Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 46

• 49 418
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Маргаритке, честита радост ! Да сте много здрави ви желая ! 💗

# 676
Здравей ARIA За направление номер 7 ж.к в Шейново ми казват че не са дкц и затова не го издават трябвало л.л. Накрая ще родя на улицата😣😣😣😣

# 677
Наблюдаващия АГ какво казва? Това го издава той, а не ЛЛ.

# 678
Имаш ли неразположения при уриниране? Аз съм имала подобен резултат при цистит. Еритроцитите всъщност са червените кръвни телца, доколкото знам
Сега видях, че и криза си имала. Според мен е от това, а до прегледа можеш да минеш през личния, за да не се притесняваш
Нямам болка или парене при уриниране. На моменти уринирам повече, на моменти по малко. Пия неуринал и чай от червена боровинка.

# 679
Ами тя наблюдава всички от ж.к тя не ми е лична . Та тя не можела трябвало л.л а пък той казва обратното🤔🤔🤔🤔. Интересното е че поразпитах и други майки и те казват че са имали същия проблем но накрая л.л им го издавал😮

# 680
  • Milano
Подстрижка на кучето при ветеринаря, предполагам би свършила чудна работа

Нашата е с доста къса козина, но много пада. Реша я, къпя я, но пролет, лято, есен, зима - пада си и козината и толкова. В началото не мисля да ги държа заедно особено много, но не мога да държа нито детето, нито кучето заключено само в една стая... Ох, не знам... Има още време да го мисля .

# 681
Аз помня много добре предния път, че ми го издаде наблюдаващия. С ЛЛ изобщо не съм се занимавала. Много странно.

# 682
Който води ЖК ви праща да раждате и не само това, а трябва да са ви оформили папка-досие с изследванията по ЗК и кръвната група там от водена ЖК. Всичко това се дава на бременната да си го носи в нея като почне 45-дневния.

# 683
Имаш ли неразположения при уриниране? Аз съм имала подобен резултат при цистит. Еритроцитите всъщност са червените кръвни телца, доколкото знам
Сега видях, че и криза си имала. Според мен е от това, а до прегледа можеш да минеш през личния, за да не се притесняваш
Нямам болка или парене при уриниране. На моменти уринирам повече, на моменти по малко. Пия неуринал и чай от червена боровинка.
Еритроцитите означават кръв в урината. Може да е от уретрата, бъбрек, мехур. Според мен би трябвало да е нормално да са завишени след бъбречна криза докато се нормализира всичко и се изчисти. Ама не съм медицинско лице. Мисля, че общопрактикуващ може да ти разчете това изследване

# 684
Ами тя наблюдава всички от ж.к тя не ми е лична . Та тя не можела трябвало л.л а пък той казва обратното🤔🤔🤔🤔. Интересното е че поразпитах и други майки и те казват че са имали същия проблем но накрая л.л им го издавал😮

АГ - то работи ли със ЗК или е само на частно? Защото, ако не е, доколкото знам, не може и затова казва ЛЛ да го издаде. ЛЛ не би трябвало да отказват, няма законова пречка.

# 685
Тъй като клиника щерев е чатна и НЕ работи с НЗОК няма как да ви издаде НАПРАВЛЕНИЕ. Едно от неудобствата на тази прехвален (лично мнение) клиника. ЛЛ да не се прави на ощипан, а да си издаде направлението.

НО обменна карта и всички документи трябва да си ти ги дадат от Щерев. Вероятно ще ти мрънкат, но си ги искай!

До всички дами, които се следят в частни клиники - на лекаря се дават КОПИЯ от документите, за да не се налага да си ги искате!

# 686
Какъв Щерев? Жената пише Шейново.

# 687
  • Blondeville
По принцип трябва да го издаде АГ от ЖК, ако той не работи с НЗОК, тогава може и личният лекар май. По принцип АГ от ЖК трябва да подготви и обменна карта.

Аз раждах в Надежда, оттам помня, че и те самите могат да пуснат такова направление. Така или иначе при постъпване в Надежда ми направиха абсолютно всички необходими изследвания наново, макар да ги имах направени в срок, в това число дори и кръвна група.

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 20:01 от blondie_anna

# 688
Тъй като клиника щерев е чатна и НЕ работи с НЗОК няма как да ви издаде НАПРАВЛЕНИЕ. Едно от неудобствата на тази прехвален (лично мнение) клиника. ЛЛ да не се прави на ощипан, а да си издаде направлението.

НО обменна карта и всички документи трябва да си ти ги дадат от Щерев. Вероятно ще ти мрънкат, но си ги искай!

До всички дами, които се следят в частни клиники - на лекаря се дават КОПИЯ от документите, за да не се налага да си ги искате!
Щерев работят със ЗК и има едни цени за раждане за здравноосигурени и други за такива, които не са. Доколкото знам, целия набор от документи ги издават те.

# 689
Така е- Щерев наистина работят със здравна каса.

Общи условия

Активация на акаунт