Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 351
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Ох, много мъничък изглежда този Димитър Захариев - виждам го повече като дружка на Тасев Grinning Grinning
Споко, Fairy, и да го забъркат със Зорито, в последния епизод на сезона камерите ще дадат как едни мъжки крака слизат на летище София, качват се на такси, вървят по алеята пред болницата, влизат вътре, вървят по коридора, отваря се врата на кабинет, камерата се вдига и доцент Б. казва - здравей, Зорница!

А и да не забравяме, че по предварителна информация влизат общо 4ма нови, така че има надежда за симпатични персонажи

# 691
Малкият бил с тъмното минало, не баткото Grinning

Този Димитър Захариев е на 33 години, а изглежда като някакъв юноша бледен. Изгледах репортажа, благодаря, Майче. Hug Това означава ли, че само тези двамата ще влязат като нови лица или засега само тези ни показват?

Сега съм в очакване на промото.

П.п. Дона, "предварителната" информация гласеше, че и Дария и Димо няма да ги има, така че знам ли дали наистина ще влязат четирима нови...
Хубавото е, че все пак болницата се увеличава, вече си имат и рентгенолог Grinning

# 692
П.С. Вергов да не са го набутали и него в Черешката на тортата? Тази сутрин се отчете от пазара в инстаграм Grinning Grinning  Не че не може просто да иде да си напазарува човека....
Hякъде по интервюта беше споделил, че не би участвал в реалити формати, заради което също много го уважавам.
Три месеца изобщо не ми се вижда достатъчно дълъг период, за да се освестиш след толкова загубени надежди -и любов, и дете. Mного нереалистично ще е, ако изобщо забравят сценаристите за съществуването му.

# 693
  • Другата България
Явно Дария и Димо все пак ще участват.
Grinning Разбира се, че ще участват. Казвах ви аз да не вярвате на разни партенки от хора, които влизат инцидентно в темата и УЖ снасят инфо от кухнята, ама явно и сервитьори не са. Wink

# 694
Не, Злати, не да го е забравила и превъзмогнала, колкото да се е поуспокоила след първоначалния шок от всичко, което я връхлетя. Така да се каже, очаквам "острата фаза" да е преминала, не да го е забравила.

Хаха, Мери, права си, да, ама ние като нямаме никаква информация и се връзваме на всякаква Grinning

# 695
Тук само да мигнеш и хоп - 3 страници  Peace !
Да не ставаме сериозни  Praynig Който иска да си пусне тема -"Критична точка" -сериозна  Joy
Това ,че така се казва новия сезон , не означава нищо /поне от досегашния опит с тези сценаристи .
Ако има конфликт между двама братя , това ще е типично  за  семействата /не само у нас/ , въпреки ,че е жалко .
Само да не вкарат  Калин и Натали в някаква скучна семейна  история .Тези следродилни депресии са ми леко странни , аз поне  не познавам никого около мен /а това е много ,много време/ , който толкова да е изперкал  . Все съм си  мислела ,че е нещо от преекспонираните американски филми , в които всички ходят на психотерапевт .
За три месеца Зорничка най-много да е пропушила  Thinking и вече да е готова да погледни  напред .

# 696
Ако Зорница пропуши, продажбите на близалки и шоколад рязко ще спаднат Grinning Grinning
Ели, той конфликтът може да не е някакъв сериозен (чак да не се понасят примерно), ако е конкуренция на професионална основа, ще е готино Simple Smile

# 697
Дария говори за трагедии и сериозни катаклизми, за силата на човешкия дух. Дано не е свързано нещо с бебето, много натъртваха на неподходящия избор на име в последните епизоди или някакви здравословни прболеми с някой от тях, но при всички случаи не ми харесва, че вероятно пак ще минават през ада. А от думите на Mилошев за това колко се радва, че продължават да работят заедно, оставам точно с впечатление, че са успели да стигнат до споразумение и е имало вероятност да приключи с участието си Wink

# 698
Благодаря за линка към видеото! Сутринта точно излизах като започнаха, но сега го изгледах.

На пръв поглед да кажа, че младия брат ми направи по-добро впечатление от батко му. Доколкото разбрах по-големия ще бъде лошия брат. Нито един обаче не ми стои добре до Зорница......
Може би, ако малкия залитне към нея, брат му ще бъде против и ще иска да го предпази от взаимоотношения с колеги, пък после и той ще се влюби в нея и стана една..... 😱

От това, което каза Дария останах с впечатлението, че нищо хубаво не ги очаква нашите хубавци Наталия и Калин - катаклизми, изпитания, предизвикателства......
Сигурно изкукването на Наталия от предния сезон ще ни се стори като детска сръдня, като имаме предвид афинитета на екипа към трагедии.

# 699
Малкият, представяйки си го до Зорница, ми изглежда като някакво пале.  Laughing Макар, че в реала е по-голям от нея.

# 700
Малкият, представяйки си го до Зорница, ми изглежда като някакво пале.  Laughing Макар, че в реала е по-голям от нея.

Гримьорите са добри в това отношение - ще му сложат едни 10 годинки отгоре Wink
Или най-много нея да започнат да я гримират като момиченце Simple Smile

# 701
Е малкия какво да залитва, тя Зорница ще изглежда като леля му. Grinning Моля ви се, ако ще я сватосваме с някакви невръстни момченца, аз си искам Бобчо Тасев Joy
Доколкото стана ясно, не че не се понасят. Малкият е залитал навремето в разни посоки и сега баткото го държи изкъсо и внимава да не прави глупости. Поради което малкият се съпротивлява. Тоест, конфликти от твърде много загриженост, а не от непоносимост Grinning

Ако Зорница пропуши, Диана ще е най-щастливият човек на земята. Щото тя обича цигарите, но мрази близалките Grinning

# 702
Ето го репортажа за тези, които не са го гледали:
https://www.vbox7.com/play:95f505b57c
ЖДНБ! Милошев  и той с тупе.

# 703
Е малкия какво да залитва, тя Зорница ще изглежда като леля му. Grinning Моля ви се, ако ще я сватосваме с някакви невръстни момченца, аз си искам Бобчо Тасев Joy
Доколкото стана ясно, не че не се понасят. Малкият е залитал навремето в разни посоки и сега баткото го държи изкъсо и внимава да не прави глупости. Поради което малкият се съпротивлява. Тоест, конфликти от твърде много загриженост, а не от непоносимост Grinning

Ако Зорница пропуши, Диана ще е най-щастливият човек на земята. Щото тя обича цигарите, но мрази близалките Grinning

Първата ми реакция на поста ти беше "Как е възможно да мрази близалките?!?!?!?!?!!" толкова съм свикнала да я виждам със сладко Sweat Smile
И Тасев ми седи зле до нея...особено в сравнение с Вергов и Врачански....не може от такъв мъж да паднеш до Тасев. Не е лошо момчето, ама момче

# 704
  • Разпиляна във въображението
Може би, ако малкия залитне към нея, брат му ще бъде против и ще иска да го предпази от взаимоотношения с колеги, пък после и той ще се влюби в нея и стана една..... 😱

Написала си първата мисъл, която мина през ума ми. По-скоро го виждам големият да защитава Зорница, отколкото брат си.

И така - ще имаме двама младежи, добре изглеждащи. Може да си мерят плочките в съблекалнята и да се счепкват за женски.

Ще взема да приютя братята при себе си. Закрилническият тип в такава двойка ми е позната история Simple Smile

Хубаво е, че Димо и Дария остават. Сигурна съм, че каквото и да се случи Калинко ще се прави.

Общи условия

Активация на акаунт