Звездни компромати - 349 част

• 114 204
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • На ръба..
Не Гледам Гала, ама съдейки по снимките и коментарите, Ванчето май всяка седмица си е при нея..Joy

Още съм в шок от снимката на РиРи аз.

# 301
Аз лично познавам няколко жени, които биха прибрали Блатечки с все кусурите му, та сигурно и жена му така. Аз 'харизмата' му не мога да я видя, но факт, че много жени умират за него.

# 302
Винаги съм му била голям фен, но след това с  Диляна някак ми стана противен.
А, и прибрах завинаги в сърцето и дома си единствения - Императорът и .......останалите мъже са просто история!

# 303
  • Rock & Roll feeling ...
За жалост в естествеността на Кейт виждам повече нескопосаност отколкото чар. От време на време има някоя по-свежа снимка,на която да не пръства това,което не харесвам,но толкоз. Хора - различни Simple Smile

Мегън и Хари

Скрит текст:

Уилям с нова прическа, на мен  ми е странен така и не ми допада :
Скрит текст:

# 304
Тая прическа и аз мога да му я спретна.
Защо не си присаждат коса?
Меган ми е с много черно(но не знам какъв е повода). Поне шалът да беше в друг цвят.

# 305
Една много хубава и слънчева снимка на Кейт и Уилям:

# 306
  • Варна
Детегледачката на Джесика Алба. Така се подбира, а не като сем. Афлек и други:

# 307
  • София
Ваня Ч. !
Скрит текст:
не разбирам тази "естетика".
а устната ѝ е под угрозата да се закачи за Шанела отдолу.
добре, че сме ние с дружеската критика, ама тя явно не ни чете  Laughing

# 308
Харесва ми Уилям с новата прическа. Ако си присади коса ще е много нелеп и абсурден. Откога всичко трябва да са с буйни, изкуствени кечета, че да са убави?

# 309
  • Mediterraneo
Божинко

Скрит текст:

# 310
  • където ми харесва
Божинката е пристрастен към филтрите на камерата си. Няма една нормална снимка.

# 311
Дженифър Анистън се целувала по-добре от Анджелина Джоли Joy

http://eva.bg/article/33530-Ne-samo-Brad-Pit-se-e-tseluval-i-s-Anistan-i-s-Dzholi

# 312
Аз не съм на това мнение относно присаждането на коса. Все пак като млад си е имал и не е бил смешен. Бербатов също се разкраси. Ми, отива му.

# 313
  • София
Кралските особи в Европа нямат навика да си присаждат коса. Повече от половината са плешиви.
Представям си какъв фурор ще настане и колко хейт ще отнесат, ако вземат да се “ разкрасяват” така. А пък и техния имидж се гади на друго, а не на външния вид.
Не са филмови актьори или модели, че да им се налагат такива интервенции. Особено пък на мъжете.

# 314
Харесва ми Уилям с новата прическа. Ако си присади коса ще е много нелеп и абсурден. Откога всичко трябва да са с буйни, изкуствени кечета, че да са убави?

Абсолютно! Та той е бъдещия крал на Англия, а не футболист или актьор. Животът му и целите са други...

Общи условия

Активация на акаунт