Нашите кухни - 72

• 119 348
  • 841
  •   1
Отговори
# 705
Аз бих променила някои неща по тази кухня. Най- вече да позиционирам сушилня и peralnq под прозореца, а тези два шкафа да сложа на островчето. Не мога да си представя тези два уреда в средата на стаята- ще трябва да къртите за тръби, вода.... И към столовете бих направила по- дълбок плот, за да не си удрям краката. Другото вече е гонене на симетрия и личен вкус.

# 706
Barbabelle, каква изолация сложихте отдолу под гранитогреса?

Дами, честит празник Simple Smile Flowers RoseChampagneFlowers TulipFlowers RoseFlowers Cherry BlossomGuitarFlowers HibiscusFlowers Tulip

# 707
Barbabelle, каква изолация сложихте отдолу под гранитогреса?

Дами, честит празник Simple Smile Flowers RoseChampagneFlowers TulipFlowers RoseFlowers Cherry BlossomGuitarFlowers HibiscusFlowers Tulip
Под гранитогреса има фибран в нашето жилище. По-точно фибран, подово отопление, замазка, гранитогрес - в този ред.

# 708
# 709
luna, Barbabelle, благодаря. Ние навсякъде ще сложим 5 см фибран, отгоре ламинат. Но в антрето и кухненска част исках гранитогрес, но не знаех какво да сложим за изолация под гранитогреса.

# 710
  • Пловдив
И ние в кухненската част сме с гранитогрес, а в трапезната - с ламинат.

Може ли да се слага фибран под гранитогрес? Как се държи след 2-3 години експлоатация?

Има ли такъв тип латекс или вид стенно покритие, което да може да се мие и ако случайно пръсне вода или нещо друго, да не попива, а просто да се стече по стената, например ?
латексът ни е vechro, клас eco. Изпробван доста пъти на издръжливост - мазни ръчички, счупен буркан лютеница, няколко десетки пъти полят с кафе - следи няма Simple Smile

# 711
  • Sofia
моля за помощ.
правим ремонт на целия апартамент и се чудим какви котлони -плот за вграждане да изберем : стъклокерамични или индукционни и на коя фирма.
От месец ползвам новия ни плот-4 ка комбиниран-2 индукция и 2 обикновени стъклокерамични. Не смеех направо да скоча на индукцията Simple Smile  Не е имало защо да се притеснявам- очарована съм от тях. Много по- бързо нагряват ,а и по-лесно се почистват индукционните. Та-смело ,много по-добри са от обикновена стъклокерамика.

# 712
И ние в кухненската част сме с гранитогрес, а в трапезната - с ламинат.

Може ли да се слага фибран под гранитогрес? Как се държи след 2-3 години експлоатация?

Има ли такъв тип латекс или вид стенно покритие, което да може да се мие и ако случайно пръсне вода или нещо друго, да не попива, а просто да се стече по стената, например ?
латексът ни е vechro, клас eco. Изпробван доста пъти на издръжливост - мазни ръчички, счупен буркан лютеница, няколко десетки пъти полят с кафе - следи няма Simple Smile

Ето такова нещо търся.
Откъде сте го купили, защото според сайта на Vechro имат контакт само в Пловдив, а аз съм в София.

# 713
Съществува ли естествен паркет на толеми дъски, като ламината. Да ми препоръчате качествена марка, или какво да гледам когато избирам.

# 714
  • Пловдив
Veracruzот Пловдив съм и го закупихме от тук по препоръка на бояджията.
Изобщо не съжалявам за избора - няма и година откакто живеем тук и вече сигурно щяхме да сме пребоядисвали...
 Мислех, че основните "щети" ще са от децата, но в кухнята определено се разлива повече

# 715
Veracruzот Пловдив съм и го закупихме от тук по препоръка на бояджията.
Изобщо не съжалявам за избора - няма и година откакто живеем тук и вече сигурно щяхме да сме пребоядисвали...
 Мислех, че основните "щети" ще са от децата, но в кухнята определено се разлива повече

Намерих в няколко строителни хипер маркети и тук ги има.
Определено съм благодарна за препоръката !

# 716
  • In transit

Под гранитогреса сложихме някаква изолация и това може би допринася подът да не е студен - което ме притесняваше за холната част.

Може ли да кажеш каква изолация сте сложили. Искам в холокухнята да сме с гранитогрес и студеното ме притеснява.

Съществува ли естествен паркет на толеми дъски, като ламината. Да ми препоръчате качествена марка, или какво да гледам когато избирам.
Казва се дюшеме, има фабрики, където го произвеждат доста: https://parketnafabrika.com/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%83%d0%ba … 0%b5%d0%bc%d0%b5/

# 717
Нямах предвид дюшеме. Трябва ми нещо което да не иска циклене, лепене и прочее поддръжка. Ако може да е клик сестема като ламината, но да е естествен материал. Гледах трислоен паркет и корк, но не съм запозната с плюсове и минуси на този вид настилка. Дюшеме и естествен парсет на малки паркетини определено не ми се нрави, идеята ми е лесно да мога да махам и слагам.

# 718
Тухли по пода слагаха в едно предаване. Вдига се нивото на пода, за апартамент ми се вижда неподходящо. По-скоро за селска къща.

# 719
Има да.От типа миещи мисля.Аз лично съм ползвала на Betek за стена в хола ,стените в банята(над плочките)шкафове,каси на врати.Изглежда като блажна боя,но е на водна основа.

Общи условия

Активация на акаунт