Да бягат болестите надалече от октомврийското човече! - Тема 20

• 74 726
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Инер....... минала съм го това и все казвам че " Във най - дълбокият мрак се ражда най- ярката светлина " . Ако имаш нужда, пиши ми, поплачи.......няма непоправими неща. Ако мислиш, че си в правилната посока, давай и не се обръщай назад,,,,,,,,,,

# 166
  • София
Благодаря ви, момичета, но няма как да се избегне раздялата на тоя етап. Той в прав текст си каза, че не ме обича и се бил старал заради детето, но не се получават за него нещата. При това положение нямам какво да направя. Заподозрях, че нещо не е наред, още като не получих подарък за рождения си ден, но не предполагах, че е чак такова положението. След като очевидно ще се зачисля към редиците на самотните майки, завършването на образованието ми става по-важно от всякога, а няма как да живея сама с детето, да уча и да работя едновременно, и сега трябва да взема някои много тежки за всички решения...

# 167
Е, много е лесно това, вече не те обичам.... направо....
Инер, той теб може и да не те обича, ама си остава баща на детето, ще го взима в почивни дни или през седмицата, когато ти имаш необходимост да отидеш до университета или нещо друго...

# 168
Старал се заради детето, бе яяяяяя ходи се пързалай па ти на ролкови кънки. Ако е мъжкар на място ще се изправи още в началото и ще си поговорите, пфффффффф

# 169
  • София
Проблемът е, че аз сега като се изнеса ще съм много далеч от яслата, а не съм шофьор, нямам кола и не мога да карам и взимам детето. Да работя на пълен работен ден и да съм редовна студентка, плюс това да плащам наем за квартира (или дори общежитие), всички сметки, бавачка, лекарства и всички други разходите на Дария - нито времето, нито парите имам, за да се справя сама с всичко това. И става сложно, много сложно...

# 170
Инер, съжалявам много... ако има нещо, с което да мога да помогна - кажи. Съдействие за намиране на квартира или някаква друга помощ - не се притеснявай да кажеш.... а за постъпката му нямам коментар..... помощ от семейството си имаш ли? Много гушки от мен.

Нори, честит рожден ден на патерица! Бъди здрава, щастлива и обичана!

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 12:25 от Iid

# 171
Инер давай да помагаме, аз нищо че съм далеч имам пипала навсякъде Simple Smile

# 172
И защо ти трябва да се изнасяш, и какво като е негово примерно жилището, нека той да се изнесе. ?

# 173
аз също щях да питам, защо ти с детето ще се изнасяте? Големият мъж не може ли той да иде на квартира...

# 174
Инер ,аз също съм го преживях един развод , ако мога да помогна на разположение съм.
Нори честито на патерици мила!

# 175
Инер бъди силна близките и приятелите имал ли в такъв момент до тебе ? Ако имаш нужда да поговориш или пишеш с някой съм на среща....Малката Михаела спа без да вдига температура ,продължавам с противо грипното и да я следя

# 176
Нори, честито на патерици Hug
Инер, съжалявам, че минаваш през това, бъди силна и вярвам, че ще се справиш.Не отказвай помощ, все някой ще ти даде правилен съвет и ще се почувстваш по-добре.Аз съм много далече, но ако мога с нещо бих помогнала.
Ани, радвам се, че малката е по-добре.
Ние пак будувахме, но сега пък спи и даже не е ял, та аз скучая Simple Smile

# 177
Инер съветвам те да се консултираш с адвокат. Ако нямате брак и жилището, в което живеете е негово по нотариален акт, той пак си остава баща на детето.
Признал я е официално ,нали?
При такава ситуация като нейн родител той е длъжен по закон да и осигури жизнен минимум.
Трябва точно с адвокат да обсъдиш всичко, имаш право на една стая в апартамента, като майка на детето му, без значение, че не си собственик.
Той е длъжен да плаща издръжка, да гледа детето наравно с теб и т.н.
Не съм особено запозната и не искам да те подвеждам с информация, но ти задължително се консултирай с адвокат.
Консултирай се с у-нито, мисля че имаш право да прекъснеш за четири години, ако ти се наложи само да работиш и да си при семейството си, докато детето тръгне на градина и стане по-самостоятелно.
Не провесвай нос и не се предавай, такъв мизерник не мога да повярвам ...не те бил обичал ...Натискай го с всички сили и не се оставяй!

Нори - ЧРД - много щастие, здраве и най-вече да те слушат децата, защото моята грам не ме слуша Joy

# 178
Оппп Инер той трябва да се изнесе,щом имате брак още един.плюс, до 18г на детето трябва да му осигури жилище, да не се прави на ощипана булка!

# 179
Нори, ЧРД на патерици! Simple Smile

Inner, много съжалявам! Ужасно гадна ситуация. Мъжът няма да го коментирам...Angry Chuby е права, задължително се консултирай с адвокат. Горе главата, всичко ще се нареди, ще видиш! Simple Smile
Ако имаш нужда да поговориш с някой, аз също съм насреща. И ако мога да помогна с нещо - също! Много прегръдки на теб и малката! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт