Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 885
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
 Laughing
ще ходя в италия и ще ме пускат във фейса,
то това ще е първите два дни, аз колкото сладолед мога да изям, ник'ви снимки няма да ме спрат  Laughing

# 181
Кайсия, азотният бустер и аминото са съвсем различни продукти. Първият ти дава сила, енергия, експлозивност и концентрация по време на тренировка, а второто... ами те са си аминокиселини. Сега за въпросът ти протеин или амино - имат си плюсове и минуси и двата продукта, но няма причина да не може да се пият заедно. Аминото се усвоява много бързо - до 20 минути след пиенето му (особено, ако е прах), а протеинът - след час. Аз пия по време на тренировка амино, а след нея - протеин. Щом искаш уплътняване и покачване на мускулната маса, моят съвет е да си вземеш и двете. Ако трябва обаче да избираш амино или протеин, за мен протеинът е по-комплексната добавка.

# 182
  • тук и там
Blackisback,благодаря! bouquet . Ами аз всъщност не искам да покачвам маса,то май няма и как да стане -защото за сега не мога да работя със тежести.Но нали казват че при калориен дефицит,тялото посягало първо на мускулите..
Направих първата трен. от Дупемания.Сега ще изпия един протеин.Със кисело мляко или прясно обаче,иначе няма много приятен вкус.Нов ще купувам така или иначе тези дни и така и така ще ходя до магазина,ще огледам тогава и за аминокиселини.

# 183
  • София
Чета ви и се чудя не ви ли е страх от тези химикали, които пиете? Няма ли начин от натурална храна да си набавяте протеини и аминокиселини?
Фигурата е важна, но мисля, че здравето е по-важно!

# 184
  • Козлодуй
Чета ви и се чудя не ви ли е страх от тези химикали, които пиете? Няма ли начин от натурална храна да си набавяте протеини и аминокиселини?
+1

# 185
  • Велико Търново

Няма от какво да ме е страх.Страх ме е от лекарите и от лекарствата, които изписват.
Да не дърпам дявола за опашката, но последния път, когато съм пила лекарства е било преди 20 години, децата ми никога не са ме виждали болна/хрема, кашлица и т.н./ да пази Бог Praynig
Всяка от нас има различни цели и виждания Peace
Аз съм казвала деня ми започа в пет сутринта, в 6.20 съм вече в залата, а в осем съм на работното си място, след това отивам да си взема детете, де се приберем, да го заведа на гимнастика, да оправя у нас, да наготвя и т.н. трябва ми сила.В залата тренирам с тежести т.е. трябва ми сериозна подкрепа, само от храна не става.

# 186
И мен не ме е страх. Както не ме е страх от комбинираните витамини, магнезия и цинка.

# 187
  • Велико Търново
И мен не ме е страх. Както не ме е страх от комбинираните витамини, магнезия и цинка.
И мен не ме е страх, но единствената причина, поради, която не приемам никакви добавки от аптеката е, че нямам нужда от тях.Пък и съм в "бизнеса" и като гледам как всеки ден излизат поне по пет нови продукта ooooh!

# 188
Моят шеф тренира много и добавки пие много
той е почти на 60 де, но си е правил скоро анализ на кръвта, не само ПКК, и други още, и сега ще спира аминотата, бустерите и BCAA, само не го знам как ще живее без протеинови вафли
аз съм изпилаа почти всичко за отслабване, фет бърнари протеинови шейкове 10 години... ми по- добре е от това да си дебел
Сиска, не се дразни на Амур, тя също се ограничава, но както аз крия от себе си, че съм свила 2 реда шоколад, така и тя съвсем небрееежно ограничава храненето и се е убеждава,че не е на диета Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 21:15 от Herzen

# 189
  • Велико Търново
Herzen, не се дразня, ама пусто ВМ хранене не е панацея и стой, че гледай как може да надебелееш от режимни храни Mr. Green Сто пъти казах, че мога да изям 5 яйца, две пържоли вратни и да си засладя с половин, да не кажа цял буркан без да ми стане лошо Mr. Green
Единственото, което приемам от години е суроватъчен протеин и го пия, защото ми харесва Blush
Две сутрини пия буустер, вероятно ще продължа.Спешно, обаче трябва да се увлека по някой чужд мъж, че да ми потръгне отслабването Mr. Green

# 190
  • София
И аз успешно мога да надебелея с ВМ, особено сметана как обичам.

След уикенда съм +600грама, дано бързо да ги изчистя, хапнах си, но и спортувах много - карах кънки на лед, напоследък често ходя, доставя ми голямо удоволствие.

# 191
  • София
Аз тичах след работа 5к за скорост. Тази седмица няма да мога преди работа и ми е терсене. След пътеката не пих, ами направо излоках на дъх едно бцаа и после вечерях печено пиле. Единственото, дет скрих от себе си днес е египетско десертно блокченце от нещо като суров кадаиф с ядки, ма то беше толкова миниатюрно, че мога да се закълна, че не съм го видяла даже.
По темата с "химията" и "здравето" няма да се включвам, но в подфорума има в пъти по-опасни неща от... протеин. И аз не разбирам много от нещата, които се споделят в темата, но не смея да си помислям да упрекна някого, че упражнява правото си на избор.

Лягам да поспя! Щастие и хармония!

# 192
Аз за първи път ще пия бърнър! Много се вълнувам!  Flutter Два пъти съм купувала течен и съм го изхвърляла после, защото все забравях да го пия и го намирах с изтекъл срок на годност. ooooh!

Но магнезия пак да похваля, защото спира нощното потене. Така че се абсорбира добре от тялото. И гинекологът ми потвърди, че не си измислям. За перименопауза е перфектен.

Днес изядох целия свят. Уж нямах ПМС, дойде със закъснение. Карай.

# 193
И аз голямо вечеряне му дръпнах и то без да искам. Както си мисли колко хубаво мина обяда и всичко е под контрол и както си мислих, ч3 не ми се яде ... като се прибрах в къщи и видях лютеницата и си казах @Трябва да ям@ голямо съм прасе.
Единствено оправдание е, че вечерята беше в 16 и 30 и след това удържам виновно фронта.
Лека ви нощ . Не мога да кажа колко съм плюс или минус. Аз не ползвам кантари.

# 194
  • Козлодуй
Аааа никой никого не упреква в тази тема дай да се разберем и аз тренирам и затова въпроса за това дали може всички вещества да се набавят от храната живо ме интересува затова моля продължете дискусията Simple Smile
Напоследък ме подсетихте за магнезия и имам и го пия - добре ми действа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт