Да бягат болестите надалече от октомврийското човече! - Тема 20

• 74 736
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Аз си взимам кухня не готвя много не ми стига времето ,а от наша храна не може да яде .Мисис как сте ?

# 241
  • Варна
Добро утро от снежна Варна

# 242
И при нас са тръгнали няколко сталактита и изобщо няма сън... днес към 06:30 съм задрямала, а той с това мятане наляво и надясно по спалнята съборил всички странични възглавници, които ползвам за преграда и се пльоснал върху тях.😂 Явно не се удари, но се стресна, стресна и мен.😂

И при нас е снежно, студено, мокро и вирусопръскащо време и сме се затворили вкъщи до издивяване ... и той и аз... да идва вече пролетта, а за лятото само бленувам.😂

Ели, пробва ли с чаша? Получи ли се? На мен пак ми отказва каквото и да е друго освен АМ.

Хубава неделя на всички.

# 243
Лидче, уви, няма напредък и при нас. Пример от току що. Изцедих му 50мл пресен сок и ги смесих със 100мл вода. Опитах да му ги дам с чаша, почна се едно бутане, дърпане, клатене на главата. Минах сокът през марля, за да изцедя пълпито и го преместих в шишето му на МАМ, което е с един биберон, който е без дупки, тече си директно, уж за по-големи деца. Пак се почна бутане, плюене. След цялата борба финиширах с остатък от 70-80мл, като половината от "изпитото" е върху лигавника изплюто. Купила съм нар да цедя и от сега ме е страх, че той как цапа, не е истина, ама пък е много полезен. Та през седмицата ще видим как ще е.
Като цяло мисля, че на този етап ти можеш да си спокойна за приема на течности, тъй като вие имате 3 пъти АМ мляко на ден с всичките нощни хранения (за добро или лошо), та поне детето си взима дажбата. При нас обаче АМ е само 1 преди сън, той нощем не се буди. Към десерта от ДК винаги слагам плод, че оттам да набавя вода, към попарата сутрин слагам повече чай. Абе, какви ли не хитринки не прилагам, в чудо се виждам.
Виждам промлемът с НЕпиенето на вода при майка ми. Тя пие много малко вода и ето я, от 2 седмици е с голям проблем на пикочната система Sad

# 244
Почвам да вярвам във извънземни, третото око и бабини поверия. Днес на децата им се дояде питка. Направих я, Гера хапна от нея и познайте : Имаме си краченца Simple Smile О, чудо на чудесата, детето тръгна Simple Smile Размазах се Simple Smile Знам, че и вие си имате също краченца, исках да споделя радостта си Simple Smile

# 245
Полииии!!! Толкова ме зарадва. Честити крачета на Гери, да върви смело и уверено по своя път в живота! Браво на детето, ето, че всичко си идва на мястото. Вяра трябва само.

# 246
Поли,ако до сега не си вярвала,време е да повярваш в чудесата! Много се радвам на прекрасната новина! 😍🤗 Сега само хубави неща да пишеш! Целувки на Гери. Браво на момичето!

# 247
Поли честити ви краченца и да върви и чертае смело кривата на живота. С повечко вяра и правилният лекар нещата си идват на мястото.

# 248
Честито Heart Eyes

# 249
  • Варна
Полии бравоооо на Гери!!!! Страхотна новина много се радвам!!!!
Направи ми деня страхотен Heart EyesHeartHeartHeart

# 250
Ей Полиии! Оправи ми деня! Толкова се радвам! Честито! Two Hearts

# 251
Поли, страхотна новина!!!! Айде, да са ви честити краченцата и да не спират.

# 252
Поли страхотна новина Simple Smile честито

# 253
Хей няма по голяма мъка от майчината. 1000г ми паднаха от гърбицата. Да живее химията, напред да щурмуваме фризьорските салони, да поскрием побелелите коси Simple Smile

# 254
Ей, просълзих се от кеф! Браво на Герито!

Общи условия

Активация на акаунт