеее...пък домакинствам си аз и за фон пускам "Черешката на тортата" и само ми се затвърди мнението, че за някои хора е по-добре да не се показват и да си останат в забвение. Маги Вълчанова мис от 2000 година, освен че вечерята беше кошмар, ме довърши щом сподели, че пускала в джобовете на децата си чесън против уроки, когато ходели по детски партита и не знам си къде 😂

Общи условия

Активация на акаунт