Отговори
# 660
 Grinning

Да,....Джу..това е главичката с косичката на Али.... Laughing

# 661
Девойки, ето го озетът с руски превод.
"Предательство Дагестанлы, в лице которого Джевдет видел последнее средство против наступления греческой армии, стало причиной поражения турецкой армии.
Азизе под этими обстоятельствам, чудом, возвращается в Измир, чтобы вытащить Джевдета из тьмы, в которую он погрузился из за чувства вины.
Пока Филиппос празднует победу, Мустафа Кемаль принимает решение посетить западный фронт, чтобы поддержать народ, а Джевдет придумывает план, чтобы Дагестанлы расплатился за все, что сделал. Однако Дагестанлы, который считает, что во всем виноват Мустафа Кемаль, не намерен спокойно уходить. Джевдет, который борется со временем, чтобы не дать Дагестанлы совершить самый большой грех, не предполагает какая опасность приближается к нему."

Просто е чудесно, че Ази се връща в Измир! И сега идва нейния ред да  лекува любимия от тъмнината! Heart Че е отвратително, гадно и в неговия случай абсолютно незаслужено това разяждащо чувство за вина!  Всъщност чувството за вина винаги е гадно и никога градивно.
Та това, че Ази се връща да лекува любимия си е ОК, ама каква беда пак ще надвисне над главата му? Thinking
Нищо не казват за бебчо, ще ни изненадват явно с нещо.

# 662
Онче, благодаря за резюмето на 45 еп.
И аз се радвам, че Азизе се връща в Измир, но може би ще мине
в нелегалност. Важното е, че ще бъдат заедно с Джевдет. Heart Eyes

А опасността за Джевдет може би идва от Дага, който верояятно
се кани да убие и него, освен МК. Rage

Онче, аватарът ти нов ли е или нещо бъркам? Blush

# 663
Джу Hug, да, нов е аватарът ми Grinning Пак съм се изкиприла като Таря Турунен, но в малко по-екшън вид Smiley Харесва ми тази снимка на Таря, с огъня зад нея Blush
Скрит текст:
Нали ме знаете, че съм по симфоничния метъл, вече ви надувах главите с него, а Таря е един от най-добрите женски вокали в този жанр, да не кажа най-добрата. Hands Metal Освен това снимката е от времето, когато беше в Nightwish Blue Heart  Носталгия...

Тази снимка от новата серия също е много добре направена- Даг с черните си намерения сред посрещащите М. Кемал хора. Прилича ми на средновековен свещеник от времето на  Инквизицията Trollface

# 664
Благодаря ви за всичко, което сте публикували Hug bouquet

И поздрав за вас - една музикална картина от Бурак К.

https://www.instagram.com/p/BfIQkO6BdDZ/?taken-by=burakkan1

Децата май заминават за Гърция Rolling Eyes

Laughing Laughing

# 665
Лу, на последната снимка в поста ти Латифе ли е?
Днес Фатих бил рожденик! При това има кръгла годишнина, на 30 става Birthday Казвала съм ви, че много го харесвам, и в игралния филм, в който го гледах /"Кисели ябълки"/, също много ми допадна. Нека е щастливо момчето! Heart Exl

# 666
Ехаааа,  момичета, ще ме признаете за Шерлок или за ватански сценарист, каквото решите  Joy Wear Tophat
В сериала наистина ще се появи Латифе ханъм- бъдещата жена на Мустафа Кемал Ататюрк Hands V Познах Grinning
Ето потвърждение

Вкарваме в тежката артилерия Ататюрк и жена му- нали трябва да се преборим с турския "Сървайвър" , че в четвъртък тръгна, пущината Grinning
Пък аз направих нарушение с този пост Stuck Out Tongue Winking Eye, ама се зарадвах, че снощните ни разсъждения не са били само бърборене.Grinning

# 667
Браво, Онче! Позна за Латифе! Hands Clap
Но като чета рускините - сценаристите трябва да си покрият главите с пепел
- така са размесили историческите пластове... Laughing

Два кадъра - от първи и от втори сезон.

