Да бягат болестите надалече от октомврийското човече! - Тема 20

• 74 725
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Тук съм Hug

Не ми стига времето Confused

Изникна последния предкътник и вече е спокоен. Уви, приспиваме се цяла седмица заради този зъб. Първи кучешки избива, наред е засега.

Почивните дни бяхме на почивка и ползвахме открит минерален басейн. Голям кеф за малкия. Къпахме го 2 пъти. Даже си взехме гумено пате с нас. Страхотно забавление и смях на глас. Гонихме патето. Kissing Heart

# 151
Как спре действието на Нурофена и вдига температура Sad

# 152
Анита, а на лекар ходихте ли? Това ми звучи на вирус, или ангина.
И при моята избиват предкътници и е много нервна и се буди често....

# 153
Ако и днес вдига ще викам личния лекар.Дано не е пак ангина преди месец я изкара Sad

# 154
Добър ден, на мен пък Крис ми се губи по тъча Simple Smile

# 155
Дааа и Крис се губи тук, иначе я мярнах и в друга тема Wink
Роузи, радвам се че сте добре и сте си починали даже.
Ани, заведи я още днес на лекар, няма какво да чакаш.

# 156
Нори, стискам много силно палци за малчо. Моят стоматолог силно препоръчва Тут мус-а, каза, че дъщеря му го ползва даже. Аз също си взех, защото трупам плака и има предпоставка за образуване на шиечни кариеси при мен. Признавам си обаче, че напоследък не съм особено постоянна с употребата му, а трябва.
Анита, въобще не бих чакала, според мен веднага на лекар. Има ли температура, която не спада, има и проблем.

# 157
Усещате ли разлика в плача при нощно пробуждане от зъби?

Снощи се събуди с много странен, бих го нарекла “ писък” и то няколко пъти... дали е ог зъб?

Няма температура, не е отпаднал, през деня няма разлики в поведението му...

Анита, обади се на лекар.

Мисис, звучи супер! 🐥🐥🐥

# 158
    Благодаря ви момичета за подкрепата ! Извиках доктора в къщи , защото  не ми се чака пред кабинета.Вместо да дам 15 лв за таксита давам 20 на личния лекар и си спестявам.Гърлото  не е червено ,гърдите са ок или е настинка или от зъб.Днес е малко по -добре от вчера Аз пазарува ,подредих малко ,ходих на зъболекар сега си взех един душ с маски на цялото тяло и коса.Желая ви хубав ден

# 159
Норичка, честит рожден ден скъпа Simple Smile Да си много щастлива, обичана, желана жена. Здраве да не се отърваш Simple Smile

# 160
  • Варна
Благодаря Поли
Да ти се връща и то тъпкано Heart Eyes Heart

# 161
  • София
ЧРД на патеричка, Норичка! :* Пожелавам ти много щастие, любов, здраве и късмет на всички в семейството! Heart

Момичета, аз не съм писала скоро, но с ММ се разделяме и трябва да обмисля много неща сега...

# 162
  • Варна
Благодаря Инер!
Съжалявам за тази новина, но всяко зло за добро! Искрено вярвам че ще намериш истински това което те очаква за напред! Бъди силна, успяла и независима жена! В днешния свят е много трудно да си сам с толкова отговорности, но ти ще се справиш и ще откриеш нови светове който ще ти харесат! С теб съм, горе главата Heart

# 163
Нори честит рожден ден ,на патерици ! Да си жива и здрава .
Innerlane не може ли да изберете развода ? Ако не бъди силна и борбена заради детето ще срещнеш друг

# 164
Нори, честит рожден ден на патерица!
Инер, силно гуш, бъди силна. Кураж!

Общи условия

Активация на акаунт