Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 852
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Привет, момичета! Свалям килограми и съм доволна. Внимавам какво ям и кога го ям. Отчитам се за тази седмица --1,5г. Днес не се чувствам добре и нямам апетит, дори ми се гади. След овулация съм, усещм болка около яйчниците, ниско в корема и в кръста. Упражненията, които си правя ще отложа за след един, два дни.

# 121
  • Наблизо
Оф..почивните дъждовни дни са доста трудни за спазване,без да се олее човек.
Аз направих чудесна ябълкова тарта и хапнах 2 парчета.Сега ми е много тежко и май пак ще съм на бульон за вечеря,тъй като всичко се случи след като се наобядвах.
Ще се кача обаче на велоаргуметъра,да намалим калорийния приток,сутринта направих 2 км разходка,добре ми дойде.

# 122
Привет, момичета! Свалям килограми и съм доволна. Внимавам какво ям и кога го ям. Отчитам се за тази седмица --1,5г.

Ей, браво на теб! Дано и аз се похваля скоро.

Аз броя калории и си спазих предизвикателството- ядох карфиол с омлета от 4 яйца, а за довечера съм си купила броколи. Имам много сварен карфиол за следобедна закуска.
За десерт 2 банана. Не че ям десерти, но бях много гладна, и ми трябваха още вгх за да не озверея. Започнах да си разпознавам нуждите, което ме радва.

СЛед тичането бях 50.9 на обезводнено, аз съм първи ден цикъл. За първи път от години не съм +2кг!!! Но може и да е заради вечерната иглика която пих. Но аз и друг път съм я пила, според мен е ефект от правилното хранене.
Сутринта на гладно бях 51.4кг.

За протокола- тичах 16км фартлек, затова си позволих 4 яйца и банани. Закусих овес 70гр със стафиди 40гр и малка ябълка.

Доста ми е захрата, по дяволите...сегата като си гледам колонката във фитнеспала не съм доволна.
Трябва да махна стафидите и бананите докато не сваля килата. Да му се невиди.... Thinking

Ако не тичах по толкова, не бих бутнала банан и с пръчка.

# 123
Привет, група Hug
Минавам да се отчета Grinning От две седмици получавам комплименти, че съм отслабнала и ми е много странно. Въртя се около Зоната - кога меря, кога съм на око - харесва ми Heart Eyes Утре ще минавам през разплакващото устройство SmileLaughingSmiley
Да споделя днешния ми обяд - 6 пъдпъдъчи яйца, 100 цедено мляко с печен пипер и бадеми + 30 г нахут, десерт 2 бл. черен шоколад. Това си го добавих като награда за взетите изпити 2 от 5. Поканени сме и на пица, така че дано удържа положението. Трябва да си избера нещо вкусно и да не гледам в чуждите чинии. Толкова е лесно и просто Thinking 
За темата с вманиачаването - всички малко или много сме, но не смятам, че е лошо да се интересуваш кое как ти влияе на тялото и душата Simple Smile
Вачева, действай по диетата и му мисли какво ще правиш като захранване, за да си струват усилията ти. Много хубаво, че си имащ действаш режим. Трябва да коригиращ оливащите вечери иначе влизаш в омагьосания кръг. Знам, че си го знаеш, ама да кажа Simple Smile. А 500 г пиле никога не съм яла, дори и на Дюкан. Сега ми се полагат около 100 г на ядене, как ми малее, хаха. Е, свикнах де.
Проблем със задържане на водата нямам, нито с тоалетната и дано да е все така. Като чета какви магии правите, за да решите тези проблеми. Ужас. Да не ходя до веце ми се случва само, ако прекаля с тестено и си знам.
Относно готвенето - и аз обичам прости и елементарни ястия. Засега ми се получава.
Сис, за изварата въобще не те разбирам. Ям я само, защото е добър и евтин протеин Laughing
Честито на всички за минусите. Много се радвам за успехите, къде 100 г, къде 500,а пък 1,500 е чудесно. Само така.

# 124
80 DO e съкръщение от 80 Day Obsession Eating и е хранителен режим към тренировъчна програма, която излезе на скоро платена и вече я има в един руски сайт от където я гледаме. Аз все още тренирам по Fitness Blender програмата. И двете имат и веган хранителен план, който сега ще разучавам. Иначе няма да тренирам за сега по нея, започнала съм друго и ще го довърша.

Ядох на обяд пилешка пържола от бут и малко салата и още ми се повръща... не ми действа ок месото и пуст инат, че съм решила, че с него ще отслабна, що не си слушам интуицията не знам... за пореден път се ядосвам на себе си, че позволявам "всеобщите истини" да ми влияят. Патка...съм...

