Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 493
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз купувам подобен протеинов хляб от Била и Фантастико.

# 496
  • София
Във Фантастико съм виждала рядко хляб на Mestemacher; също е добро решение; В са нещо от сорта на 12-13 гр на филия.

# 497
Добро утро. Доволна съм от себе си. Цяла седмица държа ВГХ минимални, на гости сме при сестрите ми и пропуснах и паниран сладолед, и тиеамису и всичко.

# 498
  • тук и там
Добър ден!Днес ми е плодов.До тук съм на две ябълки и 4 бр мандарини.Сготвих на домочадието, без да опитам даже манджите. Казах им че съм на диета, каквото съм сътворила -такова.Не са седнали още да обядват,ще видим после какви ще са коментарите..Твърдо съм решена да го изтикам този плодов ден!

# 499
  • София
Здравейте момичета,
приемате ли нови попълнения в редиците си Simple Smile
 Аз съм от тези които имат да свалят много килограми. В момента съм 70 кг, целта е 50 кг.
На вм нвх режим съм от два месеца. Ходя на фитнес два пъти седмично и на аква аеробика два пъти в седмицата.
Вие как успявате да се организирате за ходите на работа и фитнес през седмицата. На мен тези неща не ми се получават. Ще трябва да променя нещо в програмата си и пак не се виждам да успявам.

# 500
Момичета, благодаря за топлото посрещане!
Днес ми е втори ден на житен режим. Но днес не изпитвах глад нито на закуска, нито сега на обяд. Малко на сила ядох.

Какво правите като сте на някакъв режим и трябва да ядете, а не сте гладни? Примерно мисля за хора, които се хранят на 3-4 часа. Едва ли са гладки всеки път. Прескачате ли ядене или ядете?

# 501
  • Велико Търново

Вие как успявате да се организирате за ходите на работа и фитнес през седмицата. На мен тези неща не ми се получават. Ще трябва да променя нещо в програмата си и пак не се виждам да успявам.

Добре  дошли на новите момичета в темата Hug
Понеже не мога да направя денонощието 28 часа, ходя на фитнес преди работа.В 6.30 съм в залата и тренирам до 07.25, къпя се, обличам се и отивам на работа, там се гримирам.
Понеже съм ранобудна така ми е идеално, в краен случай мога и вечер залата работи до 22 часа, но вечер не съм твърде активна.

# 502

Какво правите като сте на някакъв режим и трябва да ядете, а не сте гладни? Примерно мисля за хора, които се хранят на 3-4 часа. Едва ли са гладки всеки път. Прескачате ли ядене или ядете?

Добре дошла! bouquet

Аз съм от гладните, храня се по 4-5 пъти на ден, обикновено 4 пъти. Петото може да е 1 варено яйце, да речем. Вече много внимавам да не пропускам хранене, защото после наваксвам с количеството. Но си огладнявам, де.

Моята цел е да държа метаболизма активен. Организмът трябва да резбере, че не го чакат гладни години и да се освобождава от мазнините, вместо да си ги стиска от ужас, че Дезидерата ще го умори от глад. Laughing

Всъщност храненията ми са по 350, 400 калории- 3х400, снак 300-350 събират се 1500-1550ккал.
Бях болна и хапвах по-малко, но сега ще ги дръжа около толкова, имам да свалям последни мазнини от краката, около 4см. И 3см от талията няма да върна. Laughing
И според Фитбита ми толкова ми трябват за да отслабвам, и според няколко публикации, които четох тези дни. Само трябва да си следя протеина и макросите и съм пушка!

Роузи беше напълно права, нищо стряскащо нямаше в предложените от нея 1400кал. Hug

Чисто хранене, разбира се, без боклуци. Peace Продължавам си с палеото и ми е добре. Това е моето хранене (без пшеница, зърнени, бобови и млечни). Ясно че без захар. Изключение е овеса, но не го ям всеки ден.

Анна-Мария, добре дошла и на теб! Успех! bouquet
Аз съм от супер мотивираните- 3 пъти седмично си влача големия сак с мен на работа. Голяма съм картинка изтупана и със сак (ама е мнго як! Heart Eyes). Нямам избор. Или без тренировка, или с жертви. Децата ми тренират по същото време, преди имаха бавачка. Оказа се, че цената е еднаква за цъкане на дивана и тренировка с професионален боксьор. ooooh! Да бях се поинтересувала по-рано.

И тичам в парка- безплатно, удобно, идеално. Препоръчвам с две ръце!
И всички приказки колко е безполезно кардиото са вятър и мъгла. Пулс в покой вече имам 52. Паласки 0, целулит 0, брич 0. Ама аз брич нямам от години. Виж борбата с целулита и паласките беше безмилостно жестока. Да се похваля. Ами обичам резултати, нали затова пишем тука, не?

