Да бягат болестите надалече от октомврийското човече! - Тема 20

• 74 723
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Мерси. Аз знам,че тя вече е забравила,но не и аз. Иначе нарочно я подържах будна да видя дали ще има нещо,но накрая почна с белите и се уверих,че е ок.😃
Ани,дано да е зъб.

# 136
Събуди се и гори защо пак болна не мога момичета Sad

# 137
Нори, много неприятно. Та, те таман са поникнали и вече с кариес, на какво се дължи? В какъв свят живем, направо не мога да си обясня понякога. Ще трябва да оправите зъбките, горкото Гоги, иначе ще го боли, а и може да стане по-лошо. Не познавам детски стоматолози, дано попаднете на читав. Прегръдки.
Ениуан, милите чочковци, още колко имат да падат и стават. Аз предпочитам да съм видяла как точно е паднала,  защото имам голямо въображение и става страшно.
Дами и чочковци, ние отиваме в Музейко малко на игра.
На Патето зъбът  който избива близо месец и половина, казаха, че всеки момент щял да избие. От два дни вдига температура и много реве, когато има допир в зоната на устната, полудях с тоя зъб. Вчера до зъболекар и УНГ стигнахме, защото пъпките в гърлото още си стоят, няколко са вече, а венеца й беше толкова подут, че чак мек, та си вкарах филми за гной, за усложнения, за мозък.... От две нощи не мога да спя, така зверски ми се разширява таза, че краката ще ми паднат вече, събуждам се от болка, та, да, филмите не закъсняха. Е, двамата доктори казаха, че всичо е ок и скоро щял да избие зъбАаааа, а, да видим кога.
Лек ден!

# 138
Леле Pure,ама и ти с твоето въображение. 😃 Хубаво,че са я видяли специалисти и са те успокоили. И дано избива вече тоя зъб. А за паданията ми е ясно,просто дългия рев ме притесни,но явно се е изплашила. Иначе редовно си пада,но сега нито я видях как,нито къде се удари,та за това. Вече е забравила. 😊 Приятно Мизейко и игри! 🤗
Ани,как сте? Свалихте ли Т? 🤒

# 139
Анита, дори и да не ходи на ясла и да не я събираш с други деца, ти, мъж ти или някой друг, който идва при малкото, може да донесе нещо, дори самият той да не е болен. Аз ходя на работа с маска ( в метрото и тнт, мъж ми също), а някой колега, като ми дойде сополив и кашлящ на работа, веднага го изритвам да си взима болничен или да работи от тях.
Норче, да има такива зъби. Просто ген, нито вие сте направили нещо, че не сте ги мили, например, нито е от храна. Просто има хора с по-слаби зъби и такива с по-здрави. Ако това ще те успокои, аз бях с мега лошите млечни зъби, за сметка на това постоянните ми са като бетон. Последно пломба - 2003-та и оттогава нямам кариес и прочее (редовно ходя да ме гледат).

# 140
Норче, много неприятно, но и това ще изтраеш. Миникия Гоги Sad Бързо да минава и при него и всички бонички дечица. Ани прегръдки мила, за пюер също Simple Smile

Имаме ли мама от Плевен, търся мнение за доктор Вълешков- ортопед Simple Smile

# 141
Сутринта последно имаше ....незнам момичета ,утре ще има пари от НОИ.Препоръчайте ми хубав инфрачервен термометър ?

# 142
Привет!

Нори, горкото малко човече.. дано скоро намерите добър зъболекар, който да реши проблема. Знам клиника в София, занимаваща се само с деца, ако ти трябва мога да потърся координатите.

Пюр, представям си как се чувстваш. Гушки. Приятно прекарване в Музейко. Ще пишеш ли дали е имало много хора днес? И ако знаеш до кога са намаленията на картите?

Ани, дано да не е някой вирус. Термометър не мога да препоръчам - купихме един, който се оказа пълен боклук. Нон стоп сме или с 40 градуса или с 35....

Ениуан, вкъщи всеки ден имаме падания. Вчера си разби брадата, онзи ден падна на коляно на една дървена играчка, снощи се катурнал от спалнята... изобщо нон стоп изтръпвам. Сега е решил, че ще ляга по гръб от седнало положение където го сварата свари и не винаги му се получава плавното полягване, току се чуе някое издрънчаване по плочките.😂

Има ли някой, който да стерилизира още?

И хапят ли вашите мъници? Моят е започнал като един вид отмъщение да го прави... вчера го вдигам от земята и той нарочно ме захапа за бузата...

# 143
Лид, аз стерилизипам, ама пие един път мляко, мнооого рядко два пъти дневно.

# 144
Докато ръфам филия на бюрото (един вид обедна съм), ще драсна малко.
Термометър ние имаме някакъв от аптеката, електронен, обикновен, върши работа.
Моята не пада, като тръгне да залита напред опъва ръце, назад  - кляка и сяда на дупе.  На легло, диван, не я оставям по принцип, но пък баткото няколко пъти пада, като бебе.
Спрях да стерилизирам още май месец. А вече от няколко месеца не й мия нещата с препарат за бебета, ами с общото веро, само с различна гъба.
Млякото преди лягане го отказа миналата седмица - бута го и се мръщи, та спрях да й давам, не го и търси.
Не хапе, но ми бърка в носа (много й е интересно и в нейния се опитва да си бръкне).

# 145
Пош,то и ние не я оставяме на дивани или легло без да сме до нея,но се научи да се качва сама. 😃 Аз пак да кажа-не ми е драма,че е паднала,а и тя е корава,става и продължава. Просто рева повече,което е необичайно за нея та за това. Мерси все пак на всички! 🤗

# 146
Anyyyone, сигурно се е изплашила. Това с катеренето е кофти работа... Ей, много бързо се ъпгрейдват тези тамагочита...

# 147
О, диваните и спалните изобщо не са пречка от два-три месеца, катери се, слиза, е, понякога и по таван, та, така. Катери си навсякъде по фурната, по чекмеджетата, по рафтове, секции, стълби, където намери, дори си слага бебешката количка за кукли и я ползва за стъпалце, но като е на колела отново често се паркира по таван. Лудница е, опитва се да се претрепе отвсякъде.

В музейко е много интересно, направо си взехме карта, близо ни е, а и с метрото е лесен достъпа. Та, ще я занимавам с нещо, че затварят детското клубче до нас и няма да има с кого да играе. Ако някоя от вас има намерение да ходи и си търси компания -пишете ми Simple Smile Иначе, имаше доста деца, но добре се разпределиха по атракционите и имаше за всеки по нещо. Картата е 25лв за бебешони и важи 3м без ограничения.

# 148
Аз да се оплача 30 минути приспивах ....все по-труден става тоя моя синковец Sad. Снощи пак се буди 200 пъти и вече съм зомби, а мм си кърти и хич не се и събужда.
Роузи ми се губи нещо, дано са добре...

# 149
  • Варна
Привет от нас.. Ние бяхме болнични но вече сме добре
Със зъбките решихме за сега да пробваме с един крем паста tooth mousse да стопира кариеса и да започне да възстановява емайла на зъбчетата. Причините са много за появата като се започне с нощно кърмене, биберони сладки неща, липса на разни витамини минерали и т.н. Но това бил доста често срещан проблем при малките деца около 40 % от децата до 5г страдат от някаква форма на ранен кариес на млечните зъбки....
Дано се пооправи с този крем.
Целувки и прегръдки на всички иииии ЛЕКА и СПОКОЙНА нощ Hug Sleeping

Общи условия

Активация на акаунт