Да бягат болестите надалече от октомврийското човече! - Тема 20

• 74 728
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Inner, като майка на дете до 3 год имаш право на индивидуален план в университета. Иди в отдел студенти и си подай молба.

# 181
Инър, мила, всичко ще се нареди, горе главата! Как така ще се изнасяш с бебето? Момичетата са прави, консултирай се с адвокат и изритай господинчото на квартира, не му прави кефа да е свободен и безгрижен, а върху теб да падне тежестта по отглеждането на детето. Ангажирай го максимално, сега се замислям, че дори бих му оставила детето за месец два, да се види в приключение, ако се прави на интересен и отворен.
Чувставай се свободна  да пишеш ако искаш да си поприказваш някого. Прегръщам те.

# 182
Проблема е единствено ако той не е признал детето и живее в жилище негова собственот - тогава за съжаление тя е без никакви права Cry

Да питам - слушат ли ви децата? Моята ама грам не слуша!

# 183
Ох, слуша, ама не чува, особено когато е преслушала, говоря аз, говоря - реакция нулева, като викна "Пате, ти уши нямаш ли, че не чуваш", а тя с една подмолна усмивка се обръща към мен и си дърпа ушите, за да ми ги покаже!!!

# 184
Слуша, ама друг път Joy Прави си каквото си иска, и когато не е на неговото се сърди и тропа с крачета, и почва да реве.

# 185
Лаици, тропали с крачета Grinning Мойто директно се мята на пода по очи и издава едни звуци като ранена мечка. Зависи от настроението, понякога вкарва в сценката и удряне на челото в земята, тогава само се намесвам. Другият вариант е когато прави нещо, което знае, че не трябва - докато види вратата на килера отворена и вече е вътре. Още преди да кажа НЕ и вече ме гледа предизвикателно и се залива от смях. Тия забранените неща определено напук ги прави, но не знам по какъв друг начин да му показвам, че не трябва Confused

# 186
  • София
Inner, шит история. Момичетата са дали доста добри идеи. Само не се паникьосвай.

Каквото и да се случи - не допускай детето да стане жертвата за Вашето неразбирателство. Ок, хората се разделят, случва се колкото и да е гадно. Трудно е, прекрасно те разбирам. (Работя на пълен ден, записах последен семестър и още един куп задачи...). Сложи приоритети и за грам не се отделяй от тях. Консултация с адвокат също е добра първа стъпка.

Също съм на линия, ако имаш нужда от съдействие. Hug

С ММ сме си говорили по темата. Не искам да се разделяме, но недай си боже да се случи, ще се държим цивилизовано. И заедно с детето. На много грозни сцени се нагледах около мои близки и познати и ще направя всичко възможно да не го допусна за себе си.

Младежът ми е добре. Вече ходи, доста е смел. Не пада Grinning Вчера се качи сам на кантара Joy Показва 12,9 кг.

# 187
Долни два зъба се белят на Михаела,но днес почна лека кашлица през месец два тя кашля Sad

# 188
Не смея да то кажа,  но моят за сега е доста послушен ( като за малко дете ). Не че стои и мирува,  но е сравнително кротък.  На вън върви през повечето време за ръчичка,  като му кажа нещо в повечето случаи ме чува особено ако кажа моляяя.  Е има си и неговите моменти в които не чува какво му се говори, но те са по малко.
Ееех ако спеше и през нощта, нямаше да има за какво да се оплаквам

# 189
  • София
Падна по стълбите. Реши да ме посрещне, но не е слизал сам по стълби... сега има огромна синя цицина на челото. И синьо коляно. Плака доста, но да кажем, че ще е само това. Аз пък тотално се сдухах. Sad Отивам да се наспа и дано утре да е по-добър ден.

# 190
Да, слизането не е лесно. С качването няма никакъв проблем, даже редува краката на всяко стъпало, обаче надолу не му идва на акъла да сгъне коляно и направо скача Crazy

# 191
Същата работа. Grinning Качва се без особен проблем, ама слизането ....забрави! Grinning Ама моята е пъзла (за добро или зло) и не смее да скочи сама, та за ръчичка се държим, куми се 100 часа, пуска краче полееееека и така. Grinning Което не значи не се претрепва яко. Като се засили от спалнята към хола като състезателен кон, почти всеки път се спъва в килима. И пада много драматично....на колене, после по нос, после се претъркулва по гръб, удря глава в пода, изкривява муцунка и.....ревввв! Grinning Смешно ми е, защото реално пада добре и не се удря сериозно.
Иначе изобщо не ме слуша, особено ката кажа НЕ. Продължава да прави каквото си иска (примерно да дърпа някой кабел) и само ми се смее. Иначе разбира прекрасно. Като и кажа да дойде при мен, или да донесе нещо го прави, ама само ако и е кеф. Ако гони котака изобщо не ме и чува. Grinning

P.S.Мисис, ужасно. Sad Надявам се, че малчо е добре и са само синините. Гуш, и дано днес (не само днес ,де Simple Smile )ти е хубав ден! Simple Smile

# 192
Инер как си?

# 193
И аз да се включа със съвет към Инер, като патила.
В никакъв случай не се изнасяй. Със сигурност те е сюрпризирал , защото има друга жена и тя няма търпение да се нанесе на твое място.
Твоето дете е пръв наследник на жилището, а ти имаш право да живееш там докато навърши 18г и не може да те изгони.
Ако опита звъниш на 112 и викаш полиция, да разбере , че си сериозна и си знаеш правата.
След няколко месеца или година, като разбере, че няма къде да се нанесе въртиопашката му сама ще си бие камшика и ще го зареже, а той ще дойде да ти се умилква.
Нооо, до тогава ще ти стопят нервите.
Въоръжи се с търпение и имай в предвид , че най- вероятно се бориш с амбициозна млада мръсница.
Излезе грубо и многословно, ама истините за живота често са грозни.

# 194
Роузи, да му минава бързо на малчо!
Моя синковец също катери стълби, но се подпира на стената, а слизането му е много трудно сам.

Общи условия

Активация на акаунт