Нашите кухни - 72

• 119 412
  • 841
  •   1
Отговори
# 570
Някой да е виждал някъде тази серия гранитогрес? Убих се да ги търся.

# 571
Много е як този гранитогрес.

# 572
На живо е трепач. Това нищо не е.

# 573

Излиза ми скоро на банер, ама не запаметих адреса.
Ако пак изскочи ще свирна.

# 574

Излиза ми скоро на банер, ама не запаметих адреса.
Ако пак изскочи ще свирна.

Я, виж тук
https://www.gaudi-ds.com/

# 575

Някой ползва ли мивка Фат, аз съм се спряла на тях но не знам какво е качеството...
Аз съм с мивка на Фат.За почти 3г.ползване съм доволна.Нито се е боядисала от нещо нито се е надраскала,а не е да не мия на ръка.
А от кой вид/материал е/?

# 576
Поръчах от тези плочки:

за кухненски гръб, докараха ми мостра и бях очарована от това, как изглежда на живо. Жалко, че белите не останаха, но пък каквото - такова. Епопеята "плочки" приключи за мен след месеци опити да си харесам нещо.

# 577
  • София
Здравейте, как ви се струва идеята за чисто черна кухня (включително уредите), с такъв гръб и плот ?

# 578
Здравейте, как ви се струва идеята за чисто черна кухня (включително уредите), с такъв гръб и плот ?

Според мен ще е хубаво.

# 579
  • София
А за пода какво би подхождало?

# 580
  • Пловдив
Аз друго да попитам - къде са монтирани контактите ви при гръб плочки? Не исках да са потъващи и да се реже плота, но като се замисля май няма да стоят много добре и върху плочките  newsm78
моите са си на плочките, малко над плота. Първоначално идеята беше за изскачащи от плота, но имам уреди, които са постоянно включени и след обмисляне идеята пропадна Simple Smile
Два месеца си търсех контактите и ключовете, а след това - още толкова и плочките Joy ...а като отидохме да видим мострата на плочките и извадих контакта, момичето в магазина констатира, че досега само с контакт не са съобразявали цвета на плочките Joy

По въпроса с ЛЕД лентата - моята е в ъглов профил (под прозоречния камък е само че).

С децата сме пред блока, да играят в снега, ако искате, след час-два мога и да снимам

# 581
  • София
Скрит текст:

Питането ми към вас е как решавате проблема с осветлението под шкафовете,БЕЗ лунички (не ги харесвам)?Искам лед осветление,но това което ми предлагат майсторите въобще не ми харесва.Да налепят с двойно лепящо върху долната повърхност на горните шкафове лед лента,без е покрита с нещо.Изглежда ми грозно,все едно аз съм го правила Angry Въпроса ми е как разполагате лед лентата и къде е по-добре максимално до стената или към края който е към вас?Искам да ми е супер светло и ще слагам на цялата дължина на кухнята.

За мен най-тузарският вариант е дъното на горният ред шкаф да е закалено стъкло и там да е вградено лед осветление,така осветява вътре в  шкафа и под него!
Скрит текст:
Картофи и лук на остъклена тераса към кухнята. Имам плотове там и там са и скарата, микровълновата и автомата за вода.
Плодове купувам всеки ден, имаме хубаво магазинче съвсем наблизо и стоят в голяма фруктиера/всъщност този гевгир, че побира най-много Simple Smile
Скрит текст:
В хладилника - зеленчуци.

Моите контакти са под горните шкафове, единствено хлебопекарната стои постоянно на плота в един ъгъл и точно над нея е контакта, не ме дразни.

Осветлението ми е вградено в шкафовете, т.е. дъната на горните шкафове са стъклени и осветяват и вътре, удобно е. Не е кой знае колко скъпо. По спомени 100тина лева на метър.
Може ли снимка на подобно, че не мога да си го представя Peace

Скрит текст:
Аз друго да попитам - къде са монтирани контактите ви при гръб плочки? Не исках да са потъващи и да се реже плота, но като се замисля май няма да стоят много добре и върху плочките  newsm78
моите са си на плочките, малко над плота. Първоначално идеята беше за изскачащи от плота, но имам уреди, които са постоянно включени и след обмисляне идеята пропадна Simple Smile
Два месеца си търсех контактите и ключовете, а след това - още толкова и плочките Joy ...а като отидохме да видим мострата на плочките и извадих контакта, момичето в магазина констатира, че досега само с контакт не са съобразявали цвета на плочките Joy

По въпроса с ЛЕД лентата - моята е в ъглов профил (под прозоречния камък е само че).

С децата сме пред блока, да играят в снега, ако искате, след час-два мога и да снимам
Да, моляяя Hug

# 582

Този ми се струва подобен  https://jessica.bg/%D0%BE%D0%BD%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D0%BC%D … 82/?idnomen=31620

# 583
Аз друго да попитам - къде са монтирани контактите ви при гръб плочки? Не исках да са потъващи и да се реже плота, но като се замисля май няма да стоят много добре и върху плочките  newsm78

Моите плочки вече са избрани, но още не сме ги купили.
Иска ми се контактите да са бакелитови, а не пластмасови. Фритюрникът ми стопи на два пъти пластмасови контакти, от как го включвам на стар бакелитов - няма проблем.

# 584
  • Пловдив
аз от ел инсталации не разбирам, но преди да купим нужното количество ключове и контакти, взехме по един, за да ги види техника Simple Smile ...не ми се мисли какво щеше да стане, ако не ги беше одобрил Blush
Даже от серията нямаше кръстат ключ за коридора, та напасвахме друг...Абе с тези контакти ме запомних в магазина Joy

Обещаните снимки
Скрит текст:
когато не е включено осветлението
и когато свети

Общи условия

Активация на акаунт