Нашите кухни - 72

• 119 620
  • 841
  •   1
Отговори
# 330
man4eva, ive1ina успех ви пожелавам с ремонтите и с кухните Simple Smile Ще се радвам после да споделите снимките с нас Simple Smile
относно белия плот - в никакъв случай не казвам, че всички плотове ще са така, споделих моя опит, може би просто нямах късмет и той се случи да е некачествен, не знам, лично аз за себе си реших, че не са за мен.
ive1ina, от какъв материал са шкафчета?
man4eva, би ли споделила какви плочки си хареса? Аз съм в процес търсене, но нищо не ми хваща окото, а ако си харесам нещо, се казва, че вече не се предлагат.

# 331
delia, сумата на цялата кухня без мивката и смесителя е 3300лв
Правих преди това проекти на други места и всички ми даваха цена над 4000-4500лв, Знам, че кухнята е може би най-важната част от едно жилище, а и аз обожавам да готвя Simple Smile но това ми е лимита.

Благодаря за информацията. ПДЧ ли е или МДФ?
Аз утре имам запазен час за среща с консултант на Прего. Имам някаква идея горе-долу какво искам да има и къде да е разположено. Ще правя след малко схема на помещението...
Та така. Ще пиша утре как е минало.

# 332
С показаните дръжки сме. Ок са си.
Да се изкажа за показания проект- не ми харесва. Надавам се, да бъда разбрана, че не се заяждам,......просто си казвам мнението, което не натрапвам на другите.

# 333
http://prikachi.com/images.php?images/309/9267309Z.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/306/9267306q.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/309/9267309Z.jpg
 Ето така си счупих стъклокерамичният  котлон. Изпуснах пълен буркан върху него и се отчупи една част. Предложения как да се оправи или заличи, ако имате моля приемам всякакви.

# 334
сещам се за някакъв метален профил...

# 335
Да, аз имам такъв, котлонът е прибран от всичките страни в такъв профил. Не мога да снимам в момента, че не съм вкъщи, но утре, ако искаш, мога да направя снимка. Предполагам, такъв профил би могъл да скрие счупеното.

# 336
Благодаря за приема. Asmegin- Ти за какво помещение си търсиш плочки? Аз купих хексагони за под кухнята. Но ми трябваха за коридор, баня и тоалетна всичко си харесах на едно място.

# 337
Да, аз имам такъв, котлонът е прибран от всичките страни в такъв профил. Не мога да снимам в момента, че не съм вкъщи, но утре, ако искаш, мога да направя снимка. Предполагам, такъв профил би могъл да скрие счупеното.
От къде мога да купя такъв профил?

# 338
man4eva, Търся за гръб на кухня, и понеже тя е едно помещение с хол, искам да е нещо възможно най-малко приличащо на плочки и да нямам усещане, че съм в баня, като погледна кухнята си от дивана например. Гледах аз и хексагони, не са лоши, но пък никъде не намерих да се продават в един цвят, все са смесени в кашоните различни цветове. Блокирах, защото обиколих и изгледах всичките плочки, които се предлагат в града ни, няколко пъти, но не успях да си харесам нищо. Направо е трагедия, и то за някакви си 3-4 квадрата Sad А всичко е защото исках стъкло да сложа, вместо плочки, дори избрах рисунката, но после се оказа пък, че с газовите котлони не е най-добро решение да е стъкло.

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 22:14 от Asmegin

# 339
От къде мога да купя такъв профил?
Не знам, съжалявам, апартаментът беше с кухнята/уреди, когато го купихме. Сега, като си правя кухня в другия апартамент, ще искам да сложа и там такъв профил - не знам дали това му е правилно название - но ще снимам котлоните и ще покажа на майсторите, които ще правят кухнята. В темата има и майстори, предполагам, че ще те ориентират, когато прочетат, аз също съм любопитна да разбера.

# 340
Търся за гръб на кухня, и понеже тя е едно помещение с хол, искам да е нещо възможно най-малко приличащо на плочки и да нямам усещане, че съм в баня, като погледна кухнята си от дивана например. Гледах аз и хексагони, не са лоши, но пък никъде не намерих да се продават в един цвят, все са смесени в кашоните различни цветове. Блокирах, защото обиколих и изгледах всичките плочки, които се предлагат в града ни, няколко пъти, но не успях да си харесам нищо. Направо е трагедия, и то за някакви си 3-4 квадрата Sad А всичко е защото исках стъкло да сложа, вместо плочки, дори избрах рисунката, но после се оказа пък, че с газовите котлони не е най-добро решение да е стъкло.
А какво ти харесва ? Как си го представяш този гръб? Дай снимка?

