Звездни компромати - 349 част

• 114 080
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Вестерос
Сега по новините казаха, че Гущеров е бил освободен от ареста.
Бил отказал да даде кръвна проба за алкохол и наркотици.
И забележете "все още не е ясно дали прокуратурата ше повдигне обвинения срещу него"
Какво трябва да се случи, за да им се проясни на прокуратурата дали трябва или не трябва?!
води се проверка, досъдебно после, след това е повдигане на обвинението, нормално така да кажат все още.

# 601
Малко извън подхванатите пияни гущери, кандидат годеници и голи знаменитости да ви попитам. Вчера попаднах на Лора Крумова, а нали с Галя каква беше водеше. Къде е въпросната Галя, защо само Лора водеше? Може и да е старо, аз случайно се натъкнах на това предаване и ми стана любопитно.

Преди това пък без да искам пак, на Лора Караджова попаднах в някакво друго предаване. Отвратителна е за мен, една състарена, похабена (до нея някакъв урод се хилеше; до последно не разбрахме това мъж ли беше жена ли). Не ѝ бях чувала песните. Мъжо пък ми намери из тубата няколко. Ами то освен голи задници, кълчене, клечене и все от тоя род друго не видях. Гнусна и противна работа. Баща ѝ сигурно умира от срам. Кой знае колко млади девойчета ѝ подръжават.

# 602
Новата "Мисис баба" 2018 г., 71-годишната Анета Паскалева, пенсионерка, бивш инженер. Не е лошичка.

# 603
неКейт и неУилям:

https://instagram.com/p/BFOkgDawbAM/

https://instagram.com/p/75JRjjQbJH/

https://instagram.com/p/BZlK6idl8rC/
Ако са публикувани, извинете ме.

# 604
  • Rock & Roll feeling ...
Съпругът на Дауценsunneryjames Goodnight 🤓
Скрит текст:

gala_na_kafeЛека нощ🌃🌓🌠
Скрит текст:

Всеки с вечерите му  :v

# 605
  • софия
Това поведение на Гала в последно време на какво се дължи? Криза на пeтдесетака или някаква ПР кампания, която нещо не разбирам newsm78 Каквото и да е, някак допълва негативното ми усещане за тази женичка. Досадна и натрапваща се.

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 10:17 от zvаnchе

# 606
Преди малко гледах интервю на Никол Станкулова със Светльо Витков. За мен тя изобщо не умее да води интервюта, да не кажа, че опровергава слуховете за нейната интелигентност. Доста глупости ръси и разбирам защо толкова време беше водеща само на прогнозата. 

# 607
Това поведение на Гала в последно време на какво се дължи? Криза на патдесетака или някаква ПР кампания, която нещо не разбирам newsm78 Каквото и да е, някак допълва негативното ми усещане на тази женичка. Досадна и натрапваща се.

Ти ако я видиш сега.. като труженичка е направена. Прическата е.. един път!

# 608
  • София
Преди малко гледах интервю на Никол Станкулова със Светльо Витков. За мен тя изобщо не умее да води интервюта, да не кажа, че опровергава слуховете за нейната интелигентност. Доста глупости ръси и разбирам защо толкова време беше водеща само на прогнозата. 

Съгласна съм! Аз досега не съм я намирала за интелигентна, не знам защо са я набедили за такава.

# 609
Тя се опитва да е по-непринудена с гостите си и да е по-различна.

# 610
  • Варна
Поредната застаряваща водеща, която търси внимание- Мира Добрева. Ужким на излизане от банята, където я осенила “велика” идея! ooooh! Съжалявам, че пускам линк от пик, а не само клипа и. Тя е ужасно подута, като ужилена.
http://pik.bg/%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%B8%D0%B4% … E-news721546.html

# 611
  • Once there was a Hushpuppy...
Гала и на мен не ми е любимка, но няма да се изкривя за нищо на света и да кажа, че не изглежда добре. И в лице и тяло/което видяхме вчера/ е отлична за 50годишна жена!

# 612
  • София
Ужас! Тия масово изперкаха!

# 613
Гала и на мен не ми е любимка, но няма да се изкривя за нищо на света и да кажа, че не изглежда добре. И в лице и тяло/което видяхме вчера/ е отлична за 50годишна жена!
Сега ѝ загледах деколтето. Пълнено ли е или е ефект от сутиена?

# 614
Гала уж е натурална. Виждала съм я наживо, отблизо и наистина изглежда страхотно. Тук често е оплювана за това каква надувка е. Моите впечатления са обратните.

Общи условия

Активация на акаунт