Великобритания - Тема 73 Зимно - Пролетна

• 75 681
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
  • Оптимист по принуда
Снощи се ококорих в 2.30 и си осъмнах. Голямо бучене беше, страшничко.
Белла, браво, с този режим 'се върнах във форма'.
Скрит текст:
Ако искаш ела в 'потребителски групи', 'Режим Нережим...' е темата, там се прехвърлихме хора от темата за 90дд, но също пишат и момичета с други режими. Подкрепяме се, смеем се, говорим си. Grinning

# 46
  • Leeds, UK
 Demmy, мерси!💐Ще я потърся.

# 47
  • София
Момичета, в една от старите теми някой беше препоръчал фирма за транспорт на домашни любимци от България до Великобритания, но не мога да намеря тази информация. Дали някой може да помогне? Имаме два котарака. Предлагат ми някакви цени от поядъка на 1200Е на коте... непосилно е.

# 48
  • Leeds, UK
Във фейса имаше реклама на такава фирма, ще се опитам да я намеря, освен ако не е същата де😁, за 1200...

# 49
  • София
Не знам дали е коментирана, но Kit Kats transport е добра и сигурна. Не съм я ползвала, но приятели са и са много доволни, затова смело ги препоръчвам

П. п. https://m.facebook.com/KitKatsbg/?locale2=en_GB

Последна редакция: чт, 18 яну 2018, 19:38 от dmm

# 50
  • София
Много благодаря! Утре сутринта ще звънна. От zootaxi ми искаха по 600£ на коте... Дано цените да са по-поносими.

# 51
  • Leeds, UK
Има и един Александър Огнянов.Има телефони за връзка в БГ в  рекламата. Нищо не пречи да се провери и там.Аз моето коте го оставих в БГ на едни приятели, които се влюбиха в него и го гледат като крал. 😁Уж временно... Сърце не ми даде да го взема от тях. Нямаше по щастливи хора от тях като им го съобщих.

# 52
  • София
Скрит текст:
Ако искаш ела в 'потребителски групи', 'Режим Нережим...' е темата, там се прехвърлихме хора от темата за 90дд, но също пишат и момичета с други режими. Подкрепяме се, смеем се, говорим си. Grinning
Благодаря и аз. Ще потърся тази група.
Никога не съм била на диета. Самата мисъл, че не трябва да ям, ме кара да освирепея от глад. Но пък от 10 дни съм в един хранителен режим,  който е ниско въглехидратен - високо мазнинен и интересно, не освирепявам. Ще ми е интересно да “прослушам” мнения на хора от други режими.

# 53
  • York
27 килограма свалих с 90- дневния режим за една година Simple Smile
Март - Април пак го мятам, а и смятам да си възобновя и бягането, до тогава гледам да вървя поне по два - три часа на ден.

# 54
  • Оптимист по принуда
dmm, твоят режим е страхотен. В групата много момичета са на него.
ponqkoga, браво!

# 55
  • София
dmm, твоят режим е страхотен. В групата много момичета са на него.
ponqkoga, браво!
На това разчитам, demmy. 👍
Режимът много ми хареса, спечели ме от раз. И интересно, че самата аз се чувствам добре от него. Ще следя темата щом има много хора на същия режим, само да я намеря Simple Smile
Ponqkoga, 27kg WAW!!!  Браво👏👏👏

# 56
  • София
Аз имам по-различен режим,касаещ здравето ми и трябва да спра кафето и сладкото,обаче по-лесно ми беше да спра цигарите...не пуша вече от година и два месеца,но сладкото как се отказва....егати....

# 57
  • Манчестър
Аз имам по-различен режим,касаещ здравето ми и трябва да спра кафето и сладкото,обаче по-лесно ми беше да спра цигарите...не пуша вече от година и два месеца,но сладкото как се отказва....егати....

Отказва се всичко стига да искаш... при мен е или спирам от раз или не спирам изобщо, с по малко не мога.

Така спрях цигарите преди 18 г , при положение ,че дълги години пушех по 2 кутии на ден.

Сега съм се вкарала в режим за сваляне на някое кило от нова година насам хляб и всичко хлебно плюс паста и всякакви сладки неща са спряни....да ти кажа честно така съм мотивирана този път,че дори не се изкушавам.

# 58
  • UK
И аз съм кэм диетуващите. Високо мазнинна и въглехидратно хранене да видим резултат ще имам ли 😂

# 59
  • София
О, значи растем✌
Само да уточним, че ние не сме на диета. НВ-ВМ е режим на хранене, не диета. Аз затова го харесах.
На сила бедната ми душа е неустойчива на глад

Последна редакция: пт, 19 яну 2018, 00:45 от dmm

Общи условия

Активация на акаунт