Отговори
# 675
Онче, страхотна си! Hug Heart Eyes

Според мен забулената жена с бебето е Азизе.
И пак според мен, отива да се скрие в дома на Леон.

А тези кадри с Джевдет, Азизе и бебето са като библейска картина на Светото семейство.

Много интересен трейлър! Много наситен и с много подтекст.
А Хилял и Леон пак започнаха с литературните цитати. Сладури. Flowers Hibiscus
И разбира се, Филипос е там, където не трябва. Angry

В четвъртък ще имаме истински екшън! Hands Plus1

# 676
Това ли е фаталната опасност за Джевдет? Worried

Zafer e kadar!

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 20:46 от jupetrov7

# 677
Това със стрелбата по Мустафа Кемал не е ли глупаво - тоест, защо питат дали Джевдет ще успее като е ясно, че ще Wink. При толкова реални исторически събития, които и хронологично биха паснали на сценария, защо се занимават с фантасмагории. Ясно е, че им трябват драма и екшън, но чак пък стрелба по М. Кемал Rolling Eyes

Гифче Grinning

https://twitter.com/azize_pl/status/963451476285718528

Толкова усмихнати всички бяха само в първи епизод Heart Eyes Искам да гледам мнооого дълго Джевдет и Мехметчик, нали станаха двама мъже в семейството. Зетьовете не ги броя - единият е нелегален, другият е само официален Wink

Джу, на Джевдет и Азизе ще им е трудно да обяснят на Филипос как загиналото бебе се оказа живо и здраво, бог да го пази Praynig! Няма и свидетели, които да помогнат, да разкажат къде е било то, преди да го подхвърлят.
А знаем, че Джевдет привлича опасностите като магнит ooooh!.

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 21:29 от LU4IQ

# 678
  • Пловдив
Ончееее суперски е аватара с Таря Hug HugА това е поздравче за теб
Скрит текст:

Като гледам трейлъра работата тръгна на тагадък Simple SmileПоне си намериха детенцето:) Пък на Филю все ще му хвърли прах в очите ....На Даго му се вижда края слава богу .....[/color]

# 679
Момичета, благодаря ви много! Hug
Дарки, а на тебе- благодаря ти за музикалния поздрав! Това ми е една от любимите песни на Найтуиш Heart  Май си от моята музикална кръвна група Hug,  Връщам поздрава Heart Decoration Blush В скрит текст, естествено, че е чист спам, голям спам Joy
Скрит текст:
Няма нищо общо с темата, не само това, ами сега ще взема да пусна не някоя от лиричните, а от драматичните песни на групата. Истински симфоничен метъл, класика. Hands Metal Една от обичаните от мен песни- "Красавицата и звярът". Broken Heart Сопраното на Таря е върховно, освен това имат гост на този концерт- друг невероятен вокал, Тони от друга любима финландска група- "Соната Арктика". Много обичам, когато великите излизат заедно на сцената. Hands V Ето ги, поздрав и за тебе, Дарки, и за всички прекрасни девойки от нашата група. Няма значение дали ще издържите да слушате тази песен Smiley, поздравявам си ви Hug Two Hearts

И като съм започнала яко да спамя Stuck Out Tongue Winking Eye, да взема да пусна още една много епична  песен на Nightwish Broken Heart  Не само защото е невероятна като музика, текст, изпълнение, цяло симфонично произведение. а и защото ви пускам песен от последния концерт, на който Таря и Найтуиш  бяха заедно. На следващия ден след концерта "End of an Era" в Хелзинки  се разделиха. Символично, нали...  

Това, момичета, беше малко лирическо отклонение във вид на голям спам Yum. Слушането не е задължително Smiley
Дарки, смяташ, че се разбързаха много  от екипа на VS? Ох, направо не искам да чувам, че скоро ще свършва! Pensive При всички сценарни глупости- ще ми липсва! Поне очаквам да са 52 епизода, така пише в IMDb, надявам се на повече- поне до м. май. Просто смениха сюжетната линия, стига вече гори и ефета, пък и е време да се обединяват, може би сега минаваме към друг етап, а не свършва сериалът! Hands Pray

И за да не е само спам  постът ми, една снимка на Фатих Артман, днешният рожденик. Party Time

Последна редакция: вт, 13 фев 2018, 23:34 от oncee

# 680
След енергичните любими парчета на Ончето и Дарки,
си послушах малко от моите любими парчета за полунощ (не толкова драматични!)
и сега, за ЛЕКА НОЩ - ви пускам една серия от стари снимки на фенове с Халит. Simple Smile
От 2016 и от 2014 (с една доста метълска тениска!). Laughing

