Нашите кухни - 72

• 119 478
  • 841
  •   1
Отговори
# 600
Обожавам сивия цвят.
За това и двата реда шкафчета ще са сиви.
С цвета на гранитогреса, плота, мивката, смесителя, инокса на уредите ще е наистина 50 нюанса сиво. Joy Joy

# 601
  • София
Аз също обожавам сивото във всичките му нюанси. Спряла съм се на такава кухня https://www.pinterest.com/pin/509680882822713422/ Само гърба предвиждам да е зелен лакобел.
С идеите съм готова, само дето не съм намерила кой да ми я направи  Laughing

# 602
Някой да е виждал някъде тази серия гранитогрес? Убих се да ги търся.

В серията Riverside на Imola има подобни - може би малко по-ясни като декор.
В Саем Борисов ги има, но са малко скъпари.
Интеркерамос предлагат много плочки на Имола, имат и на склад доста, бих препоръчала да идеш до тях, въпреки че не съм чела в темата за банята и кухнята да ги споменават, но минах оттам и ми харесаха разни неща.

# 603
  • In transit
За под се спрях на сив гранитогрес
Скрит текст:
Какво е това под гранитогреса?

Иначе за гърба и аз съм за тюркоаз.

# 604
Не знам, ако трябва да съм честна 😃 Стените бяха обляти със същото преди да се шпаклова, може би е грунд.

# 605
  • In transit
Не знам, ако трябва да съм честна 😃 Стените бяха обляти със същото преди да се шпаклова, може би е грунд.
Помислих да не е хидроизолация.

# 606
  • София
Здравейте!
От няколко седмици е готова и моята кухня -
корпусът е от МДФ боя гланц на Egger, цвят - крем,
плотът и гърбът са  термоплот бамбук тъмен на
Getalit. На остъклената тераса имам шкаф, който
е като продължение на кухнята, като корпусът е
от ПДЧ крем на Egger. Имам още неща за довършване -
чакам да пристигне кухненската маса, трябва да поръчам
щори, да довърша подреждането на шкафовете  и др. Smile

Скрит текст:

# 607
Скрит текст:

Това е контактен грунд. Винаги се поставя такъв преди да започнат да се лепят плочките. Нашият беше розов. Simple Smile

Хайде спрете се вече с този тюркоаз... да не видите нещо! Stuck Out Tongue Winking Eye (шегувам се, разбира се! Simple Smile) Прекрасен цвят е, но мислете добре, преди да го поставяте на трудно ремонтируеми и финансовоемки места. Като му мине модата, какво ще правите?

# 608
  • In transit
Скрит текст:

Това е контактен грунд. Винаги се поставя такъв преди да започнат да се лепят плочките. Нашият беше розов. Simple Smile

Хайде спрете се вече с този тюркоаз... да не видите нещо! Stuck Out Tongue Winking Eye (шегувам се, разбира се! Simple Smile) Прекрасен цвят е, но мислете добре, преди да го поставяте на трудно ремонтируеми и финансовоемки места. Като му мине модата, какво ще правите?
Благодаря за мнението за грунда, че ми е важно. За тюркоаза, аз се притеснявам, че и банята мисля да я правя в тюркоаз... като се знам и в спалнята ще присъства като елемент, дали няма да стане много еднотипно всичко вкъщи? Как мислиш?

# 609
Ех, ти намери кой да питаш за тюркоаза. Joy Аз съм много пристрастна, на мен ми е любим не от вчера и не до утре, аз дишам с този цвят, прави ме щастлива! Simple Smile

Ако наистина (ама наистина наистина) това е и твоят цвят - действай смело, но все пак моят съвет е да подбираш къде поставяш силните цветове, без значение какви са. Всички hard finishes в общите помещения (които не са спални или бани към спални) по възможност е добре да се избират по-универсални и да вървят на всичко, ако искате оттам-нататък цветният ви живот да бъде независим.

# 610
Благодаря за мнението за грунда, че ми е важно. За тюркоаза, аз се притеснявам, че и банята мисля да я правя в тюркоаз... като се знам и в спалнята ще присъства като елемент, дали няма да стане много еднотипно всичко вкъщи? Как мислиш?

Няма,нямааааа Smile и при  мен лайтмотива е тюркоаз,много тюркоаз ,навсякъде тюркоаз -хола.коридор,детска и спалня никой не съм пощадила Smiling Imp

# 611
Да, розовия грунд е бетон контакт на Boro, образува един песъчлив слой, върху който лепилото за плочки се залавя по-силно.

# 612
При нас тюркоаза е в банята, но си е част от серията на плочките, яко седи, но всяка стая ще си има цвят, няма са еднотипни. Искам да е шаренко, за да им е по-пъстро на децата.

Искам да попитам за евентуални решения срещу замърсяване. Става въпрос, че миялната ми е до стрена -латекс и много се замърсява, няколко пъти вече се пребоядисва и е много изнервящо. Някакви идеи какво да сложа там, за да е лесно за почистване и поддръжка? Благодаря педварително.

# 613
  • Sofia
Искам да попитам за евентуални решения срещу замърсяване. Става въпрос, че миялната ми е до стрена -латекс и много се замърсява, няколко пъти вече се пребоядисва и е много изнервящо. Някакви идеи какво да сложа там, за да е лесно за почистване и поддръжка? Благодаря педварително.
Като най-лесно ми хрумва стъкло...може да се боядиса в цвета на гърба или какъвто друг ти хрумне и се лепи и поддържа лесно.

# 614
  • София
Скрит текст:

Може ли да споделиш какъв е гранитогреса? И аз търся сив и с такава форма. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт