Интериорен SOS /9/

• 120 443
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
  • София
ама масата ще е върху светъл килим

# 556
  • Стара Загора
ама масата ще е върху светъл килим

И се "връзва " с пода и секцията !

# 557
И според мен килимът е малък, ама мисля, че може да остане, ако го наместите по-централно спрямо дивана, да се пъхва симетрично и под лежанката, и под ъгловата част. И го дръпнете малко по-напред, да се показва отстрани на ъгловата част. Ако той остане, шарените възглавнички трябва да заминат. От масичките харесвам  втората. Моето мнение е, че има ли шарен килим, по-добре да няма друго нещо шарено отгоре, а пък мраморната масичка също минава за шарена, поне за мен.

# 558
  • В градината...
Да, точно, при светлия килим особено, кафявата маса стои като изрязана дупка в килима.

# 559
Да, точно, при светлия килим особено, кафявата маса стои като изрязана дупка в килима.
И връзва композицията с мебелите и пода...

а сиво-белия мрамор изглежда като "разлято...."

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 13:49 от peneva_a

# 560
Благодаря ви за мненията. Килимът ще го върна и ще търся друг, по-голям. Светъл ще е, защото подът и вградената секция са много тъмни и искам да е нещо контрастно от пода.

# 561
  • София
после пак снимка моля

# 562
после пак снимка моля
Ще пусна да, само да се наредим Simple Smile

# 563
На мен пък точно такива ъглови дивани не ми харесват. Ако единият ъгъл / този , левият / липсваше , килимчето щеше да е добре. 

Аз от есента се оглеждам за диван и все не мога да си избера Rolling Eyes

# 564
Този не е ъглов, ами направо е П-образен.
Ако килимът се центрира, може и да стане по-добре.

# 565
Този не е ъглов, ами направо е П-образен.
Ако килимът се центрира, може и да стане по-добре.
За да се центрира килимът и да стои добре, трябва да е по-голям.

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 00:30 от Плажче

# 566
Благодаря ви за мненията. Килимът ще го върна и ще търся друг, по-голям. Светъл ще е, защото подът и вградената секция са много тъмни и искам да е нещо контрастно от пода.
И на мен лежанката на дивана ми идва малко в повече (или ъгъл или лежанка....) и двете някак ми блокират пространството, дивана се "затваря" само в посока секцията с телевизора. Но всичко това е въпрос на вкус и удобство... При така "затворен" диван помисли дали ти трябва масичка в средата, то не можеш да стигнеш удобно от никъде  за сядане... Аз преди да поръчам дивана си направих една подобна схемичка на "маршрутите" в стаята (все пак е хол/трапезария/кухня на площ 6,8*3,6м), както и преди да поръчам масичката (масичките - сложила съм две малки под подлакътниците и една квадратна насред стаята до дивана, но аз имам абсолютно празен килим 2*3м Wink плюс пространство откъм късите му страни...)
Дали няма да е по-удобно с две малки помощни масички встрани до дивана (по подлакътника на лежанката и в другия край до подлакътника Rolling Eyes Нещо такова
Скрит текст:

Килими: ако харесвате
Скрит текст:
с "класическа" визия, този модел има 300*200
и има синьото от възглавниците Wink
или пък нещо на по-едри шарки 290*200

или

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 08:28 от peneva_a

# 567
Да, има място за странични масички, но тях накрая ще ги мисля. Първият и последният килим да не са от ИКЕА? Гледах много подобен там като първия, но пак ще дойде твърде шарен мисля.
Искахме диванът да ни е удобен и да може и двамата да сме седнали с изпънати крака. Харесваме си го много Simple Smile. И предишния ни беше подобен и така сме свикнали.

# 568
Да, има място за странични масички, но тях накрая ще ги мисля. Първият и последния килим да не са от ИКЕА? Гледах много подобен там, но пак ще дойде твърде шарен мисля.
Искахме диванът да ни е удобен и да може и двамата да се седим с изпънати крака. Харесваме си го много Simple Smile. И предишния ни беше подобен.
Първия само е икейски, другите са от Килимия, имам подобен, много съм доволна от качеството - мек и не се сбива... (към модераторите: ако е реклама, моля кажете да изтрия или направо го изтрийте Simple Smile)
Преди да вземеш "централна" масичка, помисли кое ще ви е по-удобно... може да сложиш един кашон на мястото на масичката и да го пробвате за седмица, колко точно пъти ще се ритне при заобикаляне  Wink (като махнете първо матрака, който променя нормалния достъп до дивана)

# 569
Последният ми харесва, ще търся подобен.
И да добавя, че в магазина, от където взехме диванът, имаше кръгла тъмно кафява масичка - стоеше много добре, имаше предостатъчно място за минаване.
Ето снимка:

Общи условия

Активация на акаунт