# 681
 Grinning

И тази сутрин съм затрупана с хубавата информация от вас! bouquet bouquet bouquet
                                    Добро утро в сряда! Hug

Голяма любов ви пожелавам  днес и завинаги! Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 07:02 от vera17

# 682

Пожелавам на Халит и Берг да изживеят живота си, обичайки се! txtloves

# 683
Здравейте, красавици Hug
Кой каквото празнува- да му честито Smiley Аз празнувам всичко, така че- да си пожелаем винаги да сме опиянени от любов! Heart А любовта аз я разбирам не само към партньора в живота, а изобщо това най-светло чувство, което ни прави добри- към близките , към хората, към природата, към света, към живота  Sparkling Heart

Канал Д обеща изненада за днес, ще видим каква.

Сайтът Noluyo‏ публикува в Туитър резултатите от анкета за любими филмови двойки. Аз може и да съм я пропуснала тази анкета, че малко ли са. Grinning Но като че ли не е тази, за  която имаше редовни публикации в темата. Не знам, но важното е , че сред много двойки, не ги знам всички, нашите две са на първите две места. Nature Star2

На първо място- Джевдет и Азизе Heart Eyes

На второ място- Хилял и Леон. Heart Eyes

Абе шампини сме и това си е! Trophy
Току що и рускините писаха, ама не ми се копва тяхното, малко бързам.  Общо взето- хвалят нашите двойки. Ако някой иска и има време, може да метне руския превод, но това е- хвалят ни Smiley

Феновете на Хилеон днес освен че празнуват, гласуват усилено в американската анкета, за да влезем в четворката. Радостно е, че все повече хора - от целия свят питат и за младата двойка, и за сериала. Hands V И хилеоните продължават да превеждат сцени. Smiley

# 684
Здравейте, красавици Hug
Кой каквото празнува- да му честито Smiley Аз празнувам всичко, така че- да си пожелаем винаги да сме опиянени от любов! Heart А любовта аз я разбирам не само към партньора в живота, а изобщо това най-светло чувство, което ни прави добри- към близките , към хората, към природата, към света, към живота  Sparkling Heart

Канал Д обеща изненада за днес, ще видим каква.

Сайтът Noluyo‏ публикува в Туитър резултатите от анкета за любими филмови двойки.
На първо място- Джевдет и Азизе Heart Eyes

На второ място- Хилял и Леон. Heart Eyes

Абе шампини сме и това си е! Trophy

Цитат на: Dem
В голосовании от Noluyo.tv
1 место:
Пара сериала #VatanimSensin - Джевдет и Азизе, о любви которых много говорят, и с волнением следят. Пару #CevAz очень любят, Зрители восхищаются их любовью!

2 место:
Пара сериала #VatanimSensin - Леон и Хиляль, о любви которых знают в каждом уголке мира! Невозможно устоять перед парой #HiLeon, смотреть на их очень прекрасно!

Автор @EarthKings

# 685
 Grinning

Oncee,.....LU.....за отличните резултати от тази анкета! bouquet bouquet bouquet

ОТ 1 сезон на "VS"

Поздравление от Канал Д за Св.  Валентин....

Последна редакция: ср, 14 фев 2018, 13:02 от vera17

# 686
Blue HeartЗдравейте! Blue Heart

За всички приятели, които влизат в тази тема - с много обич! Heart

А за нашите влюбени звезди  -

ХАЛИТ И БЕРГЮЗАР

HAPPY VALENTINE'S DAY!

# 687
Писах, писах преди малко един пост, после пробвах да кача снимка, но блокира и всичко се изтри.  Но няма да  се ядосвам в този хубав ден.
Сега само ще кача няколко снимки
От акаунта на сериала- за деня на любовта
"Там, където има надежда, цъфтят цветя"

Имам забележка към снимката на Йълдъз и Якуп, можеше друга да изберат, вече има.

От Канала- "Утре вечер".
Нашите млади гълъбчета май ще имат ремейк на танца отпреди една година Heart Eyes

И още една снимка на Латифе ханъм. Явно ще се срещнат с Хи в книжарница или библиотека

# 688

Празнично меню на кафенето

След 10 години Берг и Халит са спечелили делото срещу строителна компания, която неправомерно е използвала техни снимки за реклама

http://medyatava.com/haber/berguzar-korel-ve-halit-ergenc-o-davayi-kazandi_153984

# 689
Е, успокоявам се, че и в съседката ни делата продължават по десет години! Angry
Отвратително! Rage

Но се радвам, че Халит и Берг са спечелили делото! Hands Clap Hands V

А моята любов към колажите не е угаснала...Blush
С подготовка за утрешния ден. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт