Да бягат болестите надалече от октомврийското човече! - Тема 20

• 74 744
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Страхотни новини, Поли! Честито! ❤❤❤

# 256
  • София
Браво на златното момиченце! 😍 Честита радост, Поли!

# 257
Честито, Поли!!! Това е най-хубавото! Да щъка яко, а ти си налей едно 20-годишно!

# 258
Честито Поли! Браво на малката Гери! Да стъпва смело в живота Kissing Heart

# 259
Поли честити краченца - да са бързи, палави, да са уверени и смели.
Много се радвам за вас!!! Съвсем осезаемо почувствах радостта ти - много прегръдки от снежна Витоша.

Тук е просто приказка, но си щъкаме по двора, че приятелчетата ни са болни.
Тя все още има сополи, прахосмукачката ни е пръв враг и приятел. Мрази я ужасно, но няма как.
Колагола много ги намали, но има още, ще слагам капките и днес.

Абсолютно съм решила да я пусна на ясла пролетта, не зимата. Ще си ползвам отпуски и така, зимата не си е работа.

# 260
Нищо няма да си наливам определено. От днес съм на режима на Атанас Узунов, ми не мога да се търпя вече, баба меца пасти да яде Simple Smile

# 261
Поли ти какво направи с операцията?
Внимавай много с тия диети, за хора с проблеми със жлъчката са абсолютно противопоказни.

# 262
Чубич, нищо не съм направила, носи си я баластрата Simple Smile От време на време ме прихващат болки, но забелязах че се усилват ранна пролет и късна есен.

# 263
Ограничи пърженото, мазното, колбасите, сладкото и кафето и алкохола. Така ще си отслабнеш без диети.
Диетите са абсолютно противопоказни за хора с жлъчни проблеми, имаше си доста оперирани във ВМА и то без кризи преди това, от диети. Само от една грешна диета пълните с камъни жлъчни мехури правят страшни поразии.

# 264
  • София
Поли, честито!

За режима - виж тук темата за ВМ-НВХ. Атанас Узунов е на това хранене, но групата във Фейсбук дава доста некоректни съвети.

Иначе режимът е страхотен. От 1 година на него, смъкнах 26 кг. Сега задържам, но имам още малко за сваляне.

Малчо е добре. Има нова прическа. Зарасна раната на челото и го подстригах. Joy Стоя мирно. Сега вече прилича на момченце, вече не е бебе. Малко носталгия ме хваща. Хем му се радвам, че расте Blush

# 265
Момичета, тази сутрин установих, че вместо чист чай от шипки, съм купила такъв с хибискус и арония. Мислите ли, че мога да му го давам или по-добре не? Тази сутрин не посмях.
Какви плодове давате? Зимата ми е много тегаво. Взимам ябълки, круши, банани, портокали и нар (само за сок), авокадо и манго. Преди взимах и райски ябълки, много ги тачеше, ама явно им е преминал сезона, нещо не намирам. Киви можем ли да даваме, какво друго, изчерпах се.

# 266
А, кивито е силен алерген. Изчакай малко. Онзи ден един приятел, здрав, прав младеж, щеше да се гътне от киви, а уж е ял много преди това. Кой знае с какво е било обработено това.
Аз давам банани и ябълки. Крушите ми се виждат бая пластмасови.

# 267
Ние не ядем плодове, само на сок.Основно сок от портокали и лимони.Преди с кеф ядеше банан, а сега чак се потриса.
Ели, не се ли запича от чая с шипки?

# 268
Мерси, Пош, ще изчакам с кивито тогава. Краси, не, не се запича, върши си както винаги всеки ден работата човека. Иначе аз плодовете ги слагам в десерта следобед, иначе така на парчета абсурд да пробутам. Круши намирам хубави от време на време на пазара.

# 269
Оф, да помрънкам пак малко. Значи тая година такова боледуване, такова чудо...никого не ми се е случвало. Шести ден ме боли гърло, вече търпимо. Първите 3-4 дена просто ми се ревеше на всяко преглъщане, не можех да спя. Егати! Дано на малката душица да и се размине, че тогава наистина ще рева! Sad
Тъпото е, че пак си взех болничен...много ми е смотано. Sad

Ели, аз бих давала от чая, но не всеки ден. Simple Smile Плодове аз давам пасирани с мед към кисело мляко. Взимам банани, ананас, авокадо, помело, портокали, ябълки, круши, манго, суити, грейпфрут...абе каквото видя общо взето. Grinning Включително и киви. Взех и замразени горски плодове (малини, къпини, боровинки и френско грозде) малко за разнообразие.

Отскоро давам и малко годжи бери и тахан към закуската.

С дъвкането обаче сме до никъде, вярно че е само с 4 зъба, но с 300 зора гризва някоя солета, иначе всичко се лапа, млясва и директно гълта. Sad

Общи условия

Активация на акаунт