Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 865
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
Амур, нали знаеш, че всички сме различни и въпреки, че следя какво ям, тренирам и не ям високо-мазнинно съм щастлива.
Радвам се, че и ти си щастлива Simple Smile

# 166
  • София
Ааа, и аз съм щастлива и пия чай Simple Smile Смятам, че изглеждам супер, но винаги може и още (без да се вторачвам също искам да видя до къде мога да стигна).
Амурче, поздравления за вътрешния мир- това е по-важното, според мен поне.

# 167
  • Велико Търново
Не пия чай, няма и да пропия, руса съм и ми е трудно мисленето, но съм щастлива Mr. GreenСори, не се стърпях Blush

# 168
Много сте отслабвали уикенда Yum
Отварям и съм от начлаото на 9 та сега на 12 страница .
Уикенда ходихме на виличка та заместих всякаква гимнастика с разходки с децата, които гледат и снимат птици , палене на камината, носене на дърва за камината ( не само аз, но и аз ) Simple Smile

От днес пак съм на линия и ще опитам да действам по програма. Въпреки закуската. Тя беше малко повече от обрежимната. Хапнах малка филийка със саламче и кашкавал в микровълновата. Нататък ще видим.

# 169
Хайде и аз на линия..последния месец много храна изядох, тренировките разредих. До нищо добро не доведе. Водни килограми 1-2, нищо работа. Но главоболието и спазмите в корема. Сама съм си виновна да ми е за урок. Като се замисля, че до преди години така се хранех ежедневно, лошо ми става.
Аз започвам с моята си 90-дд и 12 часов фаст. С бавни темпове този път ще постигна целта и най-вече ще я задържа (все там се провалям). Продължавам и с пилатеса. Общо взето нищо ново. Просто ще дам необходимото на тялото, за да може да си свърши работата, а аз кротко и търпеливо ще чакам резултатите.

Поздравления на всички за упорития труд! Heart

Успешна седмица! Hug

# 170
  • Наблизо
Добро утро и от мен.Аз днес няма да се меря.Имах малко повече количества,от колкото трябва.
Вчера и днес ще правя почивка от велоаргуметър и съчетания,защото коляното ми почна да се обажда и не се чувствам добре.Преуморих го май.
Трябва да си купя колаген,четох че помага много при контузии.Можете ли да ми препоръчате марка нещо,ако е през сайт - да доставя в чужбина.Мерси!

# 171
приятелка си поръчваше Колаген от българска аптека. Доколкото помня нямаше разлика освен в цените.

# 172
Мисля, че сме положили достатъчно усилия, за да стигнем, където сме и да сме щастливи. Време му е да си пийкаме чай (и аз съм на чай) и да се радваме на живота. Аз с диети започнах да се занимавам още през 2013 г, когато спрях цигарите и ме беше страх да не стана повече от тогавашните 73 кг, бррррр. Още не съм забравила какво бузанче бях, ама мъжът ми ме харесва всякак и това е много подхлъзващо. Та на сегашните 60-61 се лигавя, че искам още 2 кг ( искам ги, но не толкова много). Направих много грешки, но и много научих за себе си, за храната като цяло.
Бих искала да ви споделя един файл с рецепти на Биляна Йотовска "Гответе здравословно". Имам я и мисля, че има добри идеи. Кажете дали се отваря?
https://lookaside.fbsbx.com/file/%D0%93%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%B5% … pJ7IP-765n16GJHYw

# 173
  • София
Beautiful, пила съм този и в магазина се засякох с мъж, който много го хвалеше също. Хидролизиран, течен.
https://healthstore.bg/scitec-collagen-liquid-1000-ml

# 174
  • тук и там
И аз започвам от днес със тренировките.Мисля да направя една тренировка на Руми.Не съм тренирала от 6 месеца,ще го карам по- лежерно да не ме скове кръста пак.Имам желание за движение вече. Преди, поради ниските нива на желязо ли-не знам,но нещо се чувствах все изморена и не ми се тренираше .Почти месец по-късно,е друга работа..И с храненето ще правя опити пак от днес-нали е понеделник. Mr. Green
Мисля и аз да вземам нещо преди/след тренировка.Сиска споменава азотен бустер,други- за BCAA.Не съм пила нито едно от двете.Нещо не мога да хвана разликата ..Азотните  бустери за маса ли са?И принципно,във протеините на прах няма ли добавени аминокиселини(защото и протеин мисля да си взема) или не са достатъчни?Та-Азотен бустер или BCAA?Или само протеин? И могат ли да се пият заедно-примерно BCAA и протеин?Целта ми е да не топя мускул-и без това нямам много, да не кажа-хич .
Амур,радвам се за теб!Дано всички успеем да намерим режимът,със който да се чувстваме добре и да имаме такива страхотни резултати-каквито са  твоите!

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 12:14 от Kaisia

# 175
  • Козлодуй
Днес на мен ми е последен ден от диетата Simple Smile Не смея да се хваля защото не зная дали ще задържа килограмите след месец ако съм на същите килограми - 58 ще се похваля Simple Smile
Много съм щастлива и ми иде да полетя въпреки влажното и неприятно време Simple Smile

# 176
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Simple Smile pvacheva, момичета, честито!!! Истински се радвам за вас Simple Smile
Страхотно е да се чувстваш добре в кожата си!

Днешното ми меню е толкова мммммм, нямам търпение да изям всичко Simple Smile

# 177
Simple Smile pvacheva, момичета, честито!!! Истински се радвам за вас Simple Smile
Страхотно е да се чувстваш добре в кожата си!

Морнинг!
Сърдита и подута съм, чувствам се все едно някой ме е бил с пръчки цяла нощ Simple Smile
Сис, започнеш ли седмицата с тренировка и всичко е 6 до небето после!

Присъединявам се и към двете изказвания Simple Smile Не можах да се наспя, събудих се с 1 час по-рано. Направих 10 цикъла на слънчевия поздрав + няколко от позите в изправено положение на Аштанга.

Днес, +300г, но смятам, че е задържане на вода, не знам дали не съм в овулация. Четох, че чаят от хибискус действал отводняващо, а помагал въпреки всичко да се запазят минералите в тялото. Имам хибискус, та ще пробвам, да видим Wink

И днес на обяд вместо чия, сушени сливи ще сложа към овесените ядки.

Вие като задържате вода, пие ли ви се вода? Знам, че ми е странен въпроса, но понякога изобщо нямам желание да пия вода и имам усещането, че това се случва, точно когато съм задържала вода...затова ми е интересно 

# 178
пие ми се повече, по тази причина не вярвам, че се оправя задържането с пиене не още вода
ми не се оправя при мен, но ми пресъхва устата и се наливам

на 21.02 трябва да съм стройна и красива
наздраве с чайче до тогава  Mr. Green  food010

# 179
  • София
Мнооого бях жадна снощи, езикът ми беше като шкурка в устата (днес цъфнах де, но менопаузата явно чука на вратата), а в същото време имах чувството, че пръстите на ръцете ми ще се пръснат.

Херц, какво се случва на 21.02? Гледам не е събота или неделя, ама то не пречи и делнична сватба да организира човек..

Общи условия

Активация на акаунт