Лакове за нокти - 118

• 76 778
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Germany
Прекрасни маникюри сте показали пак, безспирен извор на вдъхновение и разоряване сте ми! Hug

Този червен февруари беше доста добра идея, за да си поднося някои позабравени лакове, а и да избирам по-лесно как да се лакирам, че иначе е голяма дилема всеки път. Ако трябва да съм честна, червеното ми е много любим цвят, но в класическо червено се лакирах по Коледа и най-много през март. Сега, обаче, се чудя защо така все не се харесвах с червени нокти, като те са си наистина класика.
Този път бях планирала една комбинация с тъмночервено и златно, но не ми остана никакво време и ме домързя да правя каквото и да е и сложих един от най-любимите си лакове за всички времена - КИКО 493. Покрива напълно на два тънки пласта, има невероятен дълбок шимър, който не мога да уловя за съжаление, издържа ден-два повече от останалите при мен, а и съхне бързо самичък. Затова и реших да сложа бързосъхнещия на ГР, който не е никак лош, особено като за цената и достъпността си. И все пак не съхне светкавично като Пош и Сеш, но и не се отдръпва толкова. Като цяло ми харесва и ще си го използвам. Пош почти ми свърши, но имам още и от Сеш, та съм решила първо да ги използвам, че само трупам.

https://www.instagram.com/p/Be2KCtcD3t7/?taken-by=chrissie_nails

Лъскав е прекрасен, но реших да го матирам. Имам само матиращия на ГР, но никак не съм доволна от него. Едно, че много бързо лъсва, но този път дори не матира наистина. Направо провал... май ще взема някой матиращ от ДМ - Катрис, р2.. имате ли опит с някой друг освен ГР и Флормар?

https://www.instagram.com/p/Be2Kz2fDyWB/?taken-by=chrissie_nails

И в този ред на мисли, по въпроса от преди няколко страници - преди използвах топ лакове на Есънс, Катрис и т.н., като при мен гел топът на Катрис се отдръпва точно както и гел топът на ГР, но пък от Есънс бях доволна. Но винаги ползвах капките на Есънс след топ лака, не съм пробвала между пластовете, защото са много мазни. Обаче откакто открих наистина бързосъхнещите топ лакове, ползвам само тях, защото наистина пестят време, въпреки дразнещото отдръпване и по-специфичното нанасяне. От Сеш бях доволна, но заради вредните съставки минах на Пош и засега си остава този, от който съм най-доволна. Както, обаче, при повечето продукти, всеки трябва да пробва и да намери този, който му пасва най-добре. Relieved

П.С. Леми, взех избелващата база на р2 и ще я пробвам с някой глитър. Ти как я надигаш да се отлепи?

# 706
  • София
Здравейте,
От къде купувате Kiko?

# 707
Човече, ето тук е маслото топ:
https://beautycosmetic.biz/revlon-quick-dry-barzosahneshto-maslo … -lak-p-10669.html
Ако не искаш да плащаш доставка, може да си го поръчаш, и да си го вземеш и платиш от едно магазинче, близо до метростанция Младост 3. Може и във фейса да си го поръчаш.

Криси, след няколко дена или сам започва да тръгва да пада, или го подбутвам с нокът отнякъде, и той се отлепва. Имай предвид, че колкото по-дебел слой основа сложиш, толкова по-бързо пада лака Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 12:32 от Lemy

# 708
  • София

Catalano ,направо ме прониза в сърцето с този червен лак.Тези A-England дали ги има в Германия?Да знам какво да поръчам на ММ.

# 709
Здравейте,
От къде купувате Kiko?

В България няма за съжаление. Аз поръчвам на приятели, когато ходят в чужбина.

# 710
И моят многохромна любов, невероятен лак, откъдето и да го погледна, блести, блести, блести...   Heart Eyes
Тук е върху основа от син и черен лак, върху черният има и зелени нюанси, но не успях да ги хвана.

Скрит текст:

# 711
  • София
Леми,  Heart Eyes Много харесвам такива лакове!

# 712
И аз, то си ми и личи де Simple Smile))

# 713
  • София
Здравейте,
От къде купувате Kiko?

В България няма за съжаление. Аз поръчвам на приятели, когато ходят в чужбина.
Благодаря! И аз имам няколко купувани от чужбина, но са на свършване и се надявах вече и тук да ги има...

# 714
  • Germany
Ах, Леми, прекрасно! HeartHugHeart Eyes

Тези дуо- и монохромни лакове и на мен са ми много на сърце. Показаните LLUMS къде ги има в България?

А иначе аз КИКО купувам от магазина, тук има макар и не много. А-England не съм срещала по магазините в Германия, ако някой знае къде могат да се открият, да каже. Иначе - онлайн.

# 715
  • Prismatica Aerie
Натуся, ето тук има сайтове, където се продава марката.  

Леми, жесток лак и маникюр Heart Eyes

Chrissie, чудно ти седи този лак Heart Eyes

# 716
  • София
Llums се предлага в дрогерия Лили. Аз оттам купих лаковете.

# 717
  • София
И аз с нещо за червения февруари Simple Smile
Миналата седмица го купих от кварталното магазинче. За пръв път виждам лакове на марката (Делиа), въпреки че из темите май сте я коментирали. Имаха десетина и всички бяха от този тип.
Кое е магазинчето в Младост 3? Не че сега ще поръчвам, но да си го знам 😁

# 718
  • Бургас
Ох,и аз разкошен цвят просто. Heart Eyes

# 719
  • София
И аз, то си ми и личи де Simple Smile))

Кой е лакът, моля?

Общи условия

Активация на акаунт