Лакове за нокти - 118

• 76 778
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
И аз съм много доволна от Jessica brilliance. Не се напуква, не се сгъстява бързо като показания топ на Ревлон (и от него съм била доволна) и OPI Rapidry.
Показания Llums е страхотен мултихром. Снощи а аз сложих него.

# 691
  • Prismatica Aerie
До вчера:
Скрит текст:
От днес:
Скрит текст:

# 692
В сайта на OPI има страхотни намаления - 60%, 40%, 30% на OPI и 50% на Jessica.  Simple Smile Вече поръчах Simple Smile

http://opi-bg.com/pages/present/13

# 693
Може би не е много червен, но пък е прекрасен- F.U.N Lacquer Incredible!

https://www.instagram.com/p/Be0GdHpD6fS/?taken-by=nailpolishpalace

https://www.instagram.com/p/Be0IUQZjznU/?taken-by=nailpolishpalace

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 14:11 от nadia23

# 694
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ами то и аз червен търсех уж...

Червения цвят ще го отложа за малко по-натам 😄
кой е лака?
Не е покривен, на моите нокти са 3 слоя и мисля, че е добре.

И при мен на 3 пласта покрива много добре. На слънце цвета е един малък разкош!

# 695
Моето понеделнишко настроение

# 696
  • Пловдив

Първи опит за сандвич  😊

# 697
  • Вестерос
Ето я и на мен прима донната 🤗😍

Скрит текст:

# 698

И от мен не много червен Simple Smile Таз Анна Болейн ми разби сърцето, Catalano!!!
https://www.instagram.com/p/Be0pkRZDVOO/?taken-by=agent_provocateur_maitresse

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 19:28 от Agent Provocateur

# 699
Чудесни са! Много обичам такива с частички Heart Eyes

НСЧ, какъв изсушител използваш?
Дълго време ползвах този на Ревлон, но за съжаление вече не го намирам, май са го спрели. Много ме е яд, беше евтин, икономичен и с перфектен резултат.

После взех това, пак същата работа върши, но цената е по 2. Освен това се ползва като на мястото на капачката се завинтва капкомерче. Неудобно е обаче за пренасяне, не знаех, че трябва да се траспортира с капачката, защото дозаторът се изважда и всичко беше изтекло. Ако се носи отделно пък има опасност да се счупи, защото капкомерчето е от много нежно стъкло.

Пробвала съм и с този, тип дезодорант. Пак изсъхват веднага, но свършва за отрицателно време и вдига облак, направо се задавих първия път. Не бих повторила.

Този не препоръчвам, никакво ускоряване на изсъхването не усетих.

Сега съм с този спрей на SNB. Доволна съм, но много материал отива по пръстите, голямо разхищение.

Набелязала съм този като приключа със спрея Simple Smile

# 700
Дълго време ползвах този на Ревлон, но за съжаление вече не го намирам, май са го спрели. Много ме е яд, беше евтин, икономичен и с перфектен
Днес го мернах из сайтовете и ме заинтригува, но след него, можеш ли да сложиш още някой слой лак или топ, много ли е мазно?

# 701
  • Prismatica Aerie
Агент, всичките жени на Хенри VIII, че и Sir Loyal Heart, ми разбиват сърцето GrinningSunglasses И The Tudors ми е мега любим, но да не се отплесвам.
А DS Reflection е изключителен Heart

# 702
  • sof
Много сте ми симпатични и полезни и следя с интерес. Няма какво да покажа, правя терапията на Евелин 8-в-1, и може би към края на месеца ще реша да се лакирам. До момента нямам оплаквания и е рано да разсъждавам за начални резултати. За утеха си подредих прилежно лаковете в очакване и следейки препоръките от форума се шашкам колко са достъпни ценово популярните марки в Бг. Ще се запася аз. Имам 21 цвята, но като ви чета, това е скромно май...

# 703
Спокойно, скоро ще станат повече Smiley

Ох, много хубави цветове сте показали в последните постове!

# 704
Днес го мернах из сайтовете и ме заинтригува, но след него, можеш ли да сложиш още някой слой лак или топ, много ли е мазно?
За този конкретно не помня, но на колкото съм чела упътванията - на всички пише, че не се препоръчва слагане м/у слоевете лак. Като се нанесе и топа, чак тогава накрая се мята и изсушителя Simple Smile
В кой сайт го видя?

Общи условия

Активация на акаунт