Да бягат болестите надалече от октомврийското човече! - Тема 20

• 74 722
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Аз за първи път също чувам за тази гънка! и аз явно съм от лошите майки ( не си гледам детето в планината и не му давам био до откат)  Rolling Eyes Bowtie

Поли, пак е добро начало, щом другото е отхвърлено. Успех, с кинезитерапия и правилна диагноза сте ход напред.

# 121
Поли пожелавам бързо да напредне с кинезетерапията.
Щом вече е установен проблема ще се справите.
А за гънките вината не е твоя, на мен ми го казаха още в МД, по-късно и педито ги следеше тези гънки да са ок.

# 122
Poli бързо възстановяване вярвам ,че малката ще проходи . Аз съм с много силно главоболие незнам вече

# 123
Хей момиче как сте ? Как си прекарвате събота и неделя ?Вчера водих Малката на вън и на детската площадка се отскубна от мен и падна и си одра носа. Кофти ми стана почуствах се виновна .Промих и раната и не се наложи лепене .

# 124
Поли Disappointed
Дано проходи и мине по- леко рехабилитацията. Мисля, че със замятането на крачето, детето се опитва да оправи проблема.
Анита, малкото геройче още доста ще пада, не си лоша майка, просто така се учат.
Моята на три пъти пада на зад и все си удря главата в нещо та и ние откачихме, но слава богу без последствия.
Моето диване няма да спи спокойно сигурно до 3 г . Вече съм отчаяно зомби. Мажа се с фондьотен , дано не е толкова очевадно  Smiley

# 125
Alja98, разсмя ме , аз пък си давам кураж, че до първи клас ще започне да спи по цяла нощ Simple Smile.Иначе фондьотен не слагам още ама ми даваш идея Wink.
Поли, всичко ще е наред! Прегръдки! Пиши след прегледа.
Ние бяхме навън и после го заведох у наще, а аз уж ще чистя....ама май ще дремна малко и тогава работата.
Ани, бързо да минава на принцесата.

# 126
  • София
Дария е на Суметролим вече, защото въпреки че хремата ѝ мина, гърлото още е червено. Скоро до ясла няма да стигнем.

А на работа пак цял ден луди. Диви скандали задето нещо не може да се отвори и даде на блистер. Почва се с гневни възклицания, викове, обвинения какви сме алчни, колко са високи цените, каква е скапана аптеката, как еди къде си всичко им делели и давали и се приключва с поздрави на роднините по женска линия и пожелания да фалира обекта. Леко ми писва на моменти.

# 127
Innerline добре те разбирам/ работя в бранша/, като не им угодиш е така. Вече на доста места дават и на блистери някои лекарства. Ама сигурно е политика на вашата аптека.

# 128
Момичета как издържате на тея пари ? Аз вече се чудя какво да продам,как да пазарувам за вкъщи ? Срам ме като си купя нещо за мен дори то да струва 1,50  и се крия Sad

# 129
Ох, Анита... Аз за това се върнах след годинка на работа, защото с тия пари щяхме да ядем паркета вкъщи....

# 130
  • Варна
Привет момичета как сте?
При нас Гоги има проблем с 4 горни зъбки... Има кариес и даже едното му зъбче днес се от чупи и падна малко пърченце. Водих го на зъболекар диагнозата е кариес на млечени зъби в ранна детска възраст
И лечението е под анестезия и за два три часа да се изчистят зъбите и да се оправят... Много е неприятно и Гоги го боли като му мием зъбките...

# 131
# 132
Нори,лоша работа.
Малката пък падна от спалнята,не видях как точно,че беше с баща си,но порева доста и има цицина отстрани на главичката. Много се притесних,до сега не е падала така лошо,а и бързо забравя,пък тоя път рееев...  Сега легна,а на мен ми е едно свито. 😔

# 133
Нори, да минава бързо...а казаха ли от какво е тоя кариес на толкова малко дете?
Anyyyone, не се притеснявай, всичко ще е наред.

# 134
Ох, милия Гоги
Anyyyone знам какво ти е мойта пада като беше по малка ужасно е .Не се тревожи всичко ще наред на почти всяка майка се случва.Следи за повръщане ....Мойта пък нещо ми се видя топла ,мрънка незнам от какво е  може и от зъб да  е ...

Общи условия

Активация на акаунт