Интериорен SOS /9/

• 120 401
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
  • In transit
Чудесно е станало. Много ми харесва. И аз мисля, че това, което си направила е достатъчно, няма нужда от още рафтчета.

# 586
Няма нищо общо с предишния коридор, светло и приветливо е. Наистина, не претрупвай с повече неща, излишно е.
И без това ще започнете да блъскате дрехи по закачалката, нали знаеш какво става с времето. Над обущарника виждам една хубава картина аз. И толкоз.

# 587
Правих го миналата година в края на лятото, до момента успявам да го поддържам разчистен от излишни дрехи и багажи.
Первазите бих искала да поставим на клипси, но не открих за този модел и отложих.
Ето снимки, перваза е MDF модела е FU 82 L съжалявам, че не са в скрит текст, но съм на мобилния и не откривам иконката.

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 10:20 от mimoza7710

# 588
mimoza7710, поздравления! Страхотно се е получило!
А белият шкаф за обувки трябва ли да се прикрепи към стената? Той има само 2 предни крака. На мен ми харесват тези шкафове.
А до колко е функионален? Колко обувки, боти и т.н. можеш да побереш?

И аз се притеснявам от прекалено тъмни цветове в коридора, защото принципно не е много осветен.

# 589
mimoza7710, поздравления! Страхотно се е получило!
А белият шкаф за обувки трябва ли да се прикрепи към стената? Той има само 2 предни крака. На мен ми харесват тези шкафове.
А до колко е функионален? Колко обувки, боти и т.н. можеш да побереш?

И аз се притеснявам от прекалено тъмни цветове в коридора, защото принципно не е много осветен.
Шкафа е с четири крака, които са продължение на самата рамка, а не са монтирани отделно. Това, което се вижда отпред е и отзад, с разликата, че гърба е от фазер или нещо подобно. Има една лента, която можеш да използваш да допълнително прикрепяне към стената, но за мен е излишно-стабилен е и не се клати изобщо.
Рафтовете са с по едно вътрешно отделение, което се регулира според височината на обувките. Колко чифта....12-16 зависи зимни или лятни и колко са високи. Почиства се много лесно въпреки, че е бял.

# 590
Много ти благодаря, mimoza7710! Така като гледам ще може да побере и обувки, маратонки на мъжа ми, който носи 48-ми номер.

# 591
Много хубаво се е получило!

# 592
  • Plovdiv, Bulgaria
Страхотен коридор! Много ми хареса, поздравления за труда!

# 593
Много ти благодаря, mimoza7710! Така като гледам ще може да побере и обувки, маратонки на мъжа ми, който носи 48-ми номер.
Икейския наистина е с 2 крака Anguished
Най-добре да го прецениш на място за стабилност.Моя е този, но не го намирам в българския Юск, за да го кача. Купих го за 180лв. При редовна цена 230лв. Пейката с която е сниман е страхотна, но идваше широка за нашия коридор .
https://jysk.co.uk/storage/shoe-storage/shoe-cabinet-aulum-2-compwhite

# 594
Бих искала да изкажа големи благодарности на Нивиана и да покажа какво се получи, след като точно изпълних стриктно указанията й за промяна:
Преди:
Скрит текст:

След:
Скрит текст:

# 595
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, сега прилагам и снимка към питането ми от вчера. По съвет на --Gal--  да има килим пред секцията, а не пред дивана, което много ми допадна като идея избрах тази черга.
 Ще съм благодарна ако ме насочите към някои тъкани или многоцветни кръгли подложки за маса.

Скрит текст:
Слагам я и пред масата, само за сравнение

Скрит текст:

а това е жалкият ми опит да си изтъка такава подложка.

Скрит текст:

# 596
Икейския наистина е с 2 крака Anguished
Най-добре да го прецениш на място за стабилност.Моя е този, но не го намирам в българския Юск, за да го кача. Купих го за 180лв. При редовна цена 230лв. Пейката с която е сниман е страхотна, но идваше широка за нашия коридор .
https://jysk.co.uk/storage/shoe-storage/shoe-cabinet-aulum-2-compwhite

Да, спомням си много добре и този вариант. И на мен пейката също много ми хареса. Явно вече количествата са изчерпани и заради това го няма на българския сайт. Може би преди година и повече съм го виждала.

# 597
  • Canada
Мимоза7710, много добра работа! Поздравления! Simple Smile

# 598
Бих искала да изкажа големи благодарности на Нивиана и да покажа какво се получи, след като точно изпълних стриктно указанията й за промяна:
Преди:
Скрит текст:

След:
Скрит текст:

Колко мило ! Браво на вас! Стои по стегнато и чисто.

# 599
Има ли тема само за дивани - нашите дивани или нещо такова?

Изключително трудна тема са ми , а трябва повече време за да се разбере как се държи някой диван във времето.  По-мащабно изследване един вид:) И по устойчиво.  Искам да стъпя на чужд опит,
за да мога да препоръчвам не само по цвят и външен вид.

Общи условия

Активация на акаунт