# 503
Ох, писах, писах и накрая... Да...

Та аз тренирам след работа през работните дни и когато ми е удобно уикенда. Тогава повече ми харесва, защото имам цялото време на света и мога да си направя с кеф всичко на спокойствие, че е и по-спокойно откъм посетители. Принципно имам кростренажор вкъщи, но както се казва - искам да го ползвам, ама нямам желание. Grinning Сутрин е вариант, но тогава съм активна и предпочитам да уча преди работа.

Аз си напазарувах, след малко запретвам ръкави да готвя. Идната седмица ще заложа на постно готвено зеле с домати, салата от моркови и цвекло и пилешко филе. Тази седмица беше по-различна в храната само откъм закуската в сравнение с миналата. Пък цялата съм в пъпки - лице, рамене, гърди, ключици, дупе... Закуската тази седмица ми беше овес с кисело мляко и канела. Дали е възможно от тях да са тези пъпки?

Beeps, в залата са започнали да изчезват и уреди за гърди. Пътеките още ги няма Rolling Eyes Днес иначе тренирах бицепс, задно рамо и гръб. Правих и 10 минути пътека. Преоткривам заличката за жени. Празна уж откъм уреди, но реално всичко може да се прави. И на спокойствие.

# 504
  • София
И аз се изпъпчих тази седмица, нямам промяна в храненето, не съм в цикъл, в пубертет още по-малко Simple Smile Иначе от потта при бягане имам дребни мънички в задната част на раменете...
Заличката е супер, но е мъничка, а аз все нацелвам една мацка дето почти танцува и държи да се зяпа в огледалата. Може някакъв ремонт да планират, ще питам във вторник!

Днес тренирах цяло тяло у дома с дъмбели, крив лост и торба. Горна част не съм тренирала от три седмици и сега ми трепери ръчицата, но пък не съм свалила работни кг. Изпих си после мострата от един Амикс с фъстъци, малеей това е моя вкус!
Преоткрих лененото семе  с лъжица протеин в кисело мляко.

Сега лежа намацана с антицелулитна кална маска, опакована във фолио...Нямам бавачка, но имам мъж с разбиране! Simple Smile

# 505
  • София
момичета, благодаря за топлия прием Simple Smile
аз тренирам около два часа на тренировка. 40 мин кардио и другото е натоварване за цялото тяло, нали ходя по два пъти в седмицата. Вечер ходя на аква и не съм сигурна дали две тренировки на ден няма да са ми много. Аз има и друг проблем, работя на смени и давам нощни. В деня на дневната смяна 12 часова, не мога да тренирам, вечер съм уморена. Тренирам преди нощната, но след нея мога евентуално на аква да отида, защото е вечерта и до тогава съм се възстановила. Дали да не заменя аквата с йога!? Според мен аквата е за кеф, никакъв резултат не виждам с нея. Ще помисля за парка, малко ме е страх от кучетата които разхождат там.

# 506
  • тук и там
Добро утро!Изкарах вчерашният плодов ден.Отчитам си го като успешен,въпреки че доста плодове ядох и калориите съответно са били доста но надявам се по-нататък да стане по-лесно.Та плодов ден си беше,но ядох ябълки,мандарини,нар,банан,пак ябълка,пак мандарини и завърших с грозде..Гладна си бях през цялото време-но както казах,като за първи плодов ден -нормално.Днес белтъчен. Simple SmileМисля да го изкарам на свински пържоли и салата .На кантара мисля да се кача след 4 дни-тоест да са минали 8 дни поне от началото на диетата.Днес ще ходя при ЛЛ за резултатите от ЯМР и ще коментираме и щитовидната.Надявам се да не ми се скапе деня и по-важното,да не се поддам на  емоционално хранене след това.
Успешна седмица!

# 507
Мина ми дрениращия масаж - голям кеф. Абсурд вкъщи да се намачкам по същият начин, но като цяло повечето движения бяха от долу нагоре и от външната страна на бедрото към вътрешната. Много ми се ще да ходя редовно, но за момента финансово няма да ми се получи. Здраве да е.

# 508
  • тук и там
Аз не се стърпях и се качих на кантара.Зарадва ме много днес,след плодовия ден съм 81,5кг(-1,5кг).Да видим след следващата 4-ка как ще е ,защото сега си мисля че по-скоро вода съм източила.Вода,не вода-важното е че мръдна надолу Grinning!
Марена ,когато ти е удобно ми драсни на лични къде ходиш на лимфо дренаж .Аз по план чак юли ще се прибирам и не знам дали въобще ще стигна до масажи,но да имам адреса на добра масажистка за всеки случай. bouquet

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 12:13 от Kaisia

# 509
  • София
Блеки,
Скрит текст:
ето къде са уредите Simple Smile Simple Smile
"TopFit е ексклузивен фитнес партньор на тенис турнира #SofiaOpen2018. Залата, в която тренират тенисистите, е изцяло оборудвана с наши уреди 😎🎾🏆"

Общи условия

Активация на акаунт