Нашите кухни - 72

• 119 577
  • 841
  •   1
Отговори
# 270
Най-вероятно, но е лоша идея. Включено осветително тяло в близост до телевизора пречи. Казвам го от опит.

# 271
Осветителните тела ( две са ) от двете страни на телевизора са защото искам многопластово осветление от една страна,от др.тапета ми е истински текстил,много красив на живо и искам да е осветен ,на стената няма да има др.тв модул само това чекмедже и ще изглежда по завършена с пенделите,а модела няма да бъде такъв,а нещо по дискретно,че тези телове и решетки ми омръзнаха вече.

Аспиратора беше любов от пръв поглед  Heart Exl  в момента,който го видях и го исках неистово,отказах се от едно две неща за да го вкарам в бюджета.

# 272
  • In transit
На Икея с 3D планера само стаи с правилни форми ли могат да се проектират? Препоръчайте ми програма, където максимално реалистично да се види какво ще се получи, могат да се добавят елементи на кухня Метод, гръбчета и вградени уреди? Инсталирах си SweetHome 3D, но не е програмата, която търся. Благодаря предварително!

# 273
# 274
Скочубра, твоята фурна беше такава, нали?
Понеже започнах да ги разглеждам и съм се наканила да търся такава с пиролиза (признавам, убедихте ме), и тази харесах. Трудно повече от 800 лв. ще мога да отделя за фурна, та, какво ви е мнението?
Харесала съм си и тройка котлони пак на Горение , има ли някакви особености, за които да гледам?

# 275
Май първата е с по- добри характеристики.
Всъщност зависи кой какво търси.

# 276
  • Банкя
Толкова ли е добро това пиролизно почистване? С каталитично има с повече други функции и за по- малко пари. Аз нещо не съм много доверчива..Мен ми трябва само фурна.

# 277

Моята е същата

# 278
  • В полите на Витоша :)
No_frame bitch, би ли споделила за текстилния тапет от къде е?

# 279
No_frame bitch, би ли споделила за текстилния тапет от къде е?
От Домко го взех,но и на др.места трябва да го има ето го: http://www.jv-italiandesign.com/bg/collection/jv-121/unito-tela-lino/  за хола кафяв,за спалнята сив,там ще имам и др.фототапет в синъо -зелено.

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 09:22 от No_frame bitch

# 280
  • София
Понеже започнах да ги разглеждам и съм се наканила да търся такава с пиролиза (признавам, убедихте ме), и тази харесах. Трудно повече от 800 лв. ще мога да отделя за фурна, та, какво ви е мнението?
Харесала съм си и тройка котлони пак на Горение , има ли някакви особености, за които да гледам?

Първата е с по-добри характеристики - по-голям обем на фурната, по-добър енергиен клас, телескопични водачи.

Много ми харесват тези текстилни тапети. Ще ми се в спалнята на стената зад леглото да сложим такъв, но не съм убедена, че съпругът ми ще се навие. Има ли специфика на слагане и махане?

# 281
  • софия
Моята е същата
И моята, както и на още доста момичета от форума. Тази е форумната фурна.  Crazy

# 282
Да, това е моята, но още не е ползвана. Гледах да има пиролитично почистване и поне един телескопичен водач, както и да е с по-голям обем и по-висок енергиен клас.

Виж тук сама сравнение на двата продукта

Сега, обаче установих, че май няма отложен старт за готвене, което за мен е минус. Sad
Има само отложен старт на пиролизата.

# 283
На прима виста да питам тук: Фурната ми е без телескопичен водач. Дали има опция да се закупи допълнително и да се постави?!

# 284
Значи твърде вероятно и аз да се сдобия с такава Joy
Благодаря на всички за включването!
Най-омразното ми нещо е да чистя фурна, та щом с тази функция е спестено ме устройва идеално.

Общи условия

Активация на акаунт