Нашите кухни - 72

• 119 433
  • 841
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте ,може ли мнение за механизмите на Hettich,предлагат ми ги като алтернатива на Блум и се чудя дали са толкова добри.Нямам горни повдигащи механизми.И аспиратор ,ако може някой да ми препоръча какъв да взема?

# 136
Аз искам да попитам от какви ел.уреди сте доволни? За печката ми е най-важно.

# 137
  • Раковски
Здравейте ,може ли мнение за механизмите на Hettich,предлагат ми ги като алтернатива на Блум и се чудя дали са толкова добри.Нямам горни повдигащи механизми.И аспиратор ,ако може някой да ми препоръча какъв да взема?

Хетих или хетич са от добрите, смятам, че няма да направите разлика между тях и блум, като цена пак са на кантар.

# 138
  • Sofia
Нашите са на Hettich,но са току-що монтирани и  мога да дам само първоначални впечатления. Засега всички механизми и панти се движат идеално ,дано и след години е така Simple Smile

# 139
Мира, аз ползвам ето тази фурна от 2 месеца.
https://www.emag.bg/furna-za-vgrazhdane-beko-elektricheska-multi … 0xp/pd/D1F84MBBM/
Доволна съм относно печенето. Все още не съм използвала пиролизата и не мога да дам мнение. Купих я на промоция за 424 лв.

# 140
Фурна - АЕГ с пиролиза -; пералня,  сушилня, микровълнова - АЕГ; котлони и мелачка към мивка - Тека; хладилник - Бош.
Засега сме доволни, но тепърва има време да се докажат.

# 141
Някаква идея от къде да купя черна дъска за писане за гръб на кухня?Май в Икеа имаше такива?Харесала съм нещо подобно като проект:

# 142
  • софия
Някаква идея от къде да купя черна дъска за писане за гръб на кухня?Май в Икеа имаше такива?Харесала съм нещо подобно като проект:
Скрит текст:
Това повече ми прилича на боя.

# 143
Аз не бих си причинила такава дъска!

# 144
  • София
в икеа има едни покривни панели и мисля че врати,UDDEVALLA.
гръб не съм срещала.
Скрит текст:

# 145
  • Банкя
Предстои ми скоро да правя частичен ремонт на кухнята. Искам да попитам за плочките около котлоните и мивката. Моите котлони са газови и задния е доста силен. Щеше ми се да си сложа от тези плотове ...ПДЧ ..не знам от какво са. Но се съмнявам като се търка постоянно пръсканото от мазнини дали няма да се изтрие?

# 146
Здравейте Simple Smile Извинявам се предварително, ако това не е подходящата тема за моя въпрос.

Попаднах на калъфи за столове в амазон и ми се струва много практично решение за стари столове. Предимствата, които виждам са: могат да се перат, мога да сменям десена много лесно, не са скъпи.  Чудя се обаче дали наистина е толкова лесно и хубаво колкото си мился. Някой от вас купувал ли е такива?
Скрит текст:
Ето едно клипче : https://www.youtube.com/watch?v=dde7aL6GEao 

# 147
Здравейте Simple Smile Извинявам се предварително, ако това не е подходящата тема за моя въпрос.

Попаднах на калъфи за столове в амазон и ми се струва много практично решение за стари столове. Предимствата, които виждам са: могат да се перат, мога да сменям десена много лесно, не са скъпи.  Чудя се обаче дали наистина е толкова лесно и хубаво колкото си мился. Някой от вас купувал ли е такива?
Скрит текст:
Ето едно клипче : https://www.youtube.com/watch?v=dde7aL6GEao 

Имам подобни от алиекспрес. Материята е много лигава и се изхлузват постоянно, ако не се закрепят с нещо допълнително. А може би и столът е от значение.

# 148

Ехаа, чудна е, браво!! Най-сетне да видя в тази тема висящи лампи над плот/остров (освен моите). Simple Smile Поздравления за смелите решения, виждам все хубави неща - бели шкафчета, топъл дървен плот, студени цветове - толкова е различно и уютно, браво!!

# 149
Да, много хубава кухня, със здраве да си я ползвате!
Може ли да споделите тези, които имате такива ламБи дали е дразнещо това, че насочват светлината само надолу, а реално над нея остава полумрак?

Общи условия

Активация на акаунт