# 341
Търся за гръб на кухня, и понеже тя е едно помещение с хол, искам да е нещо възможно най-малко приличащо на плочки и да нямам усещане, че съм в баня, като погледна кухнята си от дивана например. Гледах аз и хексагони, не са лоши, но пък никъде не намерих да се продават в един цвят, все са смесени в кашоните различни цветове. Блокирах, защото обиколих и изгледах всичките плочки, които се предлагат в града ни, няколко пъти, но не успях да си харесам нищо. Направо е трагедия, и то за някакви си 3-4 квадрата Sad А всичко е защото исках стъкло да сложа, вместо плочки, дори избрах рисунката, но после се оказа пък, че с газовите котлони не е най-добро решение да е стъкло.
А какво ти харесва ? Как си го представяш този гръб? Дай снимка?
това:
Скрит текст:
моята кухня също ще е черно бяла, само че и плот ще е черен. Това би паснало идеално, ама...

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 23:43 от Asmegin

# 342
  • ...
Здравейте,

Някой има ли с подобна фурна? Доста добре изглежда, а има и пиролиза, но всички май хвалите Електролукс, нищо не прочетох за Уърпул:
https://techmart.bg/%D0%A4%D1%83%D1%80%D0%BD%D0%B0%20%D0%B7%D0%B … 20AKZ%206270%20IX

# 343
  • В полите на Витоша :)
Като ви чета за пиролизата на фурна, и се радвам, че ММ успя да ме убеди да си купим фурната с такава функция.

Знам, че преди е дискутирано, но аз пак да питам - гръб от плочки и плот от технически камък - между тях се слага само силикон, нали така? Обаче за мен сякаш е незавършено, дали ще стане хубаво с някоя черна лайна, нещо като бордюрче да се направи? Нещо като тук:
Скрит текст:
или поне като тук:
Пък плочки не мога да си харесам и това е, а вече трябва да избера някакви. Каквото харесвам он-лайн, или е мега цифра, или са спрени от производството, или не ми харесват на живо. Особено това касае Баня Стил, харесах поне 10 вида плочки, но всичките са спрени от производството и не ги зареждат вече. Питам се тогава, защо не ги махнат от сайта си? Сега набелязах този гранитогрес, утре ще мина да видя, дали го имат като мостра:
Скрит текст:
черен https://baniastil.com/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BE … -latina-8245.html
или бял
https://baniastil.com/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%BE … -latina-8244.html. Чудя се кой от двата цвята ще пасне повече за черна кухня, черен плот, бели горни шкафове.
И още едно въпросче, тези дръжки-профили има ли някакъв шанс да се намерят в черно и бяло или поне да се боядисат?
Скрит текст:
Лично аз не бих поставила черен плот на черни долни шкафове. Причините са от една страна са, че двете ще се слеят и няма да се открои плота, но най-вече, защото тъмния плот е много капризен за чистене. Моят е тъмно кафяв и винаги изглежда мръсен, колкото и да търкам, всяка прашинка се вижда. На твое място при черни долни шкафове бих заложила на бял плот, черна мивка и смесител, тъмен гръб и бели горни шкафове. Кухнята ще изглежда по-просторна, ще се откроят, както плота, така и гърба, мивката и смесителя. В случай, че плотът ще е технически камък или гранит, един перваз от същия камък стои завършено и стилно.
Asmegin, аз те подкрепям за черния плот Simple Smile Нашата кухня цялата е черна, само гърбът ще е стъкло (без принт). Пожелавам ти успех в търсенето на плочки и да се похвалиш Simple Smile
https://photos.app.goo.gl/ABiKZPoMP1nAoqVw2

# 344
Благодаря за информацията. ПДЧ ли е или МДФ?
Аз утре имам запазен час за среща с консултант на Прего. Имам някаква идея горе-долу какво искам да има и къде да е разположено. Ще правя след малко схема на помещението...
Та така. Ще пиша утре как е минало.

ПДЧ е.

Общи условия

Активация на акаунт