Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 9

• 128 997
  • 722
  •   1
Отговори
# 45
  • там където има винаги вятър
Довечера като се прибера ще измеря точно вместимостта на чашите(с вода) и формичките и ще пиша.Понякога ми стават по-мънички(като твойте),с чаша 240ml(рекламните на нескафе червените),но винаги ги слагам в 12 гнезда,а сега взех по-голяма чаша...
Точно с нея мерих, абе те и 12 ще излязат - ама колко ще са големи, една хапка  Rolling Eyes

# 46
[/img]
297 показва-светкавицата е блеснала точно там
Обаче сега ми направи впечатление нещо:старите червени чаши са по-тънкостенни от новите и съм сигурна,че те бяха 240... Извинявам се,ако съм подвела някой!
Нещо не се качват снимките..грешка н.си колко...

Последна редакция: пт, 19 яну 2018, 16:18 от denyil

# 47
  • DE
Аз пък никога не тегля и меря ни брашно, ни захар, ни масло, ни течности.
Като видя да пише чаша еди каква си и сама си правя преценка колко е долу-горе.
Пък като почна и с шепа да меря...чак толкова не се втелясвам
Такива работи дето правя на "гьотере" и не знам от кое колко съм сложила са ми най-сполучливи
От мен:

Свинско в "бавната" тенжера

Пак пангасиус със зеленчуци

Чили кон карне

# 48
И картофиките към свинското ли са готвени в бавната тенджера? Изглеждат много апетитно!

# 49
  • DE
mariat, това са картофени кнедли. Купувам сурова смес, оформям и после варя.
Преди не можех да ги преглътна и минаха много години докато се реша да ги ям, че ми бяха едни такива лигави... сега гълтам по 7-8 на едно ядене

# 50
Салата

Риба на скара

Типови Добруджанки Simple Smile

# 51
старите чаши червен от Нес кафе са 255мл, ако 8 годишна чаша се нарича стара Simple Smile сега ходих да измеря със сигурност.
Изписали сте темата Simple Smile 
Аз почти не готвя, но ще ви покажа тортата за ММ за РД днес. И едни годежни меденки правя за човеците, но тях някой друг път

Скривам снимката, че може да има вегани в темата Simple Smile

Скрит текст:

# 52
  • DE
Пепи, на авджията много здраве и успешно гонене на "михаля" из горите тилилейски.
Предполагам е харесал идеята ти за торта Mr. Green

# 53
  • София

Скривам снимката, че може да има вегани в темата Simple Smile
..............................
Малиййййй, уби мЪ!  Simple Smile Да е жив и здрав!!! и да няма пусто. Поздрави го!!  Simple Smile

Моля ви, покажете ми с какъв шприц работите, страшно ми е трудно, почти невъзможно. Правя нещо но не излиза така както трябва, и съм страшно ядосана и го хвърлям - Датски бисквити. Такова желание имах да ги спретна, страшно много ги обичам, намерих си разкошна рецепта само с три съставки е, и .... шприц............. #Cussing out  Може и на фото да ми покажете, да видя и да преценя аз какво имам и вие с какво работите. Благодаря!!!!

# 54
Според мен има и друга торта, която не ни показаха- солена и с мръФка! Да е жив и здрав! Все така вкусно да се грижи за прехраната ви!

# 55
Според мен има и друга торта, която не ни показаха- солена и с мръФка! Да е жив и здрав! Все така вкусно да се грижи за прехраната ви!

лошото е, че повече изнася, отколкото внася   Mr. Green Ама щом ум харесва - да ходи !
другата торта е вита Wink с наденички.
Благодаря, дами!

# 56
Днес явно не ми върви със снимките,извинете ме!формичките ми определено са малки 3вис.,5дъно,7горе.
302

Да е жив и здрав рожденика,все такива вкусни и красиви гозби да се творят около него!

# 57
  • Montana, Bulgaria
Днес станах с мисълта, че няма да готвя. За това, хумус с патладжан и печен патладжан със сирене и орехи, и пържоли на фурна. Никога повече няма да ставам с тази мисъл.

# 58
  • София
Вегинариански Овчарски пай

Крем Брюле

# 59
  • София
Забравих да си покажа пилешкото със зеленчуци в бавната тенджера.Снимах го ,като го поръсих с зелениите и после забравих в чиния да го щракна.

Общи условия

Активация на акаунт