# 125
  • Наблизо

Ядох на обяд пилешка пържола от бут и малко салата и още ми се повръща... не ми действа ок месото и пуст инат, че съм решила, че с него ще отслабна, що не си слушам интуицията не знам... за пореден път се ядосвам на себе си, че позволявам "всеобщите истини" да ми влияят. Патка...съм...
Недей се обижда така!И аз съм минала от там - мантрата,че само ако ръгаш месо и сланина се отслабва и никакви въглехидрати,освен това което има в салатните зеленчуци!Всеки е различен,аз примерно ям месо и то доста,но въобще не обичам мазното.Махам всякаква сланина и я давам на любимия,маслото ни стои по един месец като купя 250 грама,ако не направя някоя тарта(рядко е) и най-вече слагам зехтин по салати и ако правя нещо.
Аз съм си казала повече зор не си давам и насила няма да ям вече нищо.Разбира се,в сегашното ми състояние съм се стегнала,(през повечето време) следя как и какво ям и се усещам по-лека..въпреки 'ужасяващите и вредни''въглехидрати.
Преди години си скапах метаболизма с НВВМХ ,освен че ядях с отвращение накрая.

# 126
  • София
Тя яде сутрин по 2 банана. Това ако не е въглехидрат, аз съм Ваня Червенкова Simple Smile

# 127
  • Наблизо
Тя яде сутрин по 2 банана. Това ако не е въглехидрат, аз съм Ваня Червенкова Simple Smile
Имах предвид да се насилва да яде нещо,което не обича защото е прокламирано като вълшебство за отслабване.
Другото,което съм написала е пример от моя живот.

# 128
  • София
Само исках да кажа е, че явно не обича месо (или по-скоро обича животните), но е далеч от никаквите въглехидрати Simple Smile Разбирам я, аз съм така с рибата...
Зизу, все така, успех!

# 129
  • Козлодуй
airamber, и аз искам да я видя тази програма 80DO от къде да я намеря? Simple Smile
Зизу и мен зоната ме привлича но само ако има някъде готови менюта а тя не става да готвиш за цяло семейство Simple Smile
Духче благодаря за обяснението за 80DO ама пак не ми стана ясно в кой сайт са я намерили Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 яну 2018, 17:32 от pvacheva

# 130
Ще ти пратя линка на лс. Ако забравя напомни ми че съм през телефона.

# 131
  • Наблизо
Само исках да кажа е, че явно не обича месо (или по-скоро обича животните), но е далеч от никаквите въглехидрати Simple Smile Разбирам я, аз съм така с рибата...
Зизу, все така, успех!
Аз те разбрах,ти не ме разбра.Не казвам,че духче яде така..а че аз се бях подлъгала по мантрата мазно и месо и ядях въпреки себе си и си докарах проблеми.Явно и тя е така с месото и яде въпреки себе си.

# 132
Бийпс, благодаря Hug
Вачева, според мен става. Готови менюта има многооо, а какво правя аз. Купувам любимите ни продукти и готвя каквото обичаме, после аранжирам според таблицата. Вчера сме хапвали огретен - броколи, сирене, яйца и гъби. Гледам за тези продукти колко грама са разрешени и толкова си сипвам. Другото което обичаме е пържоли, яйца, салати, млечни - аранжирам според грамажа, който е разрешен. Щом съм сита и доволна, значи всичко е точно.
Относно вредните В - и на мен ми дойде в повече как не бива да се яде царевица, боб, леща, нахут, банани и още храни, които харесвам. Не забелязвам да ми пречат по-никакъв начин и се радвам, че това ограничение отпадна. Но може би има хора, на които им влияят зле. Затова всеки трябва да прецени за себе си.

# 133
Да, така е. Ям го въпреки себе си в момента. Споделяла съм, че имам моменти, в които наистина ми се яде много - не повече от 3-4 пъти в годината.
 Човек пораства в себе си, един ден осъзнава, че не може да спаси света, че идеалите са нещо прекрасно, до момента, в който не започнат да пречат на реалния живот, на социалния живот, до момента, в който спират да бъдат нещо идеалистично и красиво и се превръщат в затвор - от тази гледна точка вече нямам толкова силни морални скруполи да опитам и дори да изям порция вкусно месо.
Но идеалите не са вкусовите препочитания, за които в момента говоря. Аз просто никога не съм обичала тези хранителни групи. Отслабнах много без да ги ям или ги ядях в много вкусни съчетания - ако сега някой ми каже, че ще отслабне с палачинка от разтопен мазен кашкавал, пълнена със запържени гъби, ще му кажа много здраве. Ще му кажа същото и ако ми каже, че отслабва с торта, черен шоколад и пица. НО е факт, че аз отслабнах точно така. Както и да е, темата не е за мен и вкусовете ми, по-скоро исках да кажа за интуицията. Защото днес аз не исках тази пържола, много повече исках чушки с ориз или боб на фурна или дори два банана, обаче в главата ми се е набило това с протеините и то взе решението за обяда ми, а не вътрешното ми желание.

# 134
  • Козлодуй
На мен ми вредят въглехидратите подувам се от боб но не отричам че е полезен Simple Smile Да духче всеки отслабва с каквото може Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт