Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ендометриумът и как може да се удебели?
Какво е действието на Естрофем и кога трябва да се приема след пункция или трансфер?
Какво представлява жълтото тяло и какви са неговите функции?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ендометриумът и как може да се удебели?
Ендометриумът е тънък слой тъкан, който покрива вътрешната стена на матката. За удебеляване на ендометриума могат да се използват различни методи, като прием на витамини (L-аргинин, NAC, масло от вечерна иглика, омега-7, витамини А и Е) и витамин D. Освен това хормоналната терапия с Естрофем може да бъде предписана от лекар.
-
Какво е действието на Естрофем и кога трябва да се приема след пункция или трансфер?
-
Какво представлява жълтото тяло и какви са неговите функции?
-
Какви са методите за удебеляване на тънката лигавица?
-
Какво е нормалното състояние след пункция при ин витро процедура?
И аз в края на март мисля да отида на преглед, ще видим какви ще са ми хормоните през февруари. Сега пия максимално добавки, повече от това не мога, да видим дали ще има някакъв резултат, честно казано, силно ме съмнява да подобрят я., като е изчерпан резервът, каквото и да пия, едва ли ще ми излязат повече фоликули, лекарите ми казаха, че с този резерв повече от 2 едва ли ще имам, то за толкова се моля, ще видим през март какво ще е положението. 
. Освен това пия отвара от бял равнец всеки ден.