Лакове за нокти - 118

• 76 778
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Радвам се, че и на вас хареса, момичета.  Simple Smile
Пепе:
Скрит текст:

# 721
Леми, Криси - олала! Много ефектни!
Пупси - 2 лака на Далия купих мин лято от магазинче в Младост 4. Тествах ги, видяха ми се гъсти и ги забравих... красиви летни цветове - син и зелен със шимър, много морски, може да си заслужава да ги разредя!
Агент, всичките жени на Хенри VIII, че и Sir Loyal Heart, ми разбиват сърцето GrinningSunglasses
И The Tudors ми е мега любим, но да не се отплесвам.
А DS Reflection е изключителен Heart
Grinning Как се надушват краставите кучки Wink Надявам се, че не се засягаш на експресивните ми изкази, но аз съм огромен фен не само на историческите романи и сериали, но конкретно на Тюдорите - 2 пъти съм гледала сериала от началото до края и все още си го пускам за приспиване. Рядко качествена продукция и игра и всичко!

Тази сутрин заимствах идеята ви за домашно желе и промених оттенъка на Опито (DS reflection) - добре стана, въпреки че снимката е много калпава - текстурата му и холото отдолу се виждат, но е много по-рубинен  - буквално друг лак стана!

# 722
  • Prismatica Aerie
...И рядко качествен Рийс Майерс Stuck Out Tongue Winking Eye ... като всички ирландски мъже Smile Sunglasses

Хе хе истини не могат да ме засегнат, Агент Hug
А ноктите ти - сякаш цопнати в Singapore Sling, много яко! Heart

# 723
Тук се събрахме фенки на Тюдорите! ❤

Честно казано завиждам на тези, които живят в страни от които може да се купи лак England. Много красиви цветове съм виждала, жалко че тук ги няма.

Всички показвате много красиви червени лакове, ще взема и аз да се включа в червения февруари накрая. 😁

# 724
  • София
И аз се включвам в червения Февруари Simple Smile
Скрит текст:

И малко да се оплача. За първи път от както се появи бебе №3 се лакирам през деня. Към 11:20 приключих с лакирането и реших да пробвам капките за изсушаване на лака на Avon. В 12:30 измих една чиния и се оказа, че лака беше все едно току що съм го сложила, а винаги чакам първия пласт да е сух и тогава нанасям втория Simple Smile Направо откачих и капките заминаха в кофата. Ако не живеех на 13-тия етаж щях да ги метна през прозореца.

# 725
  • София
С нормална гъстота си беше Далиа-та. И наистина, всички бяха много красиви. Просто аз залитам по розовото все Simple Smile Взех този заради червения февруари. Не че нямам и други червени де.
Пробвах да направя желе, но май трябва още една-две капки лак да му сложа. Опитах и с един нюд, но не ми се получи. Стоеше прозрачно колкото и да дослагам.

# 726
  • виртуално
Продължавам с червеното

# 727
Аууу, чудни са и последните два червени! Аз сложих един коралов сега, ама ще го броим за разновидност на червеното Joy

# 728
  • София
Не знам дали ми е за тук въпросът, обаче много искам да си купя електрически пили за вкъщи и да си ги ползвам. Имате ли отзиви за някакви не толкова скъпи? Благодаря!

# 729
Аз имам от Лидл, доволна съм, но не си пиля и оформям ноктите с нея. Почиствала съм си кожичките и съм си полирала ноктите, също и педикюр съм си правила с нея и почистване на петички Grinning На мен ми е удобна, не я използвам често защото обикновено си правя маникюра много късно вечер и се притеснявам да не вдигам шум. Също трябва да се внимава като се почистват кожичките да не се изпили вдлъбнатинка в ноктите (веднъж не внимавах и така стана).

# 730
Агент, много добре е станало, наистина.
Рапунцел, сложила си един от любимите ми лакове Simple Smile

А ноктите ти - сякаш цопнати в Singapore Sling, много яко! Heart
В първият момент помислих, че говориш за един лак, който го мисля сигурно от 5 години, и тъкмо подскочих да ти искам снимки, видях, че явно имаш предвид коктейла... Thinking

# 731
  • Prismatica Aerie
 Леми Hug всъщност  не знаех, че има лак с такова име:) Сега го видях и е много хубав, но не е мой цвят.

ARIA*, a-england могат да се поръчат до Бг, аз оттук купувах последно. Simple Smile

# 732
Снимката, която ме запали по този лак не я намирам вече в нета, цвета беше нещо като роклята:

Като гледам, тези нокти се доближават най-много до търсеното от мен, така, че ако се сетите за такъв цвят, но не Шанел, свиркайте:

# 733
  • волно калдъръмче
Перфект 516 но в него има лек шимър, а шанела е крем. Изглежда розов в шишето, но това е заблуда.

Скрит текст:
На снимката също изглежда розов, но не мога да го хвана, защото сега осветеността е слаба и се налага да  действам със светкавица.

# 734
От мен Зоя Арабела Heart Eyes Много красив лак, но тук няма грам слънце днес и изобщо не можах да го снимам както трябва.
Скрит текст:
И без топ лак, както на мен изобщо не ми харесва Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт