Лакове за нокти - 118

• 76 799
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Исках да питам да капките на Есенс - след всеки слой лак ли ги поставяте, иби най-накрая след топ-лака?

. Аз поставям капките на Есенс след топа. Случвало ми се е да го сложа и след втория слой лак, ако съм искала да нарисувам нещичко и след топа пак. Изключително съм доволна. Повече от 5-10 мин. не съм пазела маникюр а си.

# 676
Точно бързо съхнещи топове слагам и ефект няма особен.  
Ползвах преди и на Sesh Vit не съм сигурна за изписването,  той беше най-добър но се сгъсти и не ми се занимаваше наново с поръчка.
Пробвала ли си бързосъхнещият на Ревлон, на мен много ми харесва.

# 677

Lemy, не съм, но ще го взема.

Като цяло зимата рядко се лакирам, слагам само заздравител. Точно защото това бавно съхнене и прецакване на маникюра ми лази по нервите.

НСЧ, какъв изсушител използваш?

# 678
Пробвай го, много е добър.
С него, не съм имала нужда от спрей за бързо съхнене, какъвто понякога ползвам сега, с Ейвънският топ.
https://www.beauty.store.bg/p172881/revlon-nail-care-quick-dry-t … a-nail-care-.html

# 679
# 680
Леми, имам го от 2 години този, който показваш, но не го ползвах, защото ми напукваше лака. Със сигурност е разлика в партидите, защото и за Quick dry някои потребителки казваха, че напуква. Ще му дам шанс пак тези дни, ако не се е сгъстил много. Между другото на линка пише, че бил спрян от производство май.

# 681
На мен Quick dry ужасно ми напуква. Вечер се лакирам и на сутринта е страшно напукан Frowning1

# 682
  • Пловдив
Ами то и аз червен търсех уж...

Червения цвят ще го отложа за малко по-натам 😄

# 683
Скрит текст:

кой е лака?

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 10:26 от Анонимен

# 684
  • Пловдив
Скрит текст:

кой е лака?

Не е покривен, на моите нокти са 3 слоя и мисля, че е добре.

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 10:26 от bubanka

# 685
При мен винаги е бил железен -бързосъхнещ, траен, не се е сгъстявал. Thinking
Единственият от който лака ми се е напуквал и падал на парчета е топ гела на ГР.
Аребеск, пише, че е спрян от продажба, обаче знам ли, да не би да са го сменили нещо  Thinking. В интерес на истината, не съм се заглеждала по магазините, има ли го в наличност.
пп. Има го в Бютикозметик:
https://beautycosmetic.biz/revlon-nail-care-barzosahnesht-top-lak-p-5970.html

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 10:39 от Lemy

# 686
Тези, които казват, че Quick dry им се напуква, сигурни ли са, че не е Gel look coat?
Шишенцата са абсолютно еднакви!

Gel look се напуква и пожълтява при мен.

Показаният по-горе топ на Ревлон също е добър, бях го забравила.

# 687
# 688
Точно това щях да казвам, аз самата съм ги бъркала, ако не прочета надписа. Gel look ми се напукваше също.

# 689
  • В полите на Пирин планина
Jessica Brilliance също е много хубав топ лак:

Съхне бързо и изглежда добре.

Общи условия

Активация на акаунт