Халит е остарял само с 1 година, а Джевдет - поне с десет! Grin

# 668
 Grinning

Много ги харесвам тук.... Laughing

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 16:36 от vera17

# 669
Онче, да, Латифе е на документалната снимка - от турските фенове.

Да е жив и здрав Фатих Артман!

Скрит текст:
Лу, на последната снимка в поста ти Латифе ли е?
Днес Фатих бил рожденик! При това има кръгла годишнина, на 30 става Birthday Казвала съм ви, че много го харесвам, и в игралния филм, в който го гледах /"Кисели ябълки"/, също много ми допадна. Нека е щастливо момчето! Heart Exl

Ехаааа,  момичета, ще ме признаете за Шерлок или за ватански сценарист, каквото решите  Joy Wear Tophat
В сериала наистина ще се появи Латифе ханъм- бъдещата жена на Мустафа Кемал Ататюрк Hands V Познах Grinning
Ето потвърждение

Вкарваме в тежката артилерия Ататюрк и жена му- нали трябва да се преборим с турския "Сървайвър" , че в четвъртък тръгна, пущината Grinning
Пък аз направих нарушение с този пост Stuck Out Tongue Winking Eye, ама се зарадвах, че снощните ни разсъждения не са били само бърборене.Grinning

# 670
Изненада!!!!! Heart

https://www.kanald.com.tr/vatanim-sensin/fragmanlar/vatanim-sens … -bolum-fragmani-2

"— Этот малыш наш, Джевдет!
— Совсем недавно наша семья была разрушена.
— У него на запястье был родимое пятно, посмотри.
— Господи хвала Тебе!
— Однако сейчас мы все вместе.
— Сестра!
— Там где есть надежда...
— Чудеса распускаются словно цветы.
— Так и есть...
— То, что ты в бегах не из-за моего положения. Мы все останемся в Измире, отныне.
— До самой победы.
— До самой победы!
— Сегодня совсем иной день, братья и сестра!
— Сегодня горы окрашены алой кровью мехметчика!
— Враг радуется того, что он не заслужил.
— Сегодня, братья и сестра, Родина нам не мать, а наше дитё!"

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 18:55 от oncee

# 671
Grinning Grinning Grinning Grinning

Много хубаво, само защо Мехметчик се разплака точно, когато Филипос се ослушва край вратата. Сега пък него ли ще крият ooooh!
Какво ли не прави този Св. Валентин Grinning Laughing

Онче Hug, благодаря ти! Слагам и от ютюб, че страницата на Канал Д се зарежда 5 мин.

# 672
Супер, Лу, че си сложила от Youtube, и аз едва я издържам страницата на Канала. А рекламите им са непоносими!
Май новата опасност за Джевдет ще е точно тази- Филипос! Обаче какво щастие- бебо се прибра у дома! Heart
Чакаме фрагмана и с руски субтитри. Имаме описанието му:

ОПИСАНИЕ ФРАГА:
Азизе находит своего потерянного малыша и сообщает Джевдету эту хорошую новость! ❤
Азизе испытывает огромное счастье, по счастливому совпадению столкнувшись со своим потерянным малышом! Чтобы рассказать отличную новость, она вновь возвращается к Джевдету. Филиппус, который приходит к Джевдету, слышит плач малыша, и в этот момент начинается напряжение. Дагестанлы, ставший жертвой своей надменности, стал причиной смерти многих турков. После всего, что сделал Дагестанлы, от него отворачивается и его товарищ Пехливан. Дагестанлы хочет убить Мустафа Кемаль Пашу, который приехал в западную часть фронта, и единственный человек, который может его остановить, это Джевдет. Сможет ли Джевдет предотвратить эту атаку Дагестанлы?

# 673
Ето го фрагмана с руски субтитри

https://vk.com/hileonclub?z=video-148541118_456239945%2Fd7e76063 … l_wall_-148541118

Красив фраг, семеен, много любов им в него. Sparkling Heart
И нова музикална тема забелязах. Blush

# 674
 Grinning

Познато, но мило и красиво..... Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 19:51 от vera17

Общи условия

Активация на акаунт