Звездни компромати - 349 част

• 114 159
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Новата синоптичка ми беше любопитно да я видя след рекламата, която и направиха.Ами абсолютно безлична ми е.В пъти повече харесвам като присъствие и Банова и Н.Станкулова.
Луиза в докторския сериал много дървено и изкуствено играе, все едно рецитира.В "Дървото на живота" също мниго ми харесва и като игра и като визия.Филмът е добре направен, за разлика от докторския сериал, при който различни похвати ми напомняха на Анатомията на Грей.

# 406
Дървото на живота съм почвала да го гледам и изобщо не ми хареса!
Въпрос на вкус!
И аз така за Скъпите наследници. Grin
Мисля, че след втори епизод милионът рязко е спаднал с 3/4.Grinning

# 407
Един милион зрители, според софтуера на бТВ. Ако питаш софтуера на Нова, картинката ще е друга.

# 408
На мен пък ни едно от “ звездните” деца не ми харесва. Ни Лора Караджова, ни Софиянска, ни Пипи, дори и Графа и т. н. За мен са просто натикани там от родителите си без грам талант за това което правят. Не съм сигурна обаче дали защото родителите им са ми любимци или просто децата са бездарни. Убедена съм, че ако не са деца на родителите си, с тоя талант до там където са в момента няма да стигнат. Иначе като хора може да не са лоши и физически също са симпатични.

# 409
Софиянски и Сашо Диков са ти любимци?! Thinking Rolling Eyes Joy

# 410
Ами впечатлили са ме с нещо, децата им .... с абсолютно нищо.

# 411
Графа е много по-известен от родителите си, шмъ извиняваш. Не бих го приравнила с останалата плява. Не си длъжна да го харесваш, това са фактите просто. Аз не го слушам Графа, но го одобрявам като човек и музикант.

# 412
Че то впечтатляващото не винаги е нещо, което би те направило любимец на хората... Хеле пък тия двамата се чудя с какво може да ти станат любими, колкото и да са те впечатлили!

# 413
# 414
  • София
Луиза толкова ме дразнеше в докторския, че сега в Дървото не мога да я преглътна и сцените с нея са ми неприятни. С Моню, обратно - такава гад е, но пак ме кефи заради Мазов.
От младите актриси това девойче много ми харесва, чух че играе в Наследниците. Иначе,във Връзки я видях за сефте. Лорина Камбурова.

Скрит текст:

# 415
И аз не бих включила Графа към бездарните деца на известни родители. Той си е много добре, пее си има си харизма. Много го харесвам.

# 416
  • До морето
Освен това се доказа и като много успешен продуцент. Всъщност единствената конкуренция на онзи музикален октопод Саня са изпълнителите на Графа!

# 417
  • София
о, да, Софиянски особено много ни е впечатлил  Twisted Evil

# 418
# 419
  • Варна
Само мен ли Пипи не ме дразни?
Тази сутрин реших да я изгледам.
Много ме забавлява, дори разсмива интонацията с която говори, хаха Blush

Общи условия

Активация